Alfaludak Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 SMEČE Ugradio sam dosada na cca 90% auta BOSCH ili GATES remenje i nikad nijednog problema! U zadnjih pola godine sam ugradio na cca 30 auta CONTITECH remenje i SVI CVILE da je to iritantno za popizdit Radi se o mikro visekanalnom remenju! A da ne govorim da sam prosli tjedan na grande puntu umalo imao sranje jer ZUBI na konti zubcastom remenu nisu pasali na remenicu!!! oblik i sve je identicno ali DUBINA zuba nije bila ista! Uzeo BOSCH i to je bilo to. Svi su mi hvalili conti, ja kazem da je to najvece smece uz Hutchincon (tako nesto - na mojoj alfi cvilio da sam ga skalperom odrezo nakon 2 tjedna i stavio bosch) kakva su vasa iskustva??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 nikad problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 8, 2009 Author Share Posted November 8, 2009 mozda je problem u TOKIĆu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Ja imam Contitech na Polo i Golfu. Nabavljeno kod Tokica. Ako ti cvile i trgaju remenje onda ti pomaknuo alternator. Iako je ispalo golim okom teze vidjeti dali ide ravno. Imao sam Boschov i poderalo se na sva mjesta za tri mjeseca pa je ostalo pola cm da pukne. Posted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 (edited) Prodali ih sigurno vise od 1000kom. Nikada problema nismo imali. Jedino remenje koje preporucamo bezrezervno. Edited November 8, 2009 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avanti Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Ja uglavnom koristim Power grip Gates i Contitech i nikada problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 zamjenio dva conti mikroremena u roku od dva tjedna na puntu. Mislio sam da je problem ili u meni ili u remenju. I idem po treci, ali prije pregledam remenice i skuzim da se raspao lezaj jednog od spanera. Mozda je promjenio kut 1°, ali dovoljno da pojede remen u tjedan dana. Inace uvijek uzimam conti i sve 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikica Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 ugrađujemo contitech remenje u jedno 90 posto autiju kaj nam dođe na servis i nikada problema, s tim da mi svoje remenje nabavljamo u istra vetura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 9, 2009 Author Share Posted November 9, 2009 Onda je neko lud :D Spaneri i sve stavljeno novo u svim slucajevima, nema tu kemije nemozes nista stavit na koso i da hoces Spricnem jednu tockicu WD-a i prestane cvilit istog trena, i opet kad se ispere jer kisa pada pocne cvilit ko zadnje smeče sutra cu na shokreovoj alfi stavit BOSCH pa cete svdjet razliku, snimim filmic mobitelom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 9, 2009 Author Share Posted November 9, 2009 da se razumijemo, ja svaki dan mjenjam na jednom autu, to je u mjesec dana barem 20 auta i na skoro svima ista prica sa cviljenjem Ne znam, neko je tu lud Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 ja imam contitech i na g4 i na fabiji i nema problema.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
starnet Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 svi drugi pucaju dok conti nijednom nije pukao meni. e sad, uvijek bi prvo stavio conti pa ostale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 meni bosh na mareji cvili ko zadnje smeće, al evo sad nakon 2 god se konačno smirio Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 i meni malo cvilka contitech a nedavno je mijenjano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Prodajem ih već 3 godine i samo njih držim u dućanu,,, Nikad mi se niko nije požalio,,, ljudi kad uđu samo me pitaju čije remene držite,i ako kažem primjer""" BOSCH ,,bok,bok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enkei Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Prodali ih jako puno i mišljenja su podijeljena, nekome je ok nekome ne iako više vuče na dobro nego na loše. Možda je bila neka loša serija koja cvili, zna se dogoditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Auto-Robi Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 99,9% cviljenja remenja je sigurno zbog neceg drugog!(remenica ,natezac,kvacilo na alternatoru ili neide u pravac). ContiTech je odlicno remenje isto kao i Hutchinson koji je prva ugradnja u mercedesa. to ti je isto kao da kazes:da ti recimo pireli guma nevalja zato sto cvili kad ides ravno a s sava je super jel ne cvili:lol: ili bi reko da je do spura;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 9, 2009 Author Share Posted November 9, 2009 ne moze na tolikim autima cvilit upravo mikroremen, ili moze? nebitno, fiat bravo, fiat punto, alfa, svi novi klizaci i natezaci (drugacije ne stavljam), bilo alternator sa kuplungom ili bez - jednostavno CVILE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 (edited) nije da vrijeđam marku. ali koliko vidim po tvojim riječima da Contitech osjetljiv na sva talijanska vozila. CONTITECH je ogranak Continental grupe. Specijalist je u gumenim i plastičnim tehnologijama. Sa svojim tehnološkim dostignućima Contitech je partner najvećih svjetskih automobilskih i drugih industrija. Tvornicama raspoređenim po cijelom svjetu (Njemačka, Velika Britanija, Brazil, Meksiko, Kina) pokriva sve proizvođače automobila. U 2006. g. je imao oko 22 tisuće zaposlenika i obrtaj od 3 milijarde eura u prodaji. Vodeći je proizvođač i dobavljač zupčastih, kanalnih i klinastih remena u Europi. Slogan Contitecha – OEM kvaliteta – najbolja kvaliteta, što potvrđuju prve ugradnje kod svih najpoznatijih svjetskih proizvođača na svim kontinentima: Europa, Amerika, Azija. Izvor Edited November 9, 2009 by Dottore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 ja radim samo fiate, zato navodim talijane mozda sam ja glup ali neka shokre sam kaze jel cvili ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 to ti je fiat a ne remen :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 sutra cu ga skinut i stavit bosch dokaz stavim na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 11, 2009 Author Share Posted November 11, 2009 remen promjenjen stavljen BOSCH nema cviljenja vise conti je star 2 tjedna!!! nosio sam uzorak (taj koji sam skinuo) u tokic i po katalogu je taj! stavio bosch, sve 5 NEMA CVILJENJA i sad je neko tu lud u nijedan auto koji su raditi conti ne stavljam (osim po zelji vlasnika) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now