Jump to content

ContiTech remenje

Recommended Posts

SMEČE

Ugradio sam dosada na cca 90% auta BOSCH ili GATES remenje i nikad nijednog problema!

U zadnjih pola godine sam ugradio na cca 30 auta CONTITECH remenje i SVI CVILE da je to iritantno za popizdit

Radi se o mikro visekanalnom remenju!

A da ne govorim da sam prosli tjedan na grande puntu umalo imao sranje jer ZUBI na konti zubcastom remenu nisu pasali na remenicu!!! oblik i sve je identicno ali DUBINA zuba nije bila ista! Uzeo BOSCH i to je bilo to.

Svi su mi hvalili conti, ja kazem da je to najvece smece uz Hutchincon (tako nesto - na mojoj alfi cvilio da sam ga skalperom odrezo nakon 2 tjedna i stavio bosch)

kakva su vasa iskustva???

Ja imam Contitech na Polo i Golfu. Nabavljeno kod Tokica.

Ako ti cvile i trgaju remenje onda ti pomaknuo alternator. Iako je ispalo golim okom teze vidjeti dali ide ravno. Imao sam Boschov i poderalo se na sva mjesta za tri mjeseca pa je ostalo pola cm da pukne.

Posted via Mobile Device

zamjenio dva conti mikroremena u roku od dva tjedna na puntu. Mislio sam da je problem ili u meni ili u remenju. I idem po treci, ali prije pregledam remenice i skuzim da se raspao lezaj jednog od spanera. Mozda je promjenio kut 1°, ali dovoljno da pojede remen u tjedan dana.

Inace uvijek uzimam conti i sve 5.

Onda je neko lud :D:D:D

Spaneri i sve stavljeno novo u svim slucajevima, nema tu kemije nemozes nista stavit na koso i da hoces :D

Spricnem jednu tockicu WD-a i prestane cvilit istog trena, i opet kad se ispere jer kisa pada pocne cvilit ko zadnje smeče

sutra cu na shokreovoj alfi stavit BOSCH pa cete svdjet razliku, snimim filmic mobitelom ;)

99,9% cviljenja remenja je sigurno zbog neceg drugog!(remenica ,natezac,kvacilo na alternatoru ili neide u pravac). ContiTech je odlicno remenje isto kao i Hutchinson koji je prva ugradnja u mercedesa.

to ti je isto kao da kazes:da ti recimo pireli guma nevalja zato sto cvili kad ides ravno a s sava je super jel ne cvili:lol:

ili bi reko da je do spura;)

nije da vrijeđam marku. ali koliko vidim po tvojim riječima da Contitech osjetljiv na sva talijanska vozila.

CONTITECH je ogranak Continental grupe. Specijalist je u gumenim i plastičnim tehnologijama. Sa svojim tehnološkim dostignućima Contitech je partner najvećih svjetskih automobilskih i drugih industrija.

Tvornicama raspoređenim po cijelom svjetu (Njemačka, Velika Britanija, Brazil, Meksiko, Kina) pokriva sve proizvođače automobila. U 2006. g. je imao oko 22 tisuće zaposlenika i obrtaj od 3 milijarde eura u prodaji.

Vodeći je proizvođač i dobavljač zupčastih, kanalnih i klinastih remena u Europi.

Slogan Contitecha – OEM kvaliteta – najbolja kvaliteta, što potvrđuju prve ugradnje kod svih najpoznatijih svjetskih proizvođača na svim kontinentima: Europa, Amerika, Azija.

Izvor

Edited by Dottore

remen promjenjen

stavljen BOSCH

nema cviljenja vise

conti je star 2 tjedna!!!

nosio sam uzorak (taj koji sam skinuo) u tokic i po katalogu je taj! stavio bosch, sve 5 NEMA CVILJENJA

i sad je neko tu lud

u nijedan auto koji su raditi conti ne stavljam (osim po zelji vlasnika)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...