Jump to content

Kamenčić u šajbu

Recommended Posts

Dakle, išao sam večeras kojih 90-100 na sat, ispred mene audi, obilaznica, i frknuše mi kamenčić u šajbu. Kako je bio mrak, nisam odmah primjetio posljedice (samo sam čuo kad je opalio), no kad sam stao, vidio sam točkicu na staklu. Tako nešto sam imao i na starom autu, samo je bilo u kutu šajbe, sad je ravno na sredini.

Pitanje - jel me vjerojatno čeka mijenjanje ili? Kasko je uplaćen i onaj dodatni, za retrovizore i sva stakla na vozilu, tako da to vjerojatno neće biti problem, ali mi se neda baćkati sad s time... :doh:

Točkica je veličine nokta na malom prstu :) i vidi se da je onako "dubinska".

o bože, kakvi opisi :rofl:

Kasko je uplaćen i onaj dodatni, za retrovizore i sva stakla na vozilu, tako da to vjerojatno neće biti problem, ali mi se neda baćkati sad s time... :doh:

Imaš uplaćenu i dodatnu kombinaciju za šajbe i neda ti se zezati s tim. Ne gubiš bonus, kad tad ćeš morati mjenjati šajbu. 99% da će se rasprsnuti po zimi zbog toplo hladno promjena

Odi prijavi štetu, promjeni šajbu, to u jednom danu sve riješiš i miran si

Ljudi čemu komplicirati. Čovjek na kasku plaća dodatno osiguranje za retrovizore i sva stakla na vozilu. Ima pravo na svaku ogrebotinu prijavljivati štetu da mu se bonus ne skida. Zašto ne iskoristiti nešto što plaćaš? Ili je bolje da još sad ode popravljati šajbu i to još platiti iz svog đepa

Kasko!

Meni je na BMW-u pukla šajba, potpisao ovaj ispred mene Europsko izvješće da je krivac i da je kamen od njega došao, i u petak me zovu iz CO da oni to ne priznaju jer ne odgovaraju za kamen koji se digne sa ceste, mater im jebem!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...