c2h5oh Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 (edited) Točno! OMV toči svoje cisterne u Omišlju (DINA) ili ti ga rafinerija INA, te ga dalje rasparčava po cijeloj HR na svoje benzinske postaje. E sad je pitanje dali INA prodaje kvalitetnije gorivo OMV-u a "škart" šalje na svoje postaje, o tome bi se trebalo nekog drugog pitat. :huh::huh: ma nista nebi reko da nisam radio sa SVIM skladistima u HRV i najjace su mi one price kad ekipa sjedne u birtiju i prica da mu auto ide 20 kmh bolje na omv 100 ili da bolje ubrzava i slicne spike dajte nemojte biti idioti. OMV, TIFON, INA, EUROBENZ, i ostali shitovi pune svoje cisterne u INA skladistima i rafinerijama, dakle ISTI benzin je na SVIM pumpama u RH. edit : i ovo vec pisem brat bratu treci puta, isto kao i sto sam pisao u vezi cijene goriva i koliko toga ide INA-i. nemojte biti bedasti, tocite na visoko frekventnim pumpama i to je to. dakle ne u zdrkovcu donjem vec na pumpama gdje ima prometa. i nema problema oko goriva. i molim vas da ne pocinjete sa onim super istrazivanjima koje su provodili 24 sata i mali mile d.. vec ako vas zanima pitajte lijepo Edited November 16, 2009 by c2h5oh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Da ako se ne varam rekli su mi da se na plin prebacuje kad je temperatura vode preko 40 stupnjeva Istina, meni prebaci kad je temp vode 40°C, po zimi mu naravno treba malo duže al prebaci u roku 2 minute najviše. Po ljeti ne radi ni 10 sekundi na plin. 100kn benze mjesečno i miran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 mom treba pun kujac i osamsto da se prebaci, sad po zimi... nekih 7 km otvorene ceste Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 @ etanol: znači li to da je OMV 100 = Tifon Class 95 = INA ES 95 = OMV 95 = ... ili ipak ima neke razlike? i što je sa onom pričom da su u u 100tku dodani nekakvi aditivi, između ostalog i za čiščenje injektora? ima li u tome istine, ili je i to rekla kazala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 @ etanol: znači li to da je OMV 100 = Tifon Class 95 = INA ES 95 = OMV 95 = ... ili ipak ima neke razlike? i što je sa onom pričom da su u u 100tku dodani nekakvi aditivi, između ostalog i za čiščenje injektora? ima li u tome istine, ili je i to rekla kazala? rekla kazala. situacija je da na hrvatskom trzistu je svugdje ina benzin. ukoliko zelis cisci benzin onda u sloveniju i toci na prvoj shellovoj pumpi onda ces vidjeti razliku, ostalo su zablude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 rekla kazala.situacija je da na hrvatskom trzistu je svugdje ina benzin. ukoliko zelis cisci benzin onda u sloveniju i toci na prvoj shellovoj pumpi onda ces vidjeti razliku, ostalo su zablude. Nije as svugdje i nije uvijek. Zna doc gorivo iz Madjarske iz molove rafinerije Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 alkić kaj je s naftom? jel isto sranje onaj eurodiesel premium il kak se već zove, ko i ono na ini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 navodno u eurodiesel premium dodaju nekakve aditive poput 2T ulja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Točno! OMV toči svoje cisterne u Omišlju (DINA) ili ti ga rafinerija INA, te ga dalje rasparčava po cijeloj HR na svoje benzinske postaje. DINA proizvodi plastiku, bave se prvenstveno polietilenima, JANAF je vec druga stvar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 pricao je hic da je nekome slagao auto, i da je slozen na omv100 okt gorivo. kad se covjek vozio na omv100 gorivo sve 5, ali natocio es95 i na full gasu shebo motor. po nekoj logici, kod slozenog motora se vidjela razlika u gorivu. ili i to nije istina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 ne ulazim u to sto je Hic govorio i kakav je motor slagao. ja tvrdim da je ES95 POTPUNO jednak kao OMV95. nisam vec dugo u tom poslu da mogu tvrditi isto za careru ili kako se vec zove ovaj novi omv 100. naravno to vrijedi za pumpe koje su prometne, ako netko natoci gorivo negdje u zabiti dalmatinske zagore gdje nitko nije vidio kompjutera a cisterna dodje svakih 2 godine tamo ce gorivo biti zmazano, na branimirovoj (samo primjer) ako bi istestirali gorivo je jednakko kao i na omv konzum u vukovarskoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 alkić kaj je s naftom? jel isto sranje onaj eurodiesel premium il kak se već zove, ko i ono na ini? za naftu ne znam iskreno. znam samo da je inin dizel tj. eurodizel ili kako se vec zvao dosta dobro kotirao u regiji, kao najcisci dizel. dal je jos danas tako ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted November 17, 2009 Author Share Posted November 17, 2009 ja tvrdim da je ES95 POTPUNO jednak kao OMV95. nisam vec dugo u tom poslu da mogu tvrditi isto za careru ili kako se vec zove ovaj novi omv 100. ok, to je za 95ice. još da netko napiše konkretnu razliku između 95 i 100. ako je uopće ima.... i ako već nije napisana Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted November 17, 2009 Author Share Posted November 17, 2009 alkić kaj je s naftom? jel isto sranje onaj eurodiesel premium il kak se već zove, ko i ono na ini? prošlu zimu se ledio inin i tifonov eurodiesel, pa sad zaključi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 mislim da se na temelju toga nemože zaključit niš pametno pito sam zato jer u službeni auto stalno točim najskuplju naftu na koju naiđem u blizini i na njemu vidim razliku, ne u brzini auta nego na potrošnji(nije puno al se vidi) al ak je to slučajno tak jer se npr. više vozim po otvorenoj cesti nego po autoputu onda je glupo bacat novce(makar novci nisu moji) za razliku od toga, na benzincima koje sam vozio uvijek su mi auti isto išli i isto trošili, tak da alkićeva priča ima smisla po meni Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted November 17, 2009 Author Share Posted November 17, 2009 ja sam u zagrebu na 20 litara (200 kn) sa tifonovim EDom radio u prosjeku 30 km više nego sa ostalima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 prošlu zimu se ledio inin i tifonov eurodiesel, pa sad zaključi... ja sam u zagrebu na 20 litara (200 kn) sa tifonovim EDom radio u prosjeku 30 km više nego sa ostalima... LOL prvo veliš jedno onda drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted November 17, 2009 Author Share Posted November 17, 2009 samo kažem što mi se dešavalo. neznam, meni je taj tifonov ED čudan... vidoviti milan bi bio od velike pomoći u ovoj temi Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 ne treba vidoviti milan. es100 ili koji vec penis 100 je 20 milja daleko od obicnog shell es95. jednostavno nase gorivo je slabije kvalitete, ali svako gorivo je slabije kvalitete i ono ima certificiranih 95/100 oktana ali vrijednost goriva nije samo u oktanskoj vrijednosti vec i u ostalim derivatima i aditivima koji idu u to gorivo. laickim rijecnikom nase gorivo je zmazanije od ostalog, i zmazano je isto na omv, tifon, ina ili mali mile pumpi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now