killuminati Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 ima netko preporuku za dobro daljinsko zaključavanje koje se ugrađuje na postojeću instalaciju, da nisu ovi neki kineski s kvazi kromiranim privjescima? ima tko kakva iskustva s ovime? http://www.kbz-electronic.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 imam već dvije godine kineza (od mislava) i radi bez ikakvih problema. a i ostali koje sam ugrađivao još uvjek rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted November 28, 2009 Author Share Posted November 28, 2009 kak izgleda privjesak? http://www.c-mod.hr/?section=kategorija&idkat=8 da budem iskren, mene jedino jebe ovaj jeftini ružni privjesak.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 evo ovako nakon dvije godine korištenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted November 28, 2009 Author Share Posted November 28, 2009 hvala na slikama, vidim da si to sad okinuo.. vidiš, moj daljinski od Mazde ovako ne izgleda ni nakon 10 godina, a radio bi i dalje da ga ja nisam ujebao, zato neću to kinesko đubre.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 (edited) Meta. Ovi kinezi imaju svojih mušica, pogotovo preko zime.. Znaju skratiti domet, ili uskratiti ulaz u vozilo preko daljinca. Provjereno je provjereno a kod kineza ti je to lutrija. Od serije 10komada kineza, 8 ih se vratilo na prvi znak zime. Toliko o tome. Edited November 28, 2009 by Giz typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Meta. Ovi kinezi imaju svojih mušica, pogotovo preko zime.. Znaju skratiti domet, ili uskratiti ulaz u vozilo preko daljinca. Provjereno je provjereno a kod kineza ti je to lutrija. Od serije 10komada kineza, 8 ih se vratilo na prvi znak zime. Toliko o tome. Onda ti imas neke kineske kopije kineskih.:lol: ..curi radi savrseno i jebeno daleko po bilo kakvom vremenu. Meni na Audiju bivsem isto dan danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duba Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 ..imaš SPAL..uvoznik ti je dantol alarm...novo brestje,ulica kaktusa 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Prvo.. Ja nemam ništa jer se time više ne bavim. Drugo... Ti kao iznimka ne potvrđuješ pravilo, i ja znam njih podosta kojima radi sve ok. Treče.. Ugradio sam ih podosta i nijedan proizvod nije imun na probleme. Pitanje je samo u kojem postotku se kvare te koliko zadovoljstva daju čovjeku u svom radnom vijeku. Četvrto... Sve rečeno je iz osobnog iskustva tako da nije temeljeno na 2 auta več na barem 100x večem broju. Peto... Čemu cinizam dok se čovjeku pokušava pomoči u odluci ili ti je procurilo dok je WC bio zauzet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Meta. iskreno imam ga u Polu i nisam baš zadovoljan..komplet alarm i daljinsko... mikrokontroler mi je frend već 2 put popravljao jer ponekad neće primit za otključavanje pa moram ručno sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
walbandon Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 ne znam sto bi falilio kinezima, al hajde...i ne kuzim sta fali daljincima...ovaj fency sto je slikan je fora , a skakavac je identican onom od audia...bo, ili je samo da volite dati 3x lovu za istu stvar sa brandom? cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzek Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 pa većina ljudi ima advanced koji su kinezi i stavljaju ih lac i žac ja preporučam žaca jer je meni lac samo sranje napravio koje ne može riješiti tako da TNT je bolji po meni Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Advance nije kinez. Možda se proizvodi tamo, ali uvoz je iz amerike.... Kineski alarmi sa paljenjem i displayom mogu imati problema (iako svi alarmi sa displayom mogu imati problema), neznam šta može štekati na alarmu koji ima samo otključavanje vulgaris?! Kinezi mogu imati jakoo kvalitetni hardware (ovisi i o imenu firme, recimo portman), no ono što kinezima jakooo fali je dobra software podrška, firmware koji neznaju, ili nemaju vremena napraviti... Tako da što je alarm kompliciraniji, veće su šanse pogreške i bugova... Zato ti redovito sve evropske i američke firme naručuju hardware od kineza, dok firmware rade oni, pravi programeri inžinjeri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vedranE36 Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 kakav je po vama VIPER alarm gledam za kupit i mislim se da li da ga uzmem ili ne cijena priko ebay je 1700kn http://www.viper.com/P-5702V/Viper-5901-Responder-Lc3-Supercode-Sst-2-way-Security-And-Remote-Start-System Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Preskupo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 (edited) Preskupo! Viper je ista stvar kao i Advanced :thumbsup: ,a dok se ocarini viper ,dodje skuplje od advanced-a Edited November 30, 2009 by Dario Link to comment Share on other sites More sharing options...
vedranE36 Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 nisam pita da li je skupo ili ne nego da li je kvaliteta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 ista stvar kao Advanced ali ovaj model kaj si linko je losiji od Advanced-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 1000kn je advance kod nas. Za malo više dobiješ SMS Commander, pa ti vidi što ti je pametnije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 ja imam na bravu prestigea i na autu je od prvog dana, jel je prvi vlasnik to dao ugradit, znam da je bila bolesna cifra u pitanju, stariji daljinci su mi dosta daleko hvatali, al je neki puta znalo bit problema jel mi nije htio uhvatit gumb. kasnije sam saznao da je to zato što su padali nekoliko puta. kad mi je auto bio gotov nijedan nije radio kak se spada i uspio nać nekog čovijeka u prečkom koji se bavi prestigeom, i rekao je da će mi prodat novi 1 daljinac i presložio je ovog jednog starog, cijena prava sitnica 600kn. al čovijek kaže da su to jedan od najboljih alarma i stvarno ima sve živo i neživo, al mi novi daljinac ne hvata na dalje od 3 metra, a stari su hvatali i na 20metara. sad je sve ok, jedino me živcira to što ne hvata na više od 3 metra. na puntu je kinez sa privjeskom koji je skroz desno na c-modovoj stranici, kupio punta sa tim centralnim i dosad nikakvih problema, a punta imam godinu i pol, jedino neki put stisneš da zaključa, a auto samo žmigavcem da signal da je zaključano, al nije. onda stisneš za odključat, pa opet za zaključat i sve 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 ja imam na bravu prestigea i na autu je od prvog dana, jel je prvi vlasnik to dao ugradit, znam da je bila bolesna cifra u pitanju, stariji daljinci su mi dosta daleko hvatali, al je neki puta znalo bit problema jel mi nije htio uhvatit gumb. kasnije sam saznao da je to zato što su padali nekoliko puta. kad mi je auto bio gotov nijedan nije radio kak se spada i uspio nać nekog čovijeka u prečkom koji se bavi prestigeom, i rekao je da će mi prodat novi 1 daljinac i presložio je ovog jednog starog, cijena prava sitnica 600kn. al čovijek kaže da su to jedan od najboljih alarma i stvarno ima sve živo i neživo, al mi novi daljinac ne hvata na dalje od 3 metra, a stari su hvatali i na 20metara. sad je sve ok, jedino me živcira to što ne hvata na više od 3 metra. na puntu je kinez sa privjeskom koji je skroz desno na c-modovoj stranici, kupio punta sa tim centralnim i dosad nikakvih problema, a punta imam godinu i pol, jedino neki put stisneš da zaključa, a auto samo žmigavcem da signal da je zaključano, al nije. onda stisneš za odključat, pa opet za zaključat i sve 5 Taj tko ti je to rekao je ostao u 19 stoljeću i nikad nije vidio SMSCommander... 600Kn dati za daljinski! :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 uzeo od mislava za par sto kuna daljensko, najbolja investicija u auto poslije xenona. sljaka nakon dvije godine i 70tkm savrseno, cak ni bateriju nisam mijenjao... ona trokutasta verzija. istina, ne izgleda "skupo" i fensi, ali naviknes se nakon dva dana i onda skuzis da je vrijedno svake lipe... sto se tice hladnoce, kad je minus, domet se sa 80m smanji na 20m.. naravno ovisi o dosta faktora. ono sto je fora, nemoras ciljat kao na starijim limuzinama u sajbu, iz dzepa hvata ko ludo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Kao što rekoh. Jednostavne stvari kinezi će napraviti do jaja. No složeniji software-firmware za kompliciranije stvari... Khmm... Khmmm... To baš ne ide... Zato tu postoje drugi pametni ljudi.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Jel tko narucivao izvana alarm ili daljinsko u zadnjih mjesec dana? Jer iz provjerenih izvora sam cuo da na carini vise nedaju uvozit bilo kakvu radio opremu bez hrpe papira, certifikata i dozvola? Zakon o tome je na snazi od 1.1.2009 a kolko sam cuo sad su ih stisli zbog EU i poceli su ga primjenjivati. Sad neznam jel zezaju za jedan komad ili samo za vecu kolicinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now