msporis Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Frend kupio Primeru 2.0 td iz 1997.g. i nakon par dana prvi problemi, očito zajeb žešći... 1. Auto dimi bijeli dim iz motora kod paljenja 2. Cuka u vožnji na nižim okretajima 3. Upalio se check engine i pritom auto slabo vuče. Nakon nekog vremena se sam 'popravio', tj ugasila se lampica i opet je počeo vuć 4. U niti 100km potrošio sav antifriz. 5. Ulje kapa iz motora Dajte dijagnozu... Ne očekuje ni on dobre vijesti al da se mentalno pripremi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 1. Auto dimi bijeli dim iz motora kod paljenja4. U niti 100km potrošio sav antifriz. dihtung glave ili glava cim prije to rijesiti. imam dobrog majstora, slaze nekoliko ljudi tu sa foruma aute pa mozes dobiti dobre reference. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 cijena cca jednog takvog posla? bilo kod tvog majstora ili kod drugih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Frend kupio Primeru 2.0 td iz 1997.g. i nakon par dana prvi problemi, očito zajeb žešći... 1. Auto dimi bijeli dim iz motora kod paljenja 2. Cuka u vožnji na nižim okretajima 3. Upalio se check engine i pritom auto slabo vuče. Nakon nekog vremena se sam 'popravio', tj ugasila se lampica i opet je počeo vuć 4. U niti 100km potrošio sav antifriz. 5. Ulje kapa iz motora Dajte dijagnozu... Ne očekuje ni on dobre vijesti al da se mentalno pripremi.... 1. i 4. ti je ozy odgovorio....a cijenu neznam toga al ono glava mora na obradu i tako to..... 2. meni je znala cukat na nižim rpm al to se da složit štelanjem bosch pumpe 5. brtva na krateru vjerojatno, i meni je malo slinava al još ne pušta..... i btw. di i od koga je to frend kupio? kolko km ima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted December 1, 2009 Author Share Posted December 1, 2009 ma na sajmu od nekih prekupaca... on je baš pacijent za takve Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Prosle godine slagao jedan takav motor (pukao zupcasti remen). Mozda cuka i ne vuce zbog treceg injektora na kojem je citac, zbog kolicine nafte (VP37 pumpa?) ili zbog antifriza u cilindrima (kad kazes da potrosi sav na 100km). A mozda i zbog lose kompresije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 cijena cca jednog takvog posla? bilo kod tvog majstora ili kod drugih? ne znam.. ako si zainteresiran da ti moj frend Cajo to napravi onda mi posalji pm pa ti dam broj pa nek ga zove i pita.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now