Fox Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 danas sam zvao onog slaveka u svetu nedjelju i objasnio mu da trebam polakirat felge i rece covjek da ako ne treba ravnati ne treba onda ni pjeskariti pa da odem u nekog lakirera da ih posmirgla i prelakira... jeli pozna netko nekog tko je stvarno dobar mestar da mi preslajfa felge i polakira i da to bude gotovo za recimo jedan dan, danas dovezem auto, sutra gotovo.. trebam jer bi astra trebala biti izlozena za dva tjedna pa da iskoristim priliku da ih prelakiram... unaprijed hvala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Probaj otic kod Krune...? Dosta ljudi je bilo kod njega,a sad,nekome dobro nekome lose iskustvo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 meni je audi TT felge radio hrvoje horvat iz zlatar bistrice u zagorju...sigurno ti nebu gotovo za jedan dan ali garantiram da češ bit zadovoljan.Nema šanse da ti bu gotovo za jedan dan..to ti odma velim.ak hočeš na PM ti pošaljem broj moba pa se dogovori.. evo imam ovu sliku tih felgi kaj je on radio...ja sam htio tu boju..to je od bmw 5 neka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted December 1, 2009 Author Share Posted December 1, 2009 bega mi je danas zvao krunu ali mi ne pase... pet dana minimum... a meni je auto i show off i posao i treba mi... nemrem bez auta pet dana... 17.12 mi treba auto biti izlozen... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 nazovi horvata pa ga pitaj ..poslao sam ti broj na PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Brba? si njega zvao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 A jbga...odi na put sa ovim kotačima,a za izložbu će,nadam se,netko odavde uletiti sa svojim 18"cama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Da si mi bliže, riješio bi ti ih ja u 24 sata:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Da si mi bliže, riješio bi ti ih ja u 24 sata:thumbsup: ti bi mu ih pofarbao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Kruno yebatte lukk Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Kruno yebatte lukk http://myhraweb.com/showpost.php?p=270246&postcount=4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 ti bi mu ih pofarbao? Pa naravno, šta je tu tako čudno??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted December 1, 2009 Author Share Posted December 1, 2009 idem ujutro vidjeti... blizu mi je... http://www.bat-centar.hr/content/view/45/11/ cini se u redu... a i BAT je najstariji tu, ima neki nivo usluga valjda... Pa naravno, šta je tu tako čudno??? a cuj, bude li frka, lako mi sjednemo u sporcko vozilo ko i zadnji put i dodjemo do tebe... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 kako vi sa lakiranim felgama, jel se grebu cim ih taknete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 (edited) Naravno da ne, ali da je jak kao powdercoating, nije:thumbsup: a cuj, bude li frka, lako mi sjednemo u sporcko vozilo ko i zadnji put i dodjemo do tebe... . Nije frka uopće samo šta ti ja ne mogu dati cijenu kao ostali jer moram otići kupiti boju za koju nemam neku posebno povoljnu cijenu kao oni što konstno kupuju boje, kužiš??? Ove sam ja radio... Edited December 1, 2009 by Mattas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Javi cijenu i kako si zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Javi cijenu i kako si zadovoljan. i onda kad javi cijenu skupite toliko da mi felge olakirate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 kako vi sa lakiranim felgama, jel se grebu cim ih taknete? bez ikakvih problema ,lakirali su mi decki u Gabreku i nijedne pikice nema a i sam znas di smo se ovo ljeto vozili i po kakvim cestama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 lakiranim felgama je miniwash najgori neprijatelj :no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 lakirane felge nece nahebat od kamencica i razno raznih cuda nego se najvise deru kod montaze demontaze kad se lupi kljucem po njima, onda odmah ode dolje, tu nema pomoci nazalost ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted December 2, 2009 Author Share Posted December 2, 2009 lol, bio malocas u BAT-a... kazem kakva je situacija i pitam jeli mogu... kaze BAT mladji, Robin da moze i da je kao jedan dan, 400 kn po felgi... pita BATmana starijeg i ovaj pocne slagat price da jel znate vi, da ovo da ono, da komora, da susenje da vako da onako... pa puno posla pa iza nove godine (a vidim tamo di ih rade, pusto, dakle, ne radi im se, zasto onda reklamiraju) rekoh jebote al ste komplicirani, dovoljno mi je DA ili NE... pa znate pa ovo pa ono... rekoh dakle NE... djizus hrvati su poznati da od svega naprave faking nauku... trazim dalje... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 lakirane felge nece nahebat od kamencica i razno raznih cuda nego se najvise deru kod montaze demontaze kad se lupi kljucem po njima, onda odmah ode dolje, tu nema pomoci nazalost ..... Samo ako vulkanizer nema pravilnu opremu i ne pazi na felge lakiranim felgama je miniwash najgori neprijatelj :no: nije istina:no2: Fox-400 kuna po felgi:lol::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 ajme nauke...skini felge i donesi mi ih u samobor i ja ti ih riješim za jedan dan...kakve boje moraju bit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted December 2, 2009 Author Share Posted December 2, 2009 ajme nauke...skini felge i donesi mi ih u samobor i ja ti ih riješim za jedan dan...kakve boje moraju bit? pa iste boje kakve su i sad... i kulike penez? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 (edited) poslao sam ti cijenu na pm a kolko vidim mogu ti pomoć i oko prednjih farova :dance3vs1: ako se na farove odlučiš onda dopeljaj auto ujutro i dođi po njega drugi dan da se sve u kompletu riješi Edited December 2, 2009 by Josip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now