Jump to content

trazim nekog za lakiranje felgi...

Fox

Recommended Posts

danas sam zvao onog slaveka u svetu nedjelju i objasnio mu da trebam polakirat felge i rece covjek da ako ne treba ravnati ne treba onda ni pjeskariti pa da odem u nekog lakirera da ih posmirgla i prelakira...

jeli pozna netko nekog tko je stvarno dobar mestar da mi preslajfa felge i polakira i da to bude gotovo za recimo jedan dan, danas dovezem auto, sutra gotovo.. trebam jer bi astra trebala biti izlozena za dva tjedna pa da iskoristim priliku da ih prelakiram...

unaprijed hvala...

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

meni je audi TT felge radio hrvoje horvat iz zlatar bistrice u zagorju...sigurno ti nebu gotovo za jedan dan ali garantiram da češ bit zadovoljan.Nema šanse da ti bu gotovo za jedan dan..to ti odma velim.ak hočeš na PM ti pošaljem broj moba pa se dogovori..

evo imam ovu sliku tih felgi kaj je on radio...ja sam htio tu boju..to je od bmw 5 neka

27387094.jpg

Naravno da ne, ali da je jak kao powdercoating, nije:thumbsup:

a cuj, bude li frka, lako mi sjednemo u sporcko vozilo ko i zadnji put i dodjemo do tebe...

.

Nije frka uopće samo šta ti ja ne mogu dati cijenu kao ostali jer moram otići kupiti boju za koju nemam neku posebno povoljnu cijenu kao oni što konstno kupuju boje, kužiš???

Ove sam ja radio...

i450182_P4160199.JPG

i450183_P4160198.JPG

i450184_P4160200.JPG

Edited by Mattas

lol, bio malocas u BAT-a... kazem kakva je situacija i pitam jeli mogu... kaze BAT mladji, Robin :D da moze i da je kao jedan dan, 400 kn po felgi... pita BATmana starijeg i ovaj pocne slagat price da jel znate vi, da ovo da ono, da komora, da susenje da vako da onako... pa puno posla pa iza nove godine (a vidim tamo di ih rade, pusto, dakle, ne radi im se, zasto onda reklamiraju) rekoh jebote al ste komplicirani, dovoljno mi je DA ili NE... pa znate pa ovo pa ono... rekoh dakle NE...

djizus hrvati su poznati da od svega naprave faking nauku...

trazim dalje...

.

lakirane felge nece nahebat od kamencica i razno raznih cuda nego se najvise deru kod montaze demontaze kad se lupi kljucem po njima, onda odmah ode dolje, tu nema pomoci nazalost .....

Samo ako vulkanizer nema pravilnu opremu i ne pazi na felge

lakiranim felgama je miniwash najgori neprijatelj :no:

nije istina:no2:

Fox-400 kuna po felgi:lol::lol::lol::lol:

poslao sam ti cijenu na pm a kolko vidim mogu ti pomoć i oko prednjih farova :dance3vs1:

ako se na farove odlučiš onda dopeljaj auto ujutro i dođi po njega drugi dan da se sve u kompletu riješi

Edited by Josip

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...