Cale Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Danas sam bio kod BBS-a na spuru i frajer mi veli da je sve ok sa spurom,ali da bi trebao promijeniti gume.I kaze:''Imas u Intersparu,konzumu i dr. gume po 200-tinjak kn.'' Ja mu velim kak inace idem u Slo po gume,a on mi veli da je ovo isplativije. Sad mene zanima kvaliteta tih famoznih guma iz trgovackih centara. Zna neko kakve su? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 (edited) pa i nisu baš 200 kn, a i ovo kaj imaju sad su uglavnom zimske i to najviše Sava S3.. kak misliš kakve su? pogledaj prvo DOT pa vidi kad su proizvedene, bitno je da je što novija guma, tako izbjegneš loše skladištenje i loše tretiranje gumama od strane slabo plaćenih zaposlenika.. iz nekog mog iskustva bolje skuplja pa da valja, nego neki hjongjang pa da je ne znam kak jeftina.. moj savjet - drž se ti slovenije, barem po pitanju guma.. Edited December 2, 2009 by killuminati Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvoracek Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 u konzumu bila sava s3 stara par mjeseci cijena sica... bas sam gledao, al moje su jos dobre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nippon Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 u principu ti se ne isplati, jer te gume negdje moraš i montirati, a onda te ožene da ti ispane jeftinije otić u Vulkal ili tako negdje. Imaš u Metrou povoljno Savu ali ak kupiš 4 kom i ako imaš povoljnog vulkanizera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Evo na primjer: Konzum - Sava S3 165/70-13 - 280 kn Metro - Sava S3 165/70-13 - 250 kn Ima i drugih dimenzija, ali mislim da je to super jeftino U Metrou ima i Michelin Alpina Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 to je jeftino ali samo ak je DOT ok...jer recimo ulje iz metroa nebi nikad kupio jer stoji po par godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 inače, uračunajte si na tu cijenu još i montažu i balansiranje, što inače dobijete besplatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 neki trgovački centi imaju ugovore s nekim vulkanizerima pa je onda i ugradnja besplatna, koliko se sjećam, tako je bilo u ipercoopu.. makar, meni je to ko da dođeš kupit kruh u prodavaonicu autodijelova.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 makar, meni je to ko da dođeš kupit kruh u prodavaonicu autodijelova.. Probao jednom...bio pijan....samo nije bio kruh nego burek :drink::drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Ti si poseban Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 lol rock.. al evo sad baš bio u superkonzumu tu u španskom i reko da vidim te save, cijene su 3XX kn, za recimo 185/65 R14, ali nemaju ni 4 komada istih dimenzija.. selo.. dobra stvar je kaj su 39. tjedan ove godine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Tad su protektirane Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 to je jeftino ali samo ak je DOT ok...jer recimo ulje iz metroa nebi nikad kupio jer stoji po par godina ja ga imam u polu i sve 5...svakih 10-12k km izmjena i bok... auto se normalno vozi i nema mi razlike između nekog castrola i mobila iz metroa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 u principu ti se ne isplati, jer te gume negdje moraš i montirati, a onda te ožene da ti ispane jeftinije otić u Vulkal ili tako negdje. Imaš u Metrou povoljno Savu ali ak kupiš 4 kom i ako imaš povoljnog vulkanizera Taj Vulkal su takvi cigani,tako da mene više neće vidjeti,nadajte se da nećete imati reklamaciju na gumu ili nešto slično! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 ja ga imam u polu i sve 5...svakih 10-12k km izmjena i bok...auto se normalno vozi i nema mi razlike između nekog castrola i mobila iz metroa misliš da nema nikakve kvake da u dućanu litra košta 100 kuna a u metrou 5 litri 130 kuna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 pa iskreno i da ima nevozim ultra jak i nov motor kojem bi to nešt puno značilo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now