Jump to content

Recommended Posts

Posted

Danas sam bio kod BBS-a na spuru i frajer mi veli da je sve ok sa spurom,ali da bi trebao promijeniti gume.I kaze:''Imas u Intersparu,konzumu i dr. gume po 200-tinjak kn.''

Ja mu velim kak inace idem u Slo po gume,a on mi veli da je ovo isplativije.

Sad mene zanima kvaliteta tih famoznih guma iz trgovackih centara.

Zna neko kakve su?

Posted (edited)

pa i nisu baš 200 kn, a i ovo kaj imaju sad su uglavnom zimske i to najviše Sava S3.. ;)

kak misliš kakve su? pogledaj prvo DOT pa vidi kad su proizvedene, bitno je da je što novija guma, tako izbjegneš loše skladištenje i loše tretiranje gumama od strane slabo plaćenih zaposlenika.. :D

iz nekog mog iskustva bolje skuplja pa da valja, nego neki hjongjang pa da je ne znam kak jeftina..

moj savjet - drž se ti slovenije, barem po pitanju guma.. ;)

Edited by killuminati
Posted

u principu ti se ne isplati, jer te gume negdje moraš i montirati, a onda te ožene da ti ispane jeftinije otić u Vulkal ili tako negdje. Imaš u Metrou povoljno Savu ali ak kupiš 4 kom i ako imaš povoljnog vulkanizera

Posted

Evo na primjer:

Konzum - Sava S3 165/70-13 - 280 kn

Metro - Sava S3 165/70-13 - 250 kn

Ima i drugih dimenzija, ali mislim da je to super jeftino

U Metrou ima i Michelin Alpina

Posted

neki trgovački centi imaju ugovore s nekim vulkanizerima pa je onda i ugradnja besplatna, koliko se sjećam, tako je bilo u ipercoopu..

makar, meni je to ko da dođeš kupit kruh u prodavaonicu autodijelova.. :D

Posted

lol rock.. :D

al evo sad baš bio u superkonzumu tu u španskom i reko da vidim te save, cijene su 3XX kn, za recimo 185/65 R14, ali nemaju ni 4 komada istih dimenzija.. selo..

dobra stvar je kaj su 39. tjedan ove godine..

Posted
  bojan25 said:
to je jeftino ali samo ak je DOT ok...jer recimo ulje iz metroa nebi nikad kupio jer stoji po par godina

ja ga imam u polu i sve 5...svakih 10-12k km izmjena i bok...:P

auto se normalno vozi i nema mi razlike između nekog castrola i mobila iz metroa :D

Posted
  Nippon said:
u principu ti se ne isplati, jer te gume negdje moraš i montirati, a onda te ožene da ti ispane jeftinije otić u Vulkal ili tako negdje. Imaš u Metrou povoljno Savu ali ak kupiš 4 kom i ako imaš povoljnog vulkanizera

Taj Vulkal su takvi cigani,tako da mene više neće vidjeti,nadajte se da nećete imati reklamaciju na gumu ili nešto slično!

Posted
  matija0311 said:
ja ga imam u polu i sve 5...svakih 10-12k km izmjena i bok...:P

auto se normalno vozi i nema mi razlike između nekog castrola i mobila iz metroa :D

misliš da nema nikakve kvake da u dućanu litra košta 100 kuna a u metrou 5 litri 130 kuna?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...