fokusicar Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 U Cliu nema, ne mogu staviti ni kutiju za prvu pomoć. Nakazo, daj vidi da li imaš još neku mrežu ili sl, ili mi možeš naručiti...treba i meni neš slično...
Mario_S3 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Da i meni, mora biti trapezoidna, budem ti izmjerio omče za hvatanje
Raptor6767 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Nakazo' date=' daj vidi da li imaš još neku mrežu ili sl, ili mi možeš naručiti...treba i meni neš slično...[/quote'] Da i meni, mora biti trapezoidna, budem ti izmjerio omče za hvatanje Nemam dečki, da imam, poklonio bi vam pošto sam dobio 30-40 kom. Sve otišlo sa uljem u akciji. Sebi sam 2 uzeo. Jedna je u Cliu, drugu sam poklonio frendu koji se sjetio uzet sebi.
fokusicar Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Pa nisam te žicao da mi pokloniš bik te jebo! Ponudi i ja ću kupiti...ali uzmi u obzir da imam pojačalce na zadnje sicu.
Mattas Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Slikao sam sad, prije 15 minuta tako da malo čudno izgleda s blicom, ali uglavnom to je to:thumbsup:
Raptor6767 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Pa nisam te žicao da mi pokloniš bik te jebo! Ponudi i ja ću kupiti...ali uzmi u obzir da imam pojačalce na zadnje sicu. Ne prodajemo ih. Dijelili smo ih u sklopu akcije. Nemam ih uopće u ponudi.
fokusicar Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ne prodajemo ih. Dijelili smo ih u sklopu akcije. Nemam ih uopće u ponudi. Joj di bi ja bio da tak radim!:lol::lol::lol: Ma zahebavam te...Hvala!
Tomy Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Možda ti ja iskopam nešto u dućanu, identična je ovakva samo od Case Logica. Tocan naziv je Case Logic ATO-10, ja sam svoju kupio u Svijet Medija (http://www.svijet-medija.hr - nemaju ih u svim ducanima), a preko ebaya sa shippingom je oko 15 US$. Genijalna stvar!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now