Jump to content

Mreža za gepek

Mario_S3

Recommended Posts

Gdje u ZG ima za kupit mreža za gepek, konkretno sa a3 ? Imam onu alpine kaj ima po trgovačkim centrima i to je sve samo ne praktično, niš ne drži jer je prevelika jednostavno a nema manje zakupiti. Meni je jedna strana gdje se kači dosta kraća od druge pa je i to problem

u Zubaku original dođe preko 100€ i to naravno nedam :)

tnx !

Ova je isto case logic :lol: . u konzumu u samoboru sam vidio da ima, ako se sjećam 70tak kuna. tako da pretpostavljam da imaju po ostalim konzumima....

Ispod ti je čičak a sastrane imaš ove kopče pa nategneš na sic.

Ova je isto case logic :lol: . u konzumu u samoboru sam vidio da ima, ako se sjeam 70tak kuna. tako da pretpostavljam da imaju po ostalim konzumima....

Ispod ti je iak a sastrane ima ove kope pa nategne na sic.

Tocno takva!

Ja sam ih dijelio uz Valvoline Dura Blend 5L pakiranja.

Mislim da mi je jos jedan ostao.

Meni bi trebala baš mreža, ovo mi ne igra.

Metar sa pola metra, taman tako su mi kopče u podu gepeka, da mi vrećice ne letaju po gepegu po povratku iz šopinga, ovako uvijek trebam paziti, i redovito zaboravim, pa kupim stvari po gepeku poslije.

Čuo sam da imaju one za fiksiranje prtljage na quadovima to mi se čini da bi igralo.

Pa jel nije jednostavnije i prakticnije kupit neki ruksak i u njemu drzat stvari ( ako se radi o krpama i glupostima za higijenu vozila pretpostavljam ) ?

Ja nazalost nemam u autu napravljene kopče za mrezu pa sam to morao rjesiti na taj nacin...i taman ruksak zguram iza stut bar stange i ne mrda nigdje !

Ja sam kupio u Lidlu za 50 kn torbu koja se kači na čičak ispod, ali ima opcija, ovisno o autu pa se dobije još 3 samoljepljiva čička. U torbu komotno stane kutija prve pomoći,trokut, prsluk,pjena za punjenje gume,baterija,sredstvo za stakla,nekloliko čistih krpi isl.

Najbolje od svega, torba je crna i odlično se uklopi u bunker:thumbsup:

Ja sam kupio u Lidlu za 50 kn torbu koja se kači na čičak ispod, ali ima opcija, ovisno o autu pa se dobije još 3 samoljepljiva čička. U torbu komotno stane kutija prve pomoći,trokut, prsluk,pjena za punjenje gume,baterija,sredstvo za stakla,nekloliko čistih krpi isl.

Najbolje od svega, torba je crna i odlično se uklopi u bunker:thumbsup:

imas sliku?

jel bi drzalo to vatrogasni aparat od 2kg?

nemam ga kamo fiksirat a ovo mi se cini ok

toplo preporučam da ga zajedno sa nosačem namontiraš ispred/ispod vozačevog sica, tj da bude odmah na dometu rukama....

brzina reakcije je u takvim situacijama ključna, a k tome ako je u gepeku, pri sudaru/prevrtanju lako može ispast pa ti traži to po livadi dok ti auto gori

samo mali isječak sa treninga sigurne vožnje, nemojte mislit da se pravim pametan :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...