Mario_S3 Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Gdje u ZG ima za kupit mreža za gepek, konkretno sa a3 ? Imam onu alpine kaj ima po trgovačkim centrima i to je sve samo ne praktično, niš ne drži jer je prevelika jednostavno a nema manje zakupiti. Meni je jedna strana gdje se kači dosta kraća od druge pa je i to problem u Zubaku original dođe preko 100€ i to naravno nedam tnx ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dooks Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Mora bit baš mreža? ovako neka solucija? :huh: cca 70tak kuna konzum :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted December 4, 2009 Author Share Posted December 4, 2009 Ovo je mrak, to mi baš treba, jel ima još toga u Konzumu ? ali i mreža također mi je potrebna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Ovo je mrak, to mi baš treba, jel ima još toga u Konzumu ? ali i mreža također mi je potrebna Možda ti ja iskopam nešto u dućanu, identična je ovakva samo od Case Logica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Možda ti ja iskopam nešto u dućanu, identična je ovakva samo od Case Logica. aj vidi kolko bibe, meni isto treba za te gluposti da mi ne leti sve po gepeku :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dooks Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Ova je isto case logic :lol: . u konzumu u samoboru sam vidio da ima, ako se sjećam 70tak kuna. tako da pretpostavljam da imaju po ostalim konzumima.... Ispod ti je čičak a sastrane imaš ove kopče pa nategneš na sic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 ja imam svoju sa gnoja i ta je odlicna, a mislim da su po vw servisima oko 4 glave a vjerojatno je ista kao i ta za audi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Ova je isto case logic :lol: . u konzumu u samoboru sam vidio da ima, ako se sjeam 70tak kuna. tako da pretpostavljam da imaju po ostalim konzumima.... Ispod ti je iak a sastrane ima ove kope pa nategne na sic. Tocno takva! Ja sam ih dijelio uz Valvoline Dura Blend 5L pakiranja. Mislim da mi je jos jedan ostao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 jel bi drzalo to vatrogasni aparat od 2kg? nemam ga kamo fiksirat a ovo mi se cini ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 jel bi drzalo to vatrogasni aparat od 2kg?nemam ga kamo fiksirat a ovo mi se cini ok Ovisi koliko je visok, jer lako ti se desi da se nagne... Mislim da bi mogao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Ovisi koliko je visok, jer lako ti se desi da se nagne... Mislim da bi mogao. A demižonku od 5l ?! Ja imam plastičnu gajbu iz baumaxa u kojoj držim sve te sitnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Meni bi trebala baš mreža, ovo mi ne igra. Metar sa pola metra, taman tako su mi kopče u podu gepeka, da mi vrećice ne letaju po gepegu po povratku iz šopinga, ovako uvijek trebam paziti, i redovito zaboravim, pa kupim stvari po gepeku poslije. Čuo sam da imaju one za fiksiranje prtljage na quadovima to mi se čini da bi igralo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted December 4, 2009 Author Share Posted December 4, 2009 Ajde Rene čuvaj ako je imaš ! Jel ista kao ova gore ? Kolko penez ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Možda ti ja iskopam nešto u dućanu, identična je ovakva samo od Case Logica. A kad sam te ja pitao dali imas bilo sta takvo rekao si da nemas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Pa jel nije jednostavnije i prakticnije kupit neki ruksak i u njemu drzat stvari ( ako se radi o krpama i glupostima za higijenu vozila pretpostavljam ) ? Ja nazalost nemam u autu napravljene kopče za mrezu pa sam to morao rjesiti na taj nacin...i taman ruksak zguram iza stut bar stange i ne mrda nigdje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 A kad sam te ja pitao dali imas bilo sta takvo rekao si da nemas... Ključna riječ je MOŽDA. Upravo provjerio, nemam više ni jedne nažalost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Pa zar po ovim novim autima nema pretinaca u bočnim stranicama gepeka za te sitnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Pa zar po ovim novim autima nema pretinaca u bočnim stranicama gepeka za te sitnice U Cliu nema, ne mogu staviti ni kutiju za prvu pomoć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Pa zar po ovim novim autima nema pretinaca u bočnim stranicama gepeka za te sitnice ima, u jednu stranu mi stane litra ulja, u drugu mogu zavezat recimo vatrogasni ili kutiju od vilede :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Ja sam kupio u Lidlu za 50 kn torbu koja se kači na čičak ispod, ali ima opcija, ovisno o autu pa se dobije još 3 samoljepljiva čička. U torbu komotno stane kutija prve pomoći,trokut, prsluk,pjena za punjenje gume,baterija,sredstvo za stakla,nekloliko čistih krpi isl. Najbolje od svega, torba je crna i odlično se uklopi u bunker:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Ja sam kupio u Lidlu za 50 kn torbu koja se kači na čičak ispod, ali ima opcija, ovisno o autu pa se dobije još 3 samoljepljiva čička. U torbu komotno stane kutija prve pomoći,trokut, prsluk,pjena za punjenje gume,baterija,sredstvo za stakla,nekloliko čistih krpi isl. Najbolje od svega, torba je crna i odlično se uklopi u bunker:thumbsup: imas sliku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Imam ja oriđiđi audijevu iz a6...ne prodajem samo se hvalim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 imas sliku? Sutra...ne da mi se sad van:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted December 4, 2009 Author Share Posted December 4, 2009 Imam ja oriđiđi audijevu iz a6...ne prodajem samo se hvalim... :doh: :lol: Imam i ja iz A4 al je prevelika ... moja mora biti trapeznog oblika Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 jel bi drzalo to vatrogasni aparat od 2kg?nemam ga kamo fiksirat a ovo mi se cini ok toplo preporučam da ga zajedno sa nosačem namontiraš ispred/ispod vozačevog sica, tj da bude odmah na dometu rukama.... brzina reakcije je u takvim situacijama ključna, a k tome ako je u gepeku, pri sudaru/prevrtanju lako može ispast pa ti traži to po livadi dok ti auto gori samo mali isječak sa treninga sigurne vožnje, nemojte mislit da se pravim pametan :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now