Jump to content

Presvlačenje siceva, volana, mjenjača i interijera u kožu thread

Recommended Posts

2 KA2001MR> hahaha sad vidio.. krivo si dao štikat natpise.. kaze se edizione escluziva ne escluzivo, koda velis dobar treba valjda je dobra treba :):)

Bubi nemoguce da ti se volan slozi dok je na autu.. mislim teoretski je moguce ali nema majstora koji ce ti to tako radit :D

GoranE46 da slazem se s tobom, al to je dosta zaje--no za napravit, treba jace zarezat volan a onda moze bit njesra da ga prejako zarezes pa imas lufta kad taknes sav.. i tvornicki volani imaju takvu gresku.. cek samo da nadjem slike ferkana jednog pa uploadam da vidis :D

edit: evo je :D 458 italia

ferrari-458-italia-4-big.jpg

Edited by Jopa

• 10 months later...

Posto sam se docepao neke sitne love, a sicevi su mi vec dugo trn u oku, zanima me tko je najbolji za presvlacenje u kozu (rub) i sredinu (alkantara)?

Naglasak na kvaliteti pa tek onda na cijeni, naravno (interesira me kak se krecu cijene).

Ovo se traži:

IMG_1557-1.jpg

Edited by Raptor6767

I ja bi trebao samo bocne strane ovih abarthovih siceva, pa se trazi neko malo bolji za taj posao.

Gledao sam slike iz matusa i par siceva je odradeno gore nego sto mi ih je napravio deda za sitnu lovu, a moji su bili kak on veli rekardo sicevi na jednom mjestu zaobljeni :)

@jopa pise esclusiva, nevidi se na slici zbog tipa fonta

Moze i info di najjeftinije nac pravu kozu ili alcantaru

a da prodas ziceve iz clia i kupis te recaro?

to bi ti bilo najpametnije jer nitko kod nas nece moci napraviti to tako kako si ti zamislio a da bude kvalitetno odradeno!

Zalosno...bas zalosno ako je to istina.

Dakle, nitko u HR nije sposoban kvalitetno presvuci 2 sica? Zalosno...

Zalosno...bas zalosno ako je to istina.

Dakle, nitko u HR nije sposoban kvalitetno presvuci 2 sica? Zalosno...

pa kaj ti nije pametnije prodati stare i kupiti nove a ovak ces dati nekom da ti to tapecira i ak nece dobro ispasti ode lova a zicevi ce biti u kurcu i kaj onda???

pa kaj ti nije pametnije prodati stare i kupiti nove a ovak ces dati nekom da ti to tapecira i ak nece dobro ispasti ode lova a zicevi ce biti u kurcu i kaj onda???

Razlika koju bi trebao nadoplatiti za Recaro Sportster CS sa airbagovima kao moji samo kozni je bijednih 15000kn.

Moji sicevi samo bez airbagova su 14000kn u AMOCu.

U Recaru me traze oko 11000kn za presvlacenje mojih siceva kao u Meganeu250. Pitao u AMOCu.

Ne mislim sve presvlacit, samo prednje siceve.

Oplate prednjih vrata i zadnje bocne i zadnju klupu ostaviti serijsku a napred slozit kozu ? Pa to ce izgledat ko Brkljin bmw onda

Volio bih upoznati tko u hrvatskoj moze napravit savršen posao po pitanju siceva i u globalu po pitanju tih presvlačenja.

Još nisam vidio uradak za koji bi bez razmisljanja platio koliko god novaca trebalo..

Dobro dajte se naučite da nisu svačija viđenja odličnog/savršenog posla ista. Za neke ljude je autopraona Bobo vrh vrhova za neke je to fuš praona. Sve ovisi koliko osoba koja trazi uslugu se kuzi u to sto valja a sto ne tako da neam podvaljivanja muda pod bubrege nego se točno zna sto se zeli samo je pitanje da li ima netko da zadovolji trazeno.

Isto ej i sa uređenjem interijera. Za nekoga ej matus, berakovič, vitrum vrh a za mene su svi fušeri jer nisu napravili posao ravno mojim zahtjevima.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...