Jopa Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 (edited) 2 KA2001MR> hahaha sad vidio.. krivo si dao štikat natpise.. kaze se edizione escluziva ne escluzivo, koda velis dobar treba valjda je dobra treba Bubi nemoguce da ti se volan slozi dok je na autu.. mislim teoretski je moguce ali nema majstora koji ce ti to tako radit GoranE46 da slazem se s tobom, al to je dosta zaje--no za napravit, treba jace zarezat volan a onda moze bit njesra da ga prejako zarezes pa imas lufta kad taknes sav.. i tvornicki volani imaju takvu gresku.. cek samo da nadjem slike ferkana jednog pa uploadam da vidis edit: evo je 458 italia Edited January 10, 2010 by Jopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 ovo mi je malo čudno... kakvi smo mi bolesnici... kolektivno cjepljenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 2 KA2001MR> hahaha sad vidio.. krivo si dao štikat natpise.. kaze se edizione escluziva ne escluzivo, hehehe, to sam mu ja već komentirao, ali je rekao da piše "esclusivA", samo se ne vidi dobro na slici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 (edited) Posto sam se docepao neke sitne love, a sicevi su mi vec dugo trn u oku, zanima me tko je najbolji za presvlacenje u kozu (rub) i sredinu (alkantara)? Naglasak na kvaliteti pa tek onda na cijeni, naravno (interesira me kak se krecu cijene). Ovo se traži: Edited November 26, 2010 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 I ja bi trebao samo bocne strane ovih abarthovih siceva, pa se trazi neko malo bolji za taj posao. Gledao sam slike iz matusa i par siceva je odradeno gore nego sto mi ih je napravio deda za sitnu lovu, a moji su bili kak on veli rekardo sicevi na jednom mjestu zaobljeni @jopa pise esclusiva, nevidi se na slici zbog tipa fonta Moze i info di najjeftinije nac pravu kozu ili alcantaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 ovo kod klapšeca na stranici mi uopće ne izgleda dobro...štoviše izgleda mi šugavo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 2Rene- Daj jbt rade tih 7-8somova šta bi dao za fucking fensi kožu uloži u motor i nek auto juriiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 a da prodas ziceve iz clia i kupis te recaro? to bi ti bilo najpametnije jer nitko kod nas nece moci napraviti to tako kako si ti zamislio a da bude kvalitetno odradeno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 a da prodas ziceve iz clia i kupis te recaro?to bi ti bilo najpametnije jer nitko kod nas nece moci napraviti to tako kako si ti zamislio a da bude kvalitetno odradeno! Zalosno...bas zalosno ako je to istina. Dakle, nitko u HR nije sposoban kvalitetno presvuci 2 sica? Zalosno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 2Rene-Daj jbt rade tih 7-8somova šta bi dao za fucking fensi kožu uloži u motor i nek auto juriiiii Ne mislim sve presvlacit, samo prednje siceve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Pa šta nije bilo priče o nekoj firmi u varaždinu koja šiva presvlake baš za recaro? Nisam sad 100% siguran i jesam li uopće dobro zapamtio, ali mislim da je netko i link stavio. A možda sam omašio ceo fudbal Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Zalosno...bas zalosno ako je to istina. Dakle, nitko u HR nije sposoban kvalitetno presvuci 2 sica? Zalosno... pa kaj ti nije pametnije prodati stare i kupiti nove a ovak ces dati nekom da ti to tapecira i ak nece dobro ispasti ode lova a zicevi ce biti u kurcu i kaj onda??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka2 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Boris Beraković (mislim da se tak preziva) u Sv. Nedelji. Ima narančastu toyota celica carlos sainz i yarisa narančastog. On je navodno naj što se tiče tih svari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 Boris Beraković (mislim da se tak preziva) u Sv. Nedelji. Ima narančastu toyota celica carlos sainz i yarisa narančastog. On je navodno naj što se tiče tih svari. Radio volan na Audiju i sic na Raptoru. Dobar posao je odradio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Dobar je, ali meni šta god je radio, radio je mjesec dana. Dočekati ga je nemoguća misija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 pa kaj ti nije pametnije prodati stare i kupiti nove a ovak ces dati nekom da ti to tapecira i ak nece dobro ispasti ode lova a zicevi ce biti u kurcu i kaj onda??? Razlika koju bi trebao nadoplatiti za Recaro Sportster CS sa airbagovima kao moji samo kozni je bijednih 15000kn. Moji sicevi samo bez airbagova su 14000kn u AMOCu. U Recaru me traze oko 11000kn za presvlacenje mojih siceva kao u Meganeu250. Pitao u AMOCu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Ne mislim sve presvlacit, samo prednje siceve. Oplate prednjih vrata i zadnje bocne i zadnju klupu ostaviti serijsku a napred slozit kozu ? Pa to ce izgledat ko Brkljin bmw onda Volio bih upoznati tko u hrvatskoj moze napravit savršen posao po pitanju siceva i u globalu po pitanju tih presvlačenja. Još nisam vidio uradak za koji bi bez razmisljanja platio koliko god novaca trebalo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 2 Rene: kaj kompliciraš....čujemo se kroz tjedan i riješimo to.....probamo... može? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ante Civic Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Pa rene ti si skroz zakomplicirao ovaj topic sa tim presvlačenjem... Tu na forumu Jopa radi s kožom i to full dobro i kvalitetno, te su mu cijene ok. Civic ide kod njega ali čim riješim financije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 samo da napomenem ako se netko odluci za tapeciranje ja osobno vise ne radim.. tako da sve informacije oko tapeciranja budete dobili na 095/8195-834 Domagoj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 samo da napomenem ako se netko odluci za tapeciranje ja osobno vise ne radim.. tako da sve informacije oko tapeciranja budete dobili na 095/8195-834 Domagoj.. kaj ste se razišli ili ti se neda više'???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 27, 2010 Author Share Posted November 27, 2010 Toliko o mom kompliciranju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Dobro dajte se naučite da nisu svačija viđenja odličnog/savršenog posla ista. Za neke ljude je autopraona Bobo vrh vrhova za neke je to fuš praona. Sve ovisi koliko osoba koja trazi uslugu se kuzi u to sto valja a sto ne tako da neam podvaljivanja muda pod bubrege nego se točno zna sto se zeli samo je pitanje da li ima netko da zadovolji trazeno. Isto ej i sa uređenjem interijera. Za nekoga ej matus, berakovič, vitrum vrh a za mene su svi fušeri jer nisu napravili posao ravno mojim zahtjevima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Isto ej i sa uređenjem interijera. Za nekoga ej matus, berakovič, vitrum vrh a za mene su svi fušeri jer nisu napravili posao ravno mojim zahtjevima. Onda je vrijeme da dođeš na pravo mjesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 27, 2010 Author Share Posted November 27, 2010 Onda je vrijeme da dođeš na pravo mjesto Gdje? I koliko bi me koštalo presvlačenje samo rubova u kožu na prednjim sicevima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now