Jump to content

Presvlačenje siceva, volana, mjenjača i interijera u kožu thread

Recommended Posts

ak nema u hrv di za presvuc u kozu kako vec kazete, pogledat u slo ili austriji i gas tamo, i od toga napraviš jedan lijepi izlet... i bok, platit ces kak spada al ces i to dobit vrhunsku uslugu za uzvrat...

a ne ovo filozofiranje stalno...

Jel znas gdje vani onda?

Mislim, ako mi ne mogu rub siceva presvuci kak spada kod nad onda stvarno....nek se upucaju...

EDIT: a ove fore sa lovom mi nemojte prodavat jer u HR vecina tzv. majstora jedino i zna uzet pare, a kad treba posao napravit kak spada onda su izvlacenja.

Edited by Raptor6767

ja gledam ove matusove radove i vidio nekoliko siceva koji su presvuceni cak losije nego ih je meni deda tapecirao, a koliko sam upoznat, matus trazi oko 5000kn, a mene je deda trazio 1600kn za prednje, zadnje i naslone za ruku.

nije problem platit, al nedam 5000kn da bi dobio isto ili cak losije za 3500kn vise

R32 ( Siniša ) mislim da je svoje siceve u golfu presvlačio u njemačkoj ili samo tamo kupio materijal nezanm sad treba ga točno pitati. Sicevi su dosta dobro odrađeni.

@Hic - to je tako za one koji nezele perfekcionizam.

Evo ja osobno placam 1000kn nekom tko mi presvuče volan u kozu kako ja zelim ali to nisam nasao u zg. Isplativije mi je za 430€ kupit nov volan u Zubaku , bar znam da ce trajat 10 godina

matus je jednom poznaniku radio e36 coupe-a, sve crno-bijela kombinacija sa nekom skupljom kozom koju je cekao 2-3 tjedna. sicevi stvarno dobro napravljeni, savovi prate liniju itd, al oplate na vratima, pa to bi malo dijete bolje napravilo. izvalili su mu neki razlog da se ne siva nego izvlaci iz komada, i naravno na pregibima je uzasno naborano i zguzvano... i to jos koža bijele boje. a cifra je bila oko 2k€ ak se dobro sjecam

R32 ( Siniša ) mislim da je svoje siceve u golfu presvlačio u njemačkoj ili samo tamo kupio materijal nezanm sad treba ga točno pitati. Sicevi su dosta dobro odrađeni.

@Hic - to je tako za one koji nezele perfekcionizam.

Evo ja osobno placam 1000kn nekom tko mi presvuče volan u kozu kako ja zelim ali to nisam nasao u zg. Isplativije mi je za 430€ kupit nov volan u Zubaku , bar znam da ce trajat 10 godina

jel to crni R32 sa crnom kožom i naranđastim šavovima?

Ja nisam nikad ništa tapecirao kod Matusa, ali neke stvari odradi katastrofa (npr tapeciranje krova na zaxovom ex e36), neke stvari super (tapeciranje volana Drndaku na Audiu - to je BRUTALNO napravio), dok je jednom frendu volan tapecirao tako da bi ga ja bolje složio..

Uvjeren sam da se kod nas moze napraviti savrseno...

Iz razloga sto na jednom autu isti lik naparvi x savršenstva i x fuševa...

Fuševe neka radi ponovno, i na pocetku tako dogovoriti posao i cijenu.

(ako ne stoji iza posla netreba raditi)

Ovdje neka bude glasnaje, sta je dobro a sta ne.

Stvar je u tom sto svaki tapetar pa i matus ne radi isto za nekog koga zna i za nekog s ceste. Drndaku je volan napravio jebeno meni nije.

Guess what ? Njega pozna a mene ne !

jel to crni R32 sa crnom kožom i naranđastim šavovima?

Nick na forumu mu je R32, zove se Siniša, vozi R32 ( motor ) u Golfu 2

n1346436168_173945_528isvq.jpg

Zajebi ti to raskapanje/sklapanje - metoda pokušaja/pogrešaka?

Ne hvala. Napravi iz prve kak spada, eventualno da ti još jednom odnesem siceve na doradu i to je to, a ne svako malo hodočastiti - to nije majstor i to je daleko od savršenstva.

treba bit objektivan i prihvatiti činjenicu da NEMA ŠANSE da netko napravi da izgleda ko iz tvornice, niti kožu, niti lakiranje, niti limariju..

tko je ikad vidio kako se radi limarija, lakiranje da ne spominjem u tvornici, isto tako i šivanje, će toga biti svjestan.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...