Jump to content

Presvlačenje siceva, volana, mjenjača i interijera u kožu thread

Recommended Posts

Jedno je sigurno - ako budem trebao nešto tapicirati u autu raditi ću kod onoga kod koga bude Rene dao svoje siceve

I ja isto

trebam tapacirati rs4 siceve, ako kod Renea budu dobro napravljeni i ja ih dajem

na obradu,zato Rene javljaj čim prije kakva je situacija:)

Kad se odlučim raditi siceve, javim kod koga i, naravno, popratim sa video/foto dokumentacijom.

Naravno, pokušat ću biti što objektivniji.

Siceve ću dati na proljeće napraviti pošto sam izgubio volju u silnom prepucavanju po forumu (čitaj: potrošio pare na neke performance umjesto style modove :D).

hahahaha rene je hodajuća reklama jbt......

evo već samo na ovom forumu u ovoj temi javila se 3 kandidata koji će tapecirat siceve ako reneu bude dobro.....:D:D:D

jbt pa tebi bi taj koji će ti radit trebao đabalesko odraditi pošto će nakon tebe biti gužva kod tapetara....:lol::lol::lol:

hahahaha rene je hodajuća reklama jbt......

evo već samo na ovom forumu u ovoj temi javila se 3 kandidata koji će tapecirat siceve ako reneu bude dobro.....:D:D:D

jbt pa tebi bi taj koji će ti radit trebao đabalesko odraditi pošto će nakon tebe biti gužva kod tapetara....:lol::lol::lol:

Kad ekipa zna da iskreno govorim, ne prešućujem fuš(ere). Preporučujem samo ljude iza kojih mogu 100% stajat. :D

• 9 months later...

Ima netko nekog dobrog a naravno ne pretjerano skupog tapetara?

Al opet koliko toliko da brzo odradi posao

treba mi pretapecirat prenja dva sica, posto su od "brusene koze" i gdje mogu otic kupit materijal koji se meni svida pa da donesem tapetaru...

hvala na prijedlozima

• 2 months later...

BTW: vidio danas na Grobniku onaj LY R26 sa zutom kozom....koji FAIL. :doh:

Da li netko zna kod koga je to radjeno tako da ih se zna obilazit u sirokom luku jer ne vjerujem da se od Darijevog SRa do sad sicevi nisu "usjedili"

Beraković je radio i nije još završeno... mora još natezati alkantaru kada se malo "usjedi" i na neku foru ju učvrstiti ili ulijepiti... nisam skužio baš' date=' ali ima neka fora...

Osim toga ja ne vidim gdje je fail.[/quote']

Ah...vidim...Berakovic.

I dalje trazim kome ostaviti prednje siceve na presvlacenju bocnica u kozu jer sve sta sam vidio do sad je bilo bezveze, a ako bas ne moram, ne bih volio ostavljati novac van drzave.

kako misliš popuniti onu potrganu spužvu ispod? ili ima za naručiti samo taj umetak posebno?

Donje dijelove imam gotovo nove. Problem je jedino moj naslon (a to sam od svih tapetara s kojima sam pričao čuo da nije neki problem).

Mislim da bi ti Domagoj napravio OK posao i za korektnu cijenu.

Tko je taj Domagoj? Ima li negdje slika?

Nije mi više toliko bitna ni cijena, bitan je KOREKTAN POSAO.

To je taj Domi sa oldschool foruma...

Ja sam ga trazio da mi odradi sjedala od GTT u original dezen,nije htio...

No to ne znaci da ne radi dobro,koliko citam po ostalim forumima...

Bio sam neki dan kod njega, popričali lijepo i ugodno.

Tražim i dalje...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...