Jump to content

Presvlačenje siceva, volana, mjenjača i interijera u kožu thread

Recommended Posts

koza alkantara je fus.

ovo full alkantara je bas pederluk ali ako ti se imalo znoje ruke ili ako ih ne peres prije svakog ulaska u auto mislim da nemas sta s tim volanom trazit. Naravno ako ti nije problem svake dvije godine taapecirat volan.

Još jedan Berakovićev uradak: Honda Insight od susjeda preko puta garaže. Novo napravljeno...

imag0918b.jpg

imag0922.jpg

Cijena oblačenja prednjih/zadnjih siceva i bočnih oplata = 1300€.

Megane R26:

meganer267.jpg

meganer268.jpg

Beraković je radio i nije još završeno... mora još natezati alkantaru kada se malo "usjedi" i na neku foru ju učvrstiti ili ulijepiti... nisam skužio baš' date=' ali ima neka fora...

Osim toga ja ne vidim gdje je fail.[/quote']

Megane je isti od Darijevog racea, dakle, već se par mjeseci "usjedava"...

Stvarno mi nije namjera da ikoga pljujem, nego samo želim razumijeti zašto ekipa tako radi siceve?

To je njima dobro? Ili? Šta kažeš stranci kad tak isporučiš sic i naplatiš 10000kn u današnje vrijeme?

Napominjem, nije mi namjera pljuvati, samo me interesira kako se to tak napravi i ostavi tako bez pardona - vidim da ima ekipe koja se bavi kožom pa me zanima kako oni gledaju na to.

Da li se stvarno ta koža/alkantara mora "usjediti" pa sam sad ispao kreten ili je to prodavanje magle? Ako je to istina, koliko mora vremena proći da bi onda majstor to "zategnuo"? Kako to radi naknadno?

Zahvaljujem. :thumbsup:

Meni je to ziva magla...da vidim da mi tako netko napravi, nebi siceve niti pokupio, nego

radi novo i bok...covjece pa nije da imamo po 1500 eura u carapama...inace ne

komentiram svakakve topicke, i ne volim se dovoditi u neke rasprave...ali zalosno je

kada gledas po stranim topickima kako ekipa radi, a kod nas ne mozes naci 10 pravih majstora...

xxxx svima :D

Meni je to ziva magla...da vidim da mi tako netko napravi, nebi siceve niti pokupio, nego

radi novo i bok...covjece pa nije da imamo po 1500 eura u carapama...inace ne

komentiram svakakve topicke, i ne volim se dovoditi u neke rasprave...ali zalosno je

kada gledas po stranim topickima kako ekipa radi, a kod nas ne mozes naci 10 pravih majstora...

xxxx svima :D

A znaš kaj je najžalosnije?

To da mi je susjed prezadovoljan: "Gle, Beraković radi super posao, samo mu moraš visjeti nad glavom. Pogledaj kak je meni napravio!" :huh:

A ja onak....WTF?!

To ti je tako kad nema majstora kod nas pa ljudi nemaju reference.

Gle, možda se ja varam pa sad ispadam kreten, možda se ova koža mora "usjediti"....ali nekako mislim da ne. :huh:

Na hondi gornji dio još i izgleda dobro osim skroz dolje na grbi mu je pobjeglo malo

a donji dio bas i nije najbolje

a ovo u meganeu .......... issssssss neznam recaro sjedala nakon ovog izgledaju ko jeftina kineska kopija neznam nebi ovo platio ni 1000kn a kamoli eura pa da je koža i od krokodila

na probaj tu,,, lik je radio jahte za prinz,,, odradio frendu s2k itd,,,

Naziv subjekta VJEKOSLAV BLAGEC TAPETAR-DEKORATER

Skraćeni naziv TAPETAR DEKORATER

Tip subjekta Obrt ili samostalni djelatnik

Matični broj subjekta (MBS)

Ulica i kućni broj Jozefine Oršić 12

Grad i naselje 49240 Donja Stubica - Donja Stubica

Telefon 049/287286

na probaj tu,,, lik je radio jahte za prinz,,, odradio frendu s2k itd,,,

Naziv subjekta VJEKOSLAV BLAGEC TAPETAR-DEKORATER

Skraćeni naziv TAPETAR DEKORATER

Tip subjekta Obrt ili samostalni djelatnik

Matični broj subjekta (MBS)

Ulica i kućni broj Jozefine Oršić 12

Grad i naselje 49240 Donja Stubica - Donja Stubica

Telefon 049/287286

samo preskoči rene :thumbsup:

kod nas nema čovjeka da napravi ono kaj ti je poslao leek iz EDGE-a i točka.....tj. možda i ima al bu koštalo 20 000kn LoL

jedino kaj mi izgleda uvjerljivo preko slika je ovo kaj ima petar u polu i tu se obrati i ako tu uspiješ dogovorit ok a ak ne onda ih šalji u EDGE bez razmišljanja mada bi ja već sad na tvojem mjestu to poslal u EDGE da nebuš imal "ELMIN" situaciju i sa sicevima :ok:

Edited by GT Boca

morat cu poslikat svoju zadnju klupu koju mi je decko pretapecirao za 400kn

to je pojam prema ovome, pogotovo po usporedbi cijene i kvalitete, samo mi je zao sto sam ga trazio da mi napravi klupu profiliraniju nego sto he, pa su mu na par mjesti pobjegli savovi malo

Tu postoje dva problema.

1. Tapetari koji nude svoje usluge to gledaju kako obican posao sa sirovinom zvanom koza. Kao i netko tko vozi viljuskar po skladistu. E sad mi u tom njegovom poslu pronalazimo svoj hobi i ono sto je nama jako bitno. Samim time zelimo da to bude odradjeno na tvornickoj razini kvalitete ali to je nemogucde jer je to njemu samo premetanje koze kroz ruke i nista vise.

2. Ljudi koji dolaze kod tih majstora se sami zadovoljavaju sa ovakvim uratcima i samim time to je ono sto diktira majstoru i daje mu feedback kako on zapraov jebeno radi pa isto tako i naplacuje. Problem sto samo presvlacenje u neke aftermarket materijale u ludim bojama nekim ljudima predstavlja posao kojim su opcinjeni a to sve skupa lici na nista.

I tu postoji sad mali broj nas koji trazimo uslugu koja je na nesto vecem standardu po kvaliteti. To je doslovce nemoguce dobit jer tapetar nije u stanju raditi kvalitetnije od onog s cime se 99% njegovih musterija zadovoljava cak i kad bi se pogodili za posao na nacin da novci nisu problem. Dakle 5000EUR po interijeru, on to nebi napravio kako treba. Nije stvar ni vremena nego cisto nemogucnosti raditi na jednom visoko kvalitetnom nivou.

Tog kod nas nema i kraj price.

Znači skoro 10000kn dat za ovo... svaka čast. Najskuplja magla u životu, neznam nikoga od te 2 osobe osobno, ali ako ovaj "posao" toliko vrijedi...

Vjerujem da materijal nije bio preko par"sto" eura... al eto, ima zlatne ruke očito i malo propuha u sjedalima.

pizdarija od rada, mene bi bilo sram tako nesto dati musteriji i traziti toliku lovu....

btw Rene, s obzirom da si na ovom forumu (a i sire :D ) poznat kao picajzla u najpozitivnijem smislu sto se majstora tice, daj napravi neki sticky topic s majstorima za razlicite stvari s kojima si ti bio u potpunosti, ili barem vise od 95% zadovoljan, da se ljudi ne pitaju kome ici za sto ;)

daj napravi neki sticky topic s majstorima za razlicite stvari s kojima si ti bio u potpunosti, ili barem vise od 95% zadovoljan, da se ljudi ne pitaju kome ici za sto ;)

bilo je na straom hra forumu od 13dm-a jedan topic, gdje je frajer napisao pun q kontakata od majstora za sve (limarija, lakiranje, spur...) ak je netko spremio navrijeme da zaljepimo :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...