Alfaludak Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 1. Ajde pliz. Hoćeš biti oko 14-15 kod kuće, navratit ću do tebe da uzmem onu plastiku pa možemo i pogledati radilicu, ako prije toga ne odeš do hladne štale... :fear2: 2. E vidiš, nisam znao da bi to skidali... Onda su mogli i staviti locktite kad su vračali, ili reći da su skidali! :doh::drink: 3. A nije bajni motor, nije otvaran, ali vozi... :rofl::drink: Aksijalni pomak se dogodi ili zbog lošeg ulja ili zbog stiskanja na hladno... 1. nemam pojma di je ona plastika, nisam je vidio odavno valjda je tam dole 2. posao onoga ko sastavlja je da sve detaljno provjeri, bio to fico jugo uno ili lanos, tako je bilo uvijek i bit ce, i po tome se razlikuje mehaničar od "mehaničara". Uostalom, vidio si kako se ja igram sa ventilima.... i tako za svaki auto ne samo svoj bilo 30 konja ili 300 3. Aksijalni pomak nema veze sa ovim na hladno, on nastane od manjka ulja u motoru i dugom drzanju na "kuplungu" u visokim okretajima, jednostavno potrosi se i on i radilica, zato i postoje specijale i brusenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 24, 2009 Author Share Posted December 24, 2009 2. A zamisli što bi bilo da nisam i sam bio prisutan i veći dio posla odradio sam... :doh: Nema druge nego nabaviti garažu, dizalicu, alat i sve sam raditi... 5 dana, 5 dana, ali da se sve pošteno napravi... Mislim da te sad razumijem... Jer volju ne možeš naplatiti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 4. Kako je na parkingu pod ceradom sklopljeno i KO JE sklapao, dobro da se još voziš 5. Moj savjet, motor VAN, ponovno ga raskopat u sastavne dijelove, premjerit gapove karika i kvalitetno sklopit 6. Sretno za 4 :thumbsup::notworthy: cak ni ja nisam toliko lud za 5 u i ja govorim isto, izvadi motor i uredi, jer ako budes sfusao, svjedeno ces ga morat vadit, al sa tezim financijskim posljedicama ! 6 sretno čak 2 bagi... kad je to lako i kad se zna ajd nam ti molimte opisi kako se to radi? ono, meni je pun kurac kao obicnom korisnuku foruma citat da svako malopadobranci uljecu u topic od đija i pisu samo dabimu srali po glavi, a niko mu nikad nije dao savjet. sram i stid vas bilo, eto, ja bi se sramio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 2 bagi... kad je to lako i kad se zna ajd nam ti molimte opisi kako se to radi? ono, meni je pun kurac kao obicnom korisnuku foruma citat da svako malopadobranci uljecu u topic od đija i pisu samo dabimu srali po glavi, a niko mu nikad nije dao savjet. sram i stid vas bilo, eto, ja bi se sramio! nemoj sad da svece spominjem a badnjica je... pitao sam LIJEPO covjeka zasto se ganja i muci motor bzvz ako to jos nije mapirano? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 nemoj sad da svece spominjem a badnjica je...pitao sam LIJEPO covjeka zasto se ganja i muci motor bzvz ako to jos nije mapirano? zasto? to je njegov problem i problem njegovog novcanika. a tvoje dobacivanje vrlo ruznih "pametnih" komentara je opet njegov problem, al te zaista ruzno za citat. e daj, pliz, molim te sada nam pojasni kako se kure klipovi! i sta se pri tome desava u motoru? To se nauci tako da spalis dva kompleta klipova? NE! sigurno se ne nauci jer nemas jedno oko u cilindru da vidis sta se desava, nemas nos da namirisis smjesu i nemas kaziprst da izmjeris temperaturu unutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 BaGy, ovo ti nije trebalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 BaGy, ovo ti nije trebalo... oces iskreno, nije ni tebi trebalo, covjek si u godinama vec a spustas se na nivo golobradaca od 20god. Ok njima je fora sprdat mrđija... Jel i tebi fora? mislim cemu? Covjek je glupan jer je pokusao nesto napravit sam? :doh: svasta ce se ovjde jos moc procitat ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 zasto?to je njegov problem i problem njegovog novcanika. a tvoje dobacivanje vrlo ruznih "pametnih" komentara je opet njegov problem, al te zaista ruzno za citat. e daj, pliz, molim te sada nam pojasni kako se kure klipovi! i sta se pri tome desava u motoru? To se nauci tako da spalis dva kompleta klipova? NE! sigurno se ne nauci jer nemas jedno oko u cilindru da vidis sta se desava, nemas nos da namirisis smjesu i nemas kaziprst da izmjeris temperaturu unutra. e ajd mi objasni kako utrpat +100tkn u auto pa da ti stoji u garazi? e ajd mi objasni kako vozit auto sa izgasenim ESP-om? (ups pa ti to ne radis) e ajd mi objasni kako bit svakom loncu poklopac? moje pitanje je cisto logicno...za to ti ne treba znanje hic-a ili fire-a da dodes do zakljucka kako opet ponavlja iste greske kao sto ih je i prije radio...znaci igra se sa nedovrsenim...i vjerujem da ti ne bi te gluposti radio ko sto ih on radi...koliko dugo si slagao auto??? punK...ali zato i radi kako treba i nema kvarova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 24, 2009 Author Share Posted December 24, 2009 za 4 :thumbsup::notworthy: cak ni ja nisam toliko lud za 5 u i ja govorim isto, izvadi motor i uredi, jer ako budes sfusao, svjedeno ces ga morat vadit, al sa tezim financijskim posljedicama ! 6 sretno čak 5. Hej, gle, nemam više niti volje niti živaca... :drink: Sve je dobro sastavljeno osim jednog osigurača na bolcni koji JA NISAM stavljao. Ostalih 7 sam ja stavio i za njih ja garantiram, kamo sreće da sam i onog prvog ja stavio... Isto tako JA NISAM stezao šarafe glave, radilice, klipnjača, remenica, a to ću ja sam sada provjeriti... Lijepo skinem ventildekl i karter i to sve provjerim... Ali motor NE IDE VAN! :drink::doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 24, 2009 Author Share Posted December 24, 2009 e ajd mi objasni kako utrpat +100tkn u auto pa da ti stoji u garazi?e ajd mi objasni kako vozit auto sa izgasenim ESP-om? (ups pa ti to ne radis) e ajd mi objasni kako bit svakom loncu poklopac? moje pitanje je cisto logicno...za to ti ne treba znanje hic-a ili fire-a da dodes do zakljucka kako opet ponavlja iste greske kao sto ih je i prije radio...znaci igra se sa nedovrsenim...i vjerujem da ti ne bi te gluposti radio ko sto ih on radi...koliko dugo si slagao auto??? punK...ali zato i radi kako treba i nema kvarova... Najlakše se pametariti a da nisi bio NITI U PRIBLIŽNO sličnoj situaciji. Ma, nisi jedan šaraf sam zategnuo na motoru.. I uglavnom su to greške drugih, jer ne možeš sam glavu poravnati, ne možeš sam cilindre probušiti, ne možeš sam radili pobrusiti... Čovjek nije loncu poklopac nego me u ovome slučaju sa pravom brani! :thumbsup: Ima na to pravo, jer je prošao sličan put kao i ja! :notworthy: Otkud ti znaš jel ja ponavljam iste greške? Za tvoju informaciju, motor nije išao u boost u 4, 5, 6-toj brzini otkad je sklopljen... Svako stiskanje se logira i provjerava... Uostalom, razlog zašto sam 2 motora spalio leži prvenstveno u neimanju EGT senzora iako mi je stajao doma u ladici.. Te u činjenici da su klipovi X puta pregrijani, par puta zakuhali, što opet nije moja greška nego sljed okolnosti (puknute remenice pa puknute glave)... No bitno da ljudi nameću svoje mišljenje, a neznaju sve činjenice... :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 (edited) Najlakše se pametariti a da nisi bio NITI U PRIBLIŽNO sličnoj situaciji. Ma, nisi jedan šaraf sam zategnuo na motoru.. I uglavnom su to greške drugih, jer ne možeš sam glavu poravnati, ne možeš sam cilindre probušiti, ne možeš sam radili pobrusiti... Čovjek nije loncu poklopac nego me u ovome slučaju sa pravom brani! :thumbsup: Ima na to pravo, jer je prošao sličan put kao i ja! :notworthy: Otkud ti znaš jel ja ponavljam iste greške? Za tvoju informaciju, motor nije išao u boost u 4, 5, 6-toj brzini otkad je sklopljen... Svako stiskanje se logira i provjerava... Uostalom, razlog zašto sam 2 motora spalio leži prvenstveno u neimanju EGT senzora iako mi je stajao doma u ladici.. Te u činjenici da su klipovi X puta pregrijani, par puta zakuhali, što opet nije moja greška nego sljed okolnosti (puknute remenice pa puknute glave)... No bitno da ljudi nameću svoje mišljenje, a neznaju sve činjenice... :drink: i et...odg si na moje pitanje...i u cemu je bio problem??? vidio sam te po dubrovackoj kako se ganjas i povucen cistom logikom postavio sam ono pitanje na sta je mr.đousi(kako god) odmah skocio... ja trenutno ne drkam po nikakvim motorima i mislim da za to jos imam vremena...volim brzu tehnicku voznju i prvenstveno radi toga sam i ovdje... p.s. da, nisam u toj situaciji da moram zivjet na 20kn dnevno kako bi si slozio dvoj dream car...kad budem imao viska love onda cu nesto i napravit...no..dosta od mene..ja sam svoje reko... Edited December 24, 2009 by BaGy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 24, 2009 Author Share Posted December 24, 2009 (edited) i et...odg si na moje pitanje...i u cemu je bio problem???vidio sam te po dubrovackoj kako se ganjas i povucen cistom logikom postavio sam ono pitanje na sta je mr.đousi(kako god) Ja ti kažem da stisnuti auto drugom ili trećom po mojoj definiciji nije ganjanje... Ganjanje je kad boostaš iznad 130... Ovo sve ostalo je kinderšpil gdje se turbina niti ne stigne pošteno zavrtiti... Edited December 24, 2009 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Svi koji su nešto komentirali što nije vezano uz temu ili su podhebavali dobit će upozorenja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
detroit Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 ...za glavu moras i bregaste skinut...a za zamasnjak moras getribu skinut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 e ajd mi objasni kako utrpat +100tkn u auto pa da ti stoji u garazi?e ajd mi objasni kako vozit auto sa izgasenim ESP-om? (ups pa ti to ne radis) e ajd mi objasni kako bit svakom loncu poklopac? moje pitanje je cisto logicno...za to ti ne treba znanje hic-a ili fire-a da dodes do zakljucka kako opet ponavlja iste greske kao sto ih je i prije radio...znaci igra se sa nedovrsenim...i vjerujem da ti ne bi te gluposti radio ko sto ih on radi...koliko dugo si slagao auto??? punK...ali zato i radi kako treba i nema kvarova... care nisam ja uletio u topic sa off om kojem je cilj samo podjebavanje! ocito zbog razlike u godinama... Najlakše se pametariti a da nisi bio NITI U PRIBLIŽNO sličnoj situaciji. Ma, nisi jedan šaraf sam zategnuo na motoru.. I uglavnom su to greške drugih, jer ne možeš sam glavu poravnati, ne možeš sam cilindre probušiti, ne možeš sam radili pobrusiti... Čovjek nije loncu poklopac nego me u ovome slučaju sa pravom brani! :thumbsup: Ima na to pravo, jer je prošao sličan put kao i ja! :notworthy: Otkud ti znaš jel ja ponavljam iste greške? Za tvoju informaciju, motor nije išao u boost u 4, 5, 6-toj brzini otkad je sklopljen... Svako stiskanje se logira i provjerava... Uostalom, razlog zašto sam 2 motora spalio leži prvenstveno u neimanju EGT senzora iako mi je stajao doma u ladici.. Te u činjenici da su klipovi X puta pregrijani, par puta zakuhali, što opet nije moja greška nego sljed okolnosti (puknute remenice pa puknute glave)... No bitno da ljudi nameću svoje mišljenje, a neznaju sve činjenice... :drink: gle đi, nisam ti ja zena, nit te volim nit te mrzim i iskreno me boli kurac za tobom. i kad si glup reci cu ti da si glup otvoreno i boli me qrac. Ali te cjenim, ako zbog niceg onda zbog truda. Znanje imas zavidno - za forum, hica dominika firea i slicne necu racunat oni su profesjonalci, i s njima se ne treba ni pokusavat mjerit jer imaju 15 god iskustva vise. preko telefona sam ti rekao da si glup, TEMP ULJA TLAK ULJA AFR EGT CUKA knockbox ako imas su ono bez cega se ne ide testirat auto ! to si naucio pa ce bit manje spaljenih klipova! al brate, izvadi motor i napravi kako treba!!! vjeruj mi 4 dana gore dole nista ne znaci na ovoliki vremenski period i na toliko ulozenih para. velim ti nebudi glup, prihvati savjet okoline, 2 glave, i 4 okauvjek vise vide i vise znaju nego jedna glava i jedan par ociju. Ako nista, zbog iskustva. Izvadi motor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 24, 2009 Author Share Posted December 24, 2009 (edited) ...za glavu moras i bregaste skinut...a za zamasnjak moras getribu skinut... Imam ARP šarafe glave i mislim da se može proći sa gedorom pored bregaste... A zamašnjak neću dirati dok se ne bude mijenjaao kuplung set, a onda možda stavim i ARP šarafe na zamašnjak.. 2hoze: NEDA MI SE VADITI VIŠE GOVNO! :doh: Provjeriti ću glave šarafe i eventualno skinuti te glupe ljestve i priuštiti im opako brušenje... I napraviti ono što smo razgovarali.. A u pravu si za tlak ulja i temperaturu ulja. Imam senzore i moram ih samo montirati. Isto tako mi dolazi i senzor tlaka benzina... Edited December 24, 2009 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutni Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 1. Ima 3 ili 4 serafa, ne sjecam se tocno ali mogu pogledat kad budem isao dolje u garazu. 2. Onaj ko je serafio TW na radilicu MORAO je staviti loctite jer je to pod obavezno 3. Sto se tice blizine pojačanja i TW, radilica SNIJE imati 0.20 mm MAX dopusteno šetanje ljevo desno, ako je vise od toga onda nije i ne bude bilo dobro. 4. Kako je na parkingu pod ceradom sklopljeno i KO JE sklapao, dobro da se još voziš 5. Moj savjet, motor VAN, ponovno ga raskopat u sastavne dijelove, premjerit gapove karika i kvalitetno sklopit 6. Sretno 1: carek odjebi od mene i prestani me vrjeđat ja te molim ako ti kaj nije jasno imaš moj broj a i znaš di sam doma! 2: auto je slagan na parkingu kak ti kažeš al vozi i uvjek če vozit 3: aj mi molim te nabroji aute koje sam ja slago da su krepali a nabroji ti svoje 4: ti si kao vrhunski mehanićar daj mi reci zakaj si onda sla da nitriraju radilicu koju poslje nisu mogli stavit u blok nego su je morali dat ponovo brusit HVALA MOLIM ODG Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutni Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 5. Hej, gle, nemam više niti volje niti živaca... :drink: Sve je dobro sastavljeno osim jednog osigurača na bolcni koji JA NISAM stavljao. Ostalih 7 sam ja stavio i za njih ja garantiram, kamo sreće da sam i onog prvog ja stavio...Isto tako JA NISAM stezao šarafe glave, radilice, klipnjača, remenica, a to ću ja sam sada provjeriti... Lijepo skinem ventildekl i karter i to sve provjerim... Ali motor NE IDE VAN! :drink::doh: mr G ja garantiram za sve kaj sam ja složio s svojim rukama ako se kaj odšarafi kaj sam ja stezo ja ču snosit sve a ti da nisi zadovoljan nebi došo i molio bi te da napišeš kolko sam ti uzo za vađenje starog motora sklapljanje ovog sve skupa i mrestani i ti pljuvat po meni HVALA Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutni Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 admini oprostite al sam ja moro ovo napisat jer mi je pun kufer ovih mehaničara kaj slažu prek googla aute ja nisam nikad nikok vrjeđo ni nejču jer ko radi i grješi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Imam ARP šarafe glave i mislim da se može proći sa gedorom pored bregaste... A zamašnjak neću dirati dok se ne bude mijenjaao kuplung set, a onda možda stavim i ARP šarafe na zamašnjak.. 2hoze: NEDA MI SE VADITI VIŠE GOVNO! :doh: Provjeriti ću glave šarafe i eventualno skinuti te glupe ljestve i priuštiti im opako brušenje... I napraviti ono što smo razgovarali.. A u pravu si za tlak ulja i temperaturu ulja. Imam senzore i moram ih samo montirati. Isto tako mi dolazi i senzor tlaka benzina... prvo si picka jer nisi sastavio motor sam ja moj jesam, curilo ulje na sve strane jer sam zaboravio stegnut filter ulja drugo, cuke, cuke, cuke, cuke, kontorla tlaka i temperatura! ako je sve ok ostaje sam knock! do kojeg ce cisto sumljam doc jer ti paljenje nije pogurano toliko, premda nikad se ne zna opet ti govorim, izvadi motor i provjeri jel sve ok to ti je najjeftinija varijanta.... ako zajebes zajebao si sam sebe, a zbog cega? zbog ljenosti. pa jebemu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 imho motor nebi smio raditi ako su zubi s 60-2 kola. neznam ako su cuke dovoljne. Ja neznam bas covjeka koji pri pravom boostu stigne pratiti cuke i cestu. Jednostavno to je dio elektronike da se brine o parametrima motora. Ako neki nije dobar, neka se baca u safe mod ili gasi motor(s tim da ovo zadnje nije dobro usred ganjanja napraviti). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 imho motor nebi smio raditi ako su zubi s 60-2 kola.neznam ako su cuke dovoljne. Ja neznam bas covjeka koji pri pravom boostu stigne pratiti cuke i cestu. Jednostavno to je dio elektronike da se brine o parametrima motora. Ako neki nije dobar, neka se baca u safe mod ili gasi motor(s tim da ovo zadnje nije dobro usred ganjanja napraviti). koje cuke? od 100kn? prava cuka ima svjetlosni warn, kad prodjes to onda ima zvucni warn... tako da mi zbilja nije jasno sta pricas... i zar je tesko bacit oko na cuke dok vozis a prazna cesta? naravno da ne! osim toga ja kad sam testirao auto, samnom je isao nas dragi kolega sa foruma a moj prijatelj zvone, on ima laptop u krilu i prati sve, i prati sve cukice koje su u autu, tako da ako nesto iti mrvicu nije u redu on kaze, temp ti je skocila na toliko i toliko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 To je super dok ocekujes sranje, ali sranje se dogadaju kada se ne ocekiva. A sigurno ce elektronika brze reagirati od tebe, pogotovo jer(barem mislim) nisi naucen da ti se stalno javlja nega greska pa da odma odreagiras kak trebas. Kupio si vipec, koristi njegove mogucnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 (edited) To je super dok ocekujes sranje, ali sranje se dogadaju kada se ne ocekiva. A sigurno ce elektronika brze reagirati od tebe, pogotovo jer(barem mislim) nisi naucen da ti se stalno javlja nega greska pa da odma odreagiras kak trebas.Kupio si vipec, koristi njegove mogucnosti. ovo je samo faktor toga da mirno spavam, tj da irno vozim, vipec svoje radi kako spada :notworthy: a i neznam bas jesam samo ja lud il jednostavno moram znat koliki je AFR, EGT, temp ulja, vode tlak ulja... jednostavno moram to znat i provjerit jel SA radi kako treba! e vidis, a da je čak imao cuke onda mu se ni prvi put nebi desilo sta mu se desilo, jer vems nezna koliki je egt, nezna kolika je temp ulja itd. ok mogao je i to spojit na vems, ali NIJE. a kad vec nije morao je imat cuke! uostalom, covjek je i sam maloprije napisao da je ima cuke da mu se nebi dogodilo. A to ti tako ide, nije ona stara narodna uzalud "ko ne plati kurvu, kasnije plati doktora" Edited December 24, 2009 by Josey Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Nisi lud, ja to stalno pratim na lcd-u. Ali isto tako dok divljam po zavojima nist ne pratim . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now