Raptor6767 Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 godisnja karta za tramvaj 2010. kak se meni cini :lol::lol:, koliko serete :haha: :haha: PWNED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 godisnja karta za tramvaj 2010. kak se meni cini :lol::lol:, koliko serete mater :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutni Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 nemam rjeći za ovo sranje kaj se dešava ko tu koga jebe mr g ako hočeš dođi po 1200 kn kaj si platio i odi kod alfe nek ti složi ili kod koga hočeš alfa kakav rječnik pojasni ili naz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Pa ti si nakon svega onda još i u minusu :doh:. Nisam ja u minusu (da jesam ne bi to radio), jedino sta potrosim a ne naplacujem je: 1. struja 2. voda 3. 5 litara benzina za pranje dijelova 4. BENZIN U AUTU sa kojim idem na obrade i po dijelove 5. vrijeme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 (edited) carek odjebi od mene skinite s kurca alfa kakav rječnik pojasni ili naz ovaj Tebi fali radiona, malo strpljenja i ne srljanja kod slaganja, i kladim se da bi jebeno dobro radio, samo MORAS poslusati pokoji savjet NPR mene ponekad; jer sam zabrtvio karter na opel astri GSI za koji svi govore da je nemoguce. NIJE, samo treba zivaca i strpljenja, i jos puno puno toga jer sam probao svasta dok nisam dosao do dobrog rezultata Edited December 26, 2009 by Alfaludak Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 26, 2009 Author Share Posted December 26, 2009 Tebi fali radiona, malo strpljenja i ne srljanja kod slaganja, i kladim se da bi jebeno dobro radio, samo MORAS poslusati pokoji savjet NPR mene ponekad; jer sam zabrtvio karter na opel astri GSI za koji svi govore da je nemoguce. NIJE, samo treba zivaca i strpljenja, i jos puno puno toga jer sam probao svasta dok nisam dosao do dobrog rezultata Upravo to. Neznam zašto se mutni ljuti. Nisam ga uopće ništa pljuvao... Uostalom kad ima šesnaest babica koji sastrane sufliraju i dekoncentriraju ga, kako će išta napraviti... Mutni ima znanja i iskustva u slaganju opela i tu nema pogovora... Malo više koncentracije kod slaganja i to je to... A uostalom, mutni je 2 puta uskočio kad si me ti alfa lagano odjebo... E sad, što se tiče brtvljenja ja nisam uspio, a puno sam truda i različitih stvari pokušao.. Sad ću probati još jednu stvar pa ćemo onda biti pametniji... A što se tiče mazanja semeringa diht masom to je totalni nonsense... Niti tvornica ih ne maže dihtmasom... Eventualno ih namazati bakrenom masti da bregasta odnosno radilica ne zahrđa ispod semeringa i onda "podere" semering... Semering ima kao 2 tanka suženja koja klize po bregastoj i tu brtve... A s druge strane ono što ovdje nije nitko spomenuo, koliki se tlak nabija u karteru pri recimo 5000rpm u šestoj nakon 50km takve vožnje? Mislim da bi se svi iznenadili... Evo ja jednom stavio malu gljivicu kao zaštitu od insekata na iberlaufu i motor ju je izbio sa crijeva... Toliko o tome tlaku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 normalno kad su ti motori u banani, daj mi reci koliko si puta premjerio cilindre nakon strojne obrade i kak ti to mjeris, u koliko ravnina i kojih i s cim mjeris ????? i ja sam imao nekakvu belsavu gljivicu na iberlaufu i vozim se na 6000 i 2 glave do Broda i nista mi se ne izbija ...... toliko o tvojim motorima jos jednom Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 normalno kad su ti motori u banani, daj mi reci koliko si puta premjerio cilindre nakon strojne obrade i kak ti to mjeris, u koliko ravnina i kojih i s cim mjeris ????? i ja sam imao nekakvu belsavu gljivicu na iberlaufu i vozim se na 6000 i 2 glave do Broda i nista mi se ne izbija ...... toliko o tvojim motorima jos jednom Baš htjedoh napisati, izgleda da ima više kompresije u karteru nego u cilindrima :huh:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 normalno kad su ti motori u banani, daj mi reci koliko si puta premjerio cilindre nakon strojne obrade i kak ti to mjeris, u koliko ravnina i kojih i s cim mjeris ????? i ja sam imao nekakvu belsavu gljivicu na iberlaufu i vozim se na 6000 i 2 glave do Broda i nista mi se ne izbija ...... toliko o tvojim motorima jos jednom jep imamo isto misljenje, dakle nisam lud a mrđiju sam vec predlozio kako da rjesi problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 26, 2009 Author Share Posted December 26, 2009 Klip bez karika unutra upadne i kaže vuuuush kako za sobom povuće zrak... Stoga ako je gregurek zajebo bušenje cilindara, onda moj motor ne valja... :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 ne vrijedi tebi govoriti,tvrdoglav si u 3PM, :doh: tebi je mjerni instrument tisucinki mm uho, e jebiga onda, kupuj pokaz , to ti ja garantiram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 mikrometar i komparator, dovoljno da se vidi jesu cilindri ispali ovalno, kolika je ovalnost, te ako je cylindar na vazu da se vidi koliko je .... 1/100 se mozetolerirat, sve preko toga se vraca tokaru ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 26, 2009 Author Share Posted December 26, 2009 mikrometar i komparator, dovoljno da se vidi jesu cilindri ispali ovalno, kolika je ovalnost, te ako je cylindar na vazu da se vidi koliko je .... 1/100 se mozetolerirat, sve preko toga se vraca tokaru ... Pa hoću ja raditi njegov posao?! :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Pa hoću ja raditi njegov posao?! :doh: iz vlastitog iskustva ti kazem da moras provjerit nakon napravljenog posla! NAZALOST:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 meni nikada nista nisu sjebali u gregureku, i svaki puta kada dodjem kazem hocu cilindar na toliku mjeru, ni tisučinku više i tako uvijek dobijem g - kad sam te ja odjebo? kad nisam imao slobodnu dizalicu? kad sam imao radove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Klip bez karika unutra upadne i kaže vuuuush kako za sobom povuće zrak... Stoga ako je gregurek zajebo bušenje cilindara, onda moj motor ne valja... :doh: 2 klipa idu dolje, 2 idu gore, i nema nikakvih puhanja i velikih tlakova, barem ne bi trebalo biti lagano puhanje ne smeta i to je normalno, ali veliki tlak bogami nije normalan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 kakav car glupana..... sljedeci klipovi su ti 1000€, da se naucis pameti :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cali Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 mikrometar i komparator, dovoljno da se vidi jesu cilindri ispali ovalno, kolika je ovalnost, te ako je cylindar na vazu da se vidi koliko je ....1/100 se moze tolerirat, sve preko toga se vraca tokaru ... mikrometrom nikako,a komparator je samo sat. komparator- http://www.autoalati.rs/products_pictures/2584.jpg mikrometar- http://www.glue-it.com/model-engineering/general-information/glossary/m/pictures/micrometer-001.jpg cilindi se mjere pomoču subito-a http://www.metricon.de/test/assets/images/Subito.jpg ili pomoču triobor-a http://ec-images.acehardwareoutlet.com/225/products/1000032781_060508_SM.jpg ...i još jedan ispravak netočnog navoda:) tokari nemaju nikakve veze sa obradom cilindara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 kad se cilindar buši na novo jako jako jako teško može biti ovalan, može biti prevelika ili premala mjera, ali ovalan jako tesko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 mikrometrom nikako,a komparator je samo sat.komparator- http://www.autoalati.rs/products_pictures/2584.jpg mikrometar- http://www.glue-it.com/model-engineering/general-information/glossary/m/pictures/micrometer-001.jpg cilindi se mjere pomoču subito-a http://www.metricon.de/test/assets/images/Subito.jpg ili pomoču triobor-a http://ec-images.acehardwareoutlet.com/225/products/1000032781_060508_SM.jpg ...i još jedan ispravak netočnog navoda:) tokari nemaju nikakve veze sa obradom cilindara! nisi nikad mjerio ili neznas ili sto? ja ne kazem da tribor nije alat za to, dapace jest, no ekipa po dalmaciji mjeri iskljucivo sa mikrometrom i komparatorom, i komparator ti pokaze u pola stote ako si falio negdje, proces mjerenja je svakako dugotrajniji i na jedan cilindar mozes izgubit 5 min (ovisi naravno u koliko tocaka mjeris) al ce ti dat jako jako precizan rezultat. btw, kako se zovu ljudi koji rade strojnu obradu bloka? strojničari? frezeri? 2 alfaludjak, si ikad buio ALU blok? itekako moze bit ovalan i itekako moze ispast na vazu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 jesam bušio sam desetak alu blokova i nikada problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 jesam bušio sam desetak alu blokova i nikada problema busio i piksirao i svaki put ti je sve ispalo savrseno? jesi ti mjerio i prekontrolirao nakon tokara ucinjen posao ili ti zdravo za gotovo samo natrpas klipove unutra ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cali Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 meni nikada nista nisu sjebali u gregureku, i svaki puta kada dodjem kazem hocu cilindar na toliku mjeru, ni tisučinku više i tako uvijek dobijem ...i moje iskustvo s njima zadnjih 10-ak godina je pozitivno. fala bogu pa imam mogučnost na poslu sve provjerit s vrlo preciznim instrumentima i nikad dosada nisu prešli zadane tolerancije. vrlo dobri majstori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 busio i piksirao i svaki put ti je sve ispalo savrseno?jesi ti mjerio i prekontrolirao nakon tokara ucinjen posao ili ti zdravo za gotovo samo natrpas klipove unutra ? i busio i piksirao i honao i trnovao i sve sta ima veze sa BLOKOM :thumbsup: Kad je gotovo, nakon detaljnog pranja, samo vizualna kontrola i ako je sve na oko ok i nema "cudnih" stvari, montiram dijelove. Ja ne znam kakve vi to imate strojne obrade dolje ali ja sam sa ovom svojom sasvim zadovoljan, isto kao i barem 50 ljudi na ovom forumu NIKADA mi se nijedan slozeni/buseni motor nije raspao radi lose obrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 i busio i piksirao i honao i trnovao i sve sta ima veze sa BLOKOM :thumbsup: Kad je gotovo, nakon detaljnog pranja, samo vizualna kontrola i ako je sve na oko ok i nema "cudnih" stvari, montiram dijelove. Ja ne znam kakve vi to imate strojne obrade dolje ali ja sam sa ovom svojom sasvim zadovoljan, isto kao i barem 50 ljudi na ovom forumu NIKADA mi se nijedan slozeni/buseni motor nije raspao radi lose obrade lol, zato stanikad niste provjeravali nakon obrade! as ti vizualnom metodom vidis jel ti on napravio ovo () ili ovo )( sa cilindrima gore 10/100 a sredina 7/100 ili obrnuto, daj nemoj mene jebat... nakon napravljenog posla se provjeri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now