dcrnic Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 2MUTNI; SREDI RADIONU!!!!!! :lol: I ja isto kažem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutni Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 mutnom je gotova radiona sam treba prilaz asvaltirat pa polako opremit ju crnić pa i tvoj je auto slagan u garaži kod mutnog zadnji put Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cali Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 :lol: ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutni Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 to je stara garaža Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 smeca naplasticareno,, dobis azbestozu i jos taj kvazi flake lak kancerogeni nasran gore .. bljeeeeeeeeek a nekad je tak lepi crleni autek to bil.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 smeca naplasticareno,,, dobis azbestozu i jos taj kvazi flake lak kancerogeni nasran gore .. bljeeeeeeeeek a nekad je tak lepi crleni autek to bil.. Baš danas gledam reklamu kako su lijepe ove nove plinske boce... mogao bi se baciti opet na lakiranje... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 2 alfa ludjak. koji si ti to blok od aluminija radio? koji motor ? ako ti pokazem sta "bušač" u strojnoj obradi napravi od motora od 100 000kn doci ce ti plakat! Radio sam Honde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Meni radi Božičević, nakon sto mi je: izgubio klip i klipnjaču izgubio dihtung sa glave 1.8T (koji nist ne kosta, ali se duugo ceka) sjebao 2 glave sa narezivanjem ventila i stelanjem ventila Dakle, nakon toga svega imao sam UGODAN razgovor s njim. Danas mi radi NAJBOLJE i NAJTOCNIJE od bilo kojeg slicnog iz njegove branse, sa tolerancijama u 1000, koje mu ja zadam. To me kostalo onog gore, prvo navedenog. I ZIVACA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 (edited) Radio sam Honde honde imaju blokove od aluminija ? nebi reka 2 hic, jel moze bozicevic sigurno napravit ono sta san te pita. sigurno kao sigurno a ne kao jel moze napravit, neg kad napravi da ne curi voda i slicno! oce preuzet odgovornost ak ne napravi dobro? Edited December 29, 2009 by Josey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cali Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 dovoljno je navest samo nekoliko primjera! -H22 2,157 cc(prelude) aluminijski blok -H23 2,258 cc aluminijski blok -H23A VTEC 2,258 cc aluminijski blok 4/5S HBK 1.6i-VT 1595 cc(1990 Civic,crx) aluminijski blok B20A,B20A3 i B20A5,B21A1(treča generacija) aluminjski blok ...itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Meni radi Božičević, nakon sto mi je: izgubio klip i klipnjaču izgubio dihtung sa glave 1.8T (koji nist ne kosta, ali se duugo ceka) sjebao 2 glave sa narezivanjem ventila i stelanjem ventila Dakle, nakon toga svega imao sam UGODAN razgovor s njim. Danas mi radi NAJBOLJE i NAJTOCNIJE od bilo kojeg slicnog iz njegove branse, sa tolerancijama u 1000, koje mu ja zadam. To me kostalo onog gore, prvo navedenog. I ZIVACA! stari bijeli je zakon iako ja nemam nikakva iskustva sa njim, ima frend, a sad slaze takvu šklopociju di su sve 4 klipnjace trnovane, blok, glava kemijane konzole, sve kod božicevica obrađivano pa cemo vidjet ako se taj fiat sa 5 cilindara ne saspe, idem i ja bozicevicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 5 cilindara...četiri klipnjače....ovo ne zvuči dobro :rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 30, 2009 Author Share Posted December 30, 2009 Jebemti sve po redu. Moram vaditi motor van! :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 da si me odma poslusa vec bi bilo gotovo. btw, sta je sad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 30, 2009 Author Share Posted December 30, 2009 Skinuo sam karter i niti jedan šaraf ne vidiš od ležaja... Tako da radilica mora van... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutni Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 javise ja ču ti to rješit u svom trošku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 5 cilindara...četiri klipnjače....ovo ne zvuči dobro :rofl::rofl: krivo sam napisao, 5 komada, 2.4TD marea Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 1, 2010 Author Share Posted January 1, 2010 Ja jučer sam bez ičije pomoći otkopčao poluosovine, poskidao grane, i spustio motor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Ja jučer sam bez ičije pomoći otkopčao poluosovine, poskidao grane, i spustio motor... Nesto te nije cuti u zadnje vrijeme? Cini se da si u problemima?:unsure::sweatdrop: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 Nesto te nije cuti u zadnje vrijeme?Cini se da si u problemima?:unsure::sweatdrop: Novčanim? :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Nesto te nije cuti u zadnje vrijeme?Cini se da si u problemima?:unsure::sweatdrop: Možda je čovjek na skijanju :huh:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 Možda je čovjek na skijanju :huh:. :rofl: haha. S kojom lovom?! :huh::drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 :rofl: haha. S kojom lovom?! :huh::drink: Mastercard? :lol: Ma zezam se jbte, nego reci ti nama što ima novo sa tvojim bolidom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 Svi masteri prerezani... :doh: Ništa. Riješeno sve. Samo moram vratiti natrag motor... Šta ti je stari pedantni majstor.. Da je takvih majstora više... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 problem kod starim majstora je nedokazenost. jednostavno 99% ih je ostalo u dobu fergazera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now