Jump to content

TRCZ automobili - Tehničko remontni centar Zagreb -pitanje

Recommended Posts

Posted

imaju prilično veliki broj vozila sa leasinga ili banaka, a koji nisu redovito otplaćivani...u interesu je davatelju kredita da se takvo vozilo udomi što prije, pa je shodno tome i cijena popularnija

Posted

Oni dobivaju hrpu rabljenih MUPovih vozila. Samo u 2009.su ih dobili 600komada..

A cijene po kojima ih dobivaju su više nego smiješne..

Posted
pa i nisu nesto povoljniji...neznam na koje tocno aute mislis

definitivno, nebulozne cijene za aute s puno kilometara,

vecina ih je iz voznih parkova velikih firmi , mos si mislit kak su vozeni kad bi neki "zaposlenik" sjeo u njih kojeg boli *urac za auto

Posted

mom frendu su zanimljive Lade Nive koje tamo imaju... on treba takav auto za seosko imanje, a TRCZ ih sad prodaje, ex Nive od Hrvatskih šuma, 2005 godište za 19900kn... još plin i za manje od 4000 eura ima dobru Nivu (auti bili pod kaskom pa su prije prodaje prijavljene i popravljene sve štete, čak i najmanje ogrebotine)... još odabereš neku s manje kilometara i to je to :D

Posted

Ima tamo i normalnijih auta pa sve do maseratija i jaguara i tog.

Bio je ovog ljeta gti bijeli , xenon, dsg, koza, velki bord, mislim da samo siber nije imao i kilometraza je bila 40-ak tisuca. cijen aje bila 16 ako me sjecanje sluzi. sto je u ljetu a čak i sad dosta povoljno s obzirom na opremu i kilometrazu

to je ono ceg se sjecam a vjerujem da se da naletiti i na jos slicno atraktivne primjereke

Posted
Kakav auto kupuješ?

a nešto do 5000€ ne starije od 2002, u što ulaze jedino accent, elantra i tu i tamo koja mazda 323

francuze i talijane ne gledam uopće, njemci su mi van dometa kao i japanci.

ako imaš šta zanimljivo, piši :)

Posted
...a stanja automobila su isto takva, nažalost!

pa baš to, gledam ovu sliku

3-500x400.jpg

i nije mi jasno kako auto iz 2007 sa 117.000 km može imati takav volan, kada prijatelj ima accent iz 2002 sa 170.000 i samo je izlizan :huh:

Posted (edited)

Javim ti ako nađem kaj. A kilometri se skidaju i u TRCZ-u, ali isto tako se zna dogoditi da naleti i stvarno dobar auto, koji nije nitko prije probrao.

Edited by Kiki B
Posted

3-500x400.jpg

i nije mi jasno kako auto iz 2007 sa 117.000 km može imati takav volan, kada prijatelj ima accent iz 2002 sa 170.000 i samo je izlizan :huh:

u jednoj ruci mobitel, u drugoj burek, i kaj ćeš mora sa zubima motat volan :lol:

Posted

može, hvala

ma na te aute iz oglasa odmah dodam 100.000 jer sam na moje oči vidio kako touran sa 180.000 dođe na 80.000 u 20 minuta. a auto toliko očuvan da bi popušio 100% foru da nisam prije toga vidio realnu kilometražu

Posted

Dobro još kada sa 180kkm dođe na 80.

Ja sam na svoje oči vidio E klasu 2004. godinu koja je sa 640 000 km stavljena na 114 000 km i prodana prvi vikend na Jakuševcu! Jest da je bila 2k€ ispod cijene, ali u konačnici će kupac puno više dati za nju kroz 6 mjeseci do godine dana...

Posted

dosta ljudi koji znaju da ce im oduzeti auto ga sami na neki nacin ostete kao izraz ljutnje ili cega vec.

to je cest primjer tamo..

Posted

Zašto kod nas ne uvedu zakon kao u Njemačkoj? Koliko znam tamo se za skidanje kilometraže, zatajivanja da je auto bio razbijen prilikom prodaje i sl. može odgovarati i zatvorom.

Naravno, i tu kod nas se može vjerojatno u teoriji, ali u praksi vjerojatno nikad nitko nije odgovarao..

Posted

3-500x400.jpg

ovo se vidi da je namjerno potrgano... Pa da ima 5956546516784651349463465km ne može se tako oštetiti... :lol:

Posted
Dobro još kada sa 180kkm dođe na 80.

Ja sam na svoje oči vidio E klasu 2004. godinu koja je sa 640 000 km stavljena na 114 000 km i prodana prvi vikend na Jakuševcu! Jest da je bila 2k€ ispod cijene, ali u konačnici će kupac puno više dati za nju kroz 6 mjeseci do godine dana...

Auto iz uvoza ili HR?

Ako je iz HR jednostavno se provjeri (osim ako nije kilometraza bila svake godine spustana, a nije sigurno ako je vozilo bilo sluzbeno)

Posted
ovo se vidi da je namjerno potrgano... Pa da ima 5956546516784651349463465km ne može se tako oštetiti... :lol:

Ovog sam tamo vidio u živo i prije nego je pokidan je bio potrošen i više nego junački. Ako auto nema 300 000 km onda nema nikaj.....

Posted
http://www.4kotaca.net/trczauto gledam malo te oglase budući da kupujem auto i ne kužim zašto su TRCZ auti poprilično jeftiniji od ostalih, čak mi i kilometraža izgleda realna?!

nisam ziher ali ako se dobro sjećam cijene na njihivim oglasima/stranici su bez pdv-a koji još moraš dodati

Posted

3-500x400.jpg

Ovaj auto trebate uživo vidjet, bolje bi ga djeca u vrtiću pofarbala...

Inače se tamo da naći dobar auto...

Posted

ako se ne varam skidanje kilometara je sada malo otezano dilerima posto su se stanice za tehnicki pregled povezale kompjuterski.

ne kazem da je nemoguce ali im je sada teze.

a onom dileru za kojeg se otkrije da mulja s autima ceka takva kazna da moze lako staviti kljuc u bravu.

sto se trcz tice,njihovi radnici pokradu sve sto se moze pokrasti.

vidio sadozivio sam i to da nakon sto se auto kupio,sutrasnji dan po dolasku po isti pola toga je falilo i nitko nije "znao" gdje su dijelovi zavrsili a auto se mora preuzeti i ne mozes im nista

Posted

3-500x400.jpg

Kao što vidim neznate da je MUP 2005/6 uzeo i vozila ne VAG koncerna. Ovo je primijer kako se volan izdere od pištolja CZ75, od HS9 ne toliko al isto grize volan. Sijećate se bijelih Punta kojima su volani bili izgriženi...... Futrola je većini na desnom boku i pri izlasku zapne obaračem o volan. Tko bi drugi uzeo auto bez radija (pa makar kazetaša) osim MUP-a.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...