IgoRR Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 koji si ti pacjent. znao sam da ces ti napisati i zato sam te i imao na ignore listi.kaj tebe boli ona stvar za mojih 100ks i dal cu vrtjet gume il ne, hocu kvalitetne gume jer dok kupujem kupit cu ono kaj valja a ne da stalno mjenjam nekaj ko neki. ne kupuju se gume zbog ravnice... :doh: neki ne vole zavoje, jbga
malawi Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 neki ne vole zavoje, jbga a neki vole posteno i zakocit :thumbsup:
Kruu Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ja bi ti preporucio Cooper Zeon 2XS ,imao sam ih u toj dimenziji i pokazala se odlicnom gumom I moja topla preporuka! Imam ih sada na autu i jednostavno su predobre! 850kn/kom sa montažom u CIAK-u preko člana Master-a tu na forumu. I nemaš zafrkancije prek granice.:thumbsup: Imao sam prije T1R i dovoljno je reć da o Toyu više nikad neću ni razmišljat! Troše se nenormalno a ne drže niš posebno (po kiši užas živi)! Ja imam Cooper Zeon 2XS 215/45R17 i več sam ih tu na forumu nekoliko puta hvalio, odlična guma za pristojnu cijenu, još sa Masterovim popustom
Unknown Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 a neki vole posteno i zakocit :thumbsup: ja mislim da je to najbitnije ponekad. doma cekaju vec novi diskovi, nove pakne, ima toga
Fox Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 koliko ste pomogli toliko i odmogli, vidim jdan veli super drugi veli smece, al opet to ovisi i o vozacu. hbudem jos se raspital za cooper i yokohamu ne ovisi o vozacu vec o automobilu... nije isto jedna dimenzija gume na jednom ili drugom automobilu vec ovisi i o tezini automobila, balansu, omjer tezina naprijed/natrag, prednjem ili straznjem pogonu i jos niz faktora konkretno imao sam i dunlop sp9000 i sport maxx u toj dimenziji na bivsoj astri i drzale su odlicno i samo sport maxx i vozim dok su neki ovdje rekli da im sport maxx ne pase... opet, od nekih drugih proizvodjaca tipa michelin energy, na istoj astri sam gledao u koji cu jarak sletjeti... progooglaj si malo strane forume za svoj automobil i vidi cime i kojim gumama su ljudi bili zadovoljni... ali posto si opelas, vjerujem da ce ti sport maxx biti idealna guma zbog odnosa tezine samog automobila... .
killuminati Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Uniroyal RainSport 2 ljudi skidali nove Brigdestone potenza 050a i stavljali ove, tvrde da su im bolje.. potraži malo reviewe po netu..
Akula Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Tigar Rejsr XSR ili Stomil Grip1000 T1R se radi samo u Japanu,hrpu setova i dimenzija promjenio,uvijek su iste Potenza RE050 je abnormalno smeće koje rade u Poljskoj btw GY F1 imao dva seta made by švabe i nema veze sa onim iz Kine imao jedne avonke koje su na kiši držale bolesno
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now