Jump to content

Recommended Posts

Posted
koji si ti pacjent. znao sam da ces ti napisati i zato sam te i imao na ignore listi.

kaj tebe boli ona stvar za mojih 100ks i dal cu vrtjet gume il ne, hocu kvalitetne gume jer dok kupujem kupit cu ono kaj valja a ne da stalno mjenjam nekaj ko neki.

ne kupuju se gume zbog ravnice... :doh:

neki ne vole zavoje, jbga :D

Posted
ja bi ti preporucio Cooper Zeon 2XS ,imao sam ih u toj dimenziji i pokazala se odlicnom gumom :)

I moja topla preporuka! Imam ih sada na autu i jednostavno su predobre! 850kn/kom sa montažom u CIAK-u preko člana Master-a tu na forumu.

I nemaš zafrkancije prek granice.:thumbsup:

Imao sam prije T1R i dovoljno je reć da o Toyu više nikad neću ni razmišljat! Troše se nenormalno a ne drže niš posebno (po kiši užas živi)!

Ja imam Cooper Zeon 2XS 215/45R17 i več sam ih tu na forumu nekoliko puta hvalio, odlična guma za pristojnu cijenu, još sa Masterovim popustom :cool:

Posted
a neki vole posteno i zakocit :thumbsup: :)

ja mislim da je to najbitnije ponekad.

doma cekaju vec novi diskovi, nove pakne, ima toga :D

Posted
koliko ste pomogli toliko i odmogli, vidim jdan veli super drugi veli smece, al opet to ovisi i o vozacu. hbudem jos se raspital za cooper i yokohamu

ne ovisi o vozacu vec o automobilu... nije isto jedna dimenzija gume na jednom ili drugom automobilu vec ovisi i o tezini automobila, balansu, omjer tezina naprijed/natrag, prednjem ili straznjem pogonu i jos niz faktora

konkretno imao sam i dunlop sp9000 i sport maxx u toj dimenziji na bivsoj astri i drzale su odlicno i samo sport maxx i vozim dok su neki ovdje rekli da im sport maxx ne pase... opet, od nekih drugih proizvodjaca tipa michelin energy, na istoj astri sam gledao u koji cu jarak sletjeti...

progooglaj si malo strane forume za svoj automobil i vidi cime i kojim gumama su ljudi bili zadovoljni... ali posto si opelas, vjerujem da ce ti sport maxx biti idealna guma zbog odnosa tezine samog automobila...

.

Posted

Tigar Rejsr XSR ili Stomil Grip1000

:D

T1R se radi samo u Japanu,hrpu setova i dimenzija promjenio,uvijek su iste

Potenza RE050 je abnormalno smeće koje rade u Poljskoj btw

GY F1 imao dva seta made by švabe i nema veze sa onim iz Kine

imao jedne avonke koje su na kiši držale bolesno

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...