mr_G Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ja izgleda riješio slinjenje motora na karteru (hvala Hozeu na savjetu ). Karter potpuno suh.. No, vidjeti ćemo nakon par autoputa... E sad, kako je simptom trajao nekoliko godina, ulje koje je slinilo sa kartera ispralo je tvorničku zaštitu podnice (bitumen ili što je to već bilo)... Sad bih trebao nekoga tko će oprati cijelu podnicu miniwashem, odmastiti, ponovno oprati i onda prešpricati zaštitom... I da me pri tome ne odere... Ako netko nekoga zna, neka viče... :thumbsup:
Josey Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 sori na ot, al postoji uzrecica, nije gotovo dok nije gotovo, i nije sigurno sta je nesigurno, dakle odi izstiskaj na autoputu i vidi hoce ond slinit, a ne izgleda!
mr_G Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 (edited) Gle, po meni je napredak, da kad se negdje sparkam i ne okapam lokvicu ulja... No karter je čist i suh kao i neki dan kad sam ga stavio... :huh: Di je sad alfa i mutni, i slinjenje na pojačanju bloka i na semerinzima... Semeringe nisam skidao, motor nisam otvarao. Diht masu nisam nigdje stavio osim između pojačanja bloka i bloka, jer za to ne postoji brtva... Znači sve identično kako je i prije bilo kad je mutni zatvorio motor... A gle čuda. Karter suh... :lol: A ako netko hoće rješenje, nek mi donese svoj ventil dekl i ja napravim da ne slini C20XE/C20LET što je jednako - nemoguće! Edited January 9, 2010 by mr_G
Josey Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ti ces dobit trisku kad te vidim ako budes djelio dalje.... tebe su zajebavali, pardon zajebaju te vec 3 god oko tog LETa, i sad bi ti servirao na gotovo. Mislim da je jedan glupan (JA) na ovom forumu, koji servira stvari na gotovo, dovoljan. molim te testiraj to jos na autoputu, ako ipak bude slinilo ali manje, javi prokomentirat ce mo i prodiskutirat te zajedno nac rjesenje !
mr_G Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Imaš pravo... Meni nitko nije znao reći kako to riješiti.... Tu svi sa nekim ljepilima, dihtmasama, i šta ti ja znam... :lol: A stvar je trivijalna...
Josey Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 da trivijalna je sad... i glupanima amerima sam rekao kako ce rjesit problem na duratecu, koji nikad al nikad nije slinio u serijala stanju, i onda svima nakon turbo konverzije slini. tupani.... ti odvedi negdje nekom u radionu auto, izvadite motor, operite sve ivasolom,, naspricajte bitumenom, ostavi da se osusi, naspricaj crnom bojom i preko lakiraj - cisto da se kasnije prljavstina tesko hvata, i da se jednostavno ispere mlazom vode.
KIMI_1.8T Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Koji ste vi likovi. Sada cete i iz dihtanja kartera napraviti nauku.:lol:
dcrnic Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 (edited) Nije stvar u dihtanju, nego u smanjenju pritiska u njemu... EDIT: đi je bio brži.... ja sam samo zbrojio 2 i 2 =22 :lol: Edited January 9, 2010 by dcrnic
KIMI_1.8T Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ma da, vi ste sigurno otkrili toplu vodu, za koju samo vi niste znali da postoji.:lol:
mr_G Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Pa jebemu, kako onda od svih nazočnih majstora na forumu nitko mi nije znao reći kako riješiti curenje ulja na karteru, nego su mi tu govorili o mazadnju svih površina diht masom, pa čak i semeringa unutar ringa... :lol:
Josey Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ma da, vi ste sigurno otkrili toplu vodu, za koju samo vi niste znali da postoji.:lol: ocito svi pametni mehanicari foruma zajedno nisu znali rjesit problem! al sad ce pocet klasicna stara "znalismo al zasto bi rekli" naravno kad bi se zajebavali, LOOOOL
mr_G Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Upravo. Da jedan ajtijevac meni kaže pa sigurno ti je problem u tome i tome! Pazi IT! :lol:
KIMI_1.8T Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Koji majstori?:drink: Pa ti si mogao i zacepiti odusak motora pa se cuditi kako ti pusta ulje na sve strane.
mr_G Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Pa nisam ga ja začepio. Samo sam skinuo crijeva da mi ne slini po cijelom usisu počevši od turbine pa preko IC-a, sve do cilindara...
Josey Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Koji majstori?:drink:Pa ti si mogao i zacepiti odusak motora pa se cuditi kako ti pusta ulje na sve strane. nije kvaka u zacepljivanju nit je kvaka u vakuumu.... đi, jebote poceo si oftopicarit u svom topicu, to mozes samo ti :rofl:
mr_G Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Da. A htio sam saznati tko mi može riješiti odmaščivanje i špricanje 2 metra kvadratna podnice bitumenom.... :lol: Povoljno naravno... :lol:
fire Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Pa jebemu, kako onda od svih nazočnih majstora na forumu nitko mi nije znao reći kako riješiti curenje ulja na karteru, nego su mi tu govorili o mazadnju svih površina diht masom, pa čak i semeringa unutar ringa... :lol: ajde pogledaj moju garazu i vidjet ces koje godine sam taj problem resio vec na 8V motoru. I kolko puta sam ti rekao da je pritisak problem.
Alfaludak Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Moze ti napraviti KIKI A sto se tice kartera i slinjenja... ajme majko ti napravio nauku a ni sam ne shvacas da ti niko nije napisao da mazes semeringe sa diht masom vec si si ti to sam protumacio. Vidim da se veselis, a majstoraaaaaaaaa Drzi se ti IT-ja
Alfaludak Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Zasto kod akule nije diran poklopac i nije bušen? Nije problem u onoj gore rupi, nego u onom limu sa dve male rupice ispod njega
dcrnic Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ajde pogledaj moju garazu i vidjet ces koje godine sam taj problem resio vec na 8V motoru.I kolko puta sam ti rekao da je pritisak problem. Odi u guzicu, ja ne mogu naći što si ti napravio...
mr_G Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 (edited) Ma fire je neka crijeva vukao van na sve strane, motor izgleda ko vanzemaljac... :lol: 2alfa: Možda si u pravu. No zašto mi nisi rekao da riješim taj lim ispod odmah, a ne navoditi me na krivi put sa diht masama, kad moram priznati da je mutni sve dobro zadihtao.. :lol: E pitaj kikija koliko će za to uzeti, jel 1000kn ili više... :lol: Edited January 9, 2010 by mr_G
fire Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Odi u guzicu, ja ne mogu naći što si ti napravio... kad to radio mislim da nisam niti na otc bio(davno bilo). Uglavnom na 8V je iberlauf 6mm promjera i jedan je. Ja sam potegnuo dodatni iz kartera promjera oko 25mm i napravio oil catch can koji vraca ulje u karter. Od onda nisam vidio kapljicu ulja na semerinzima.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now