Medic Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 A nemas potrebe za tolikim protokom zraka ako nisi slagao "NA do ibera koji se mora vrtitit". Po meni tek iznad 100KS po litri su "potrebni".. Druga je stvar sto su uglavnom serijske usisne grane sjebane.. Ali to nema nikakve veze sto imaju 1 leptir.. Slažem se. Dokaz da trotli nisu nužno i performanse su ti masa s1600 i s2000 rally vozilica koja imaju debelo preko 100ks/l i bez tih fensi šmensi dodataka;) Puno važnija je grana/plenum i ostala čuda
Ljubicic D. Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Nemžete generalizirati za ovaj motor 45, za onaj 40 itd......najveću ulogu igraju i promjeri venturija/difuzora te veličina dizni u tim frgama, tj kombinacija dizni, mješalica i ostalog..... Bez toga pogođenog sve ostalo je badava Pa sta ce mu recimo n 1.6 motoru 45 frge?? il na 2.0 40??,, o tome pričamo ugrubo.. Naravno da ovo sve sto si naveo igra ulogu i to veliku....
Medic Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Pa sta ce mu recimo n 1.6 motoru 45 frge?? ... nek se vidi raskoš Ax je išao ipak bolje na 45 nego na 40 jelda......spodobo:P
Marko Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Nemžete generalizirati za ovaj motor 45, za onaj 40 itd......najveću ulogu igraju i promjeri venturija/difuzora te veličina dizni u tim frgama, tj kombinacija dizni, mješalica i ostalog..... Bez toga pogođenog sve ostalo je badava to im i govorim cijelo vrijeme al ocito ne kuze . tocno se zna za koje snage , motore , broj cilindra , okretaje idu koje komponente, lijepo pise u katalozima dijelova, ima cak i formule za izracun pojedinih komponenti. ti brojevi 30 40 45 su samo promjeri difuzora. kucista pojedinog modela karburatora su sva ista ,sad dal stavis difuzor 30 il 45 svejedno ako ostatak karburatora nije za taj motora, ako je za trke , vadis difuzore kompletno van :naughty: jer ti netrebaju alfa nebi se slozio s onim tvojim rasporedom kvalitete karbova, weberi su popularni jer su jednostavniji za slozit , jedostavniji su mehanicki i jeftiniji , tvornicki su dolazili na jeftinijim autima. delorto je kompliciraniji mehanicki , skuplji , dolazili su tvornicki na skupljim automobilima, a na motociklima su definitivno bolji u nasim krajevima definitivno idu ljudima na kurac jer se bez mjernih uređaja nemogu narihtat kak spada.
Ljubicic D. Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 nek se vidi raskoš Ax je išao ipak bolje na 45 nego na 40 jelda......spodobo:P Aha,, bas.. Vidio sam kako ide,, nije mogo ni do cilja doć :lol: Ti si na svom radio glavu,, spodobo..Ja govorim o serijskim motorima... To jedino ti mozes na 1.0 stavit 48 frge
meshin Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 nek se vidi raskoš Ax je išao ipak bolje na 45 nego na 40 jelda......spodobo:P Al je zaljevalo da sam se skoro pogusio od benzinskih para kada sam dobio djir (nakon sto si ga prodao). Izasao sam van iz auta plačući.. :lol:
DaDo Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Al je zaljevalo da sam se skoro pogusio od benzinskih para kada sam dobio djir (nakon sto si ga prodao). Izasao sam van iz auta plačući.. :lol: to ti je bonus :P
Mitja Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 ITB-ji su odlicni kroz sve okretaje. Stalno slagamo neke projekte s ITB i Megasquirtom i to radi vise nego odlicno. Sad, da stavis karburatore, jer je to old-school auto kao oldtimer onda stavis Webre. Inace ITB i Megasquirt i to je to. Manja potrosnja, radi kroz sve temperature, snaga ista ili bolja kad je bolje izmapirano. Mozes stavit i motorcic za ler lauf.
Medic Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 (edited) Aha,, bas.. Vidio sam kako ide,, nije mogo ni do cilja doć :lol:Ti si na svom radio glavu,, spodobo..Ja govorim o serijskim motorima... To jedino ti mozes na 1.0 stavit 48 frge Mogo je do cila.........kad je bilo benzina dovoljno @meshin: normalno da te davilo kad su ovi poslije razjebali sve, osim toga nije bas bio radjen za eko test Edited January 21, 2010 by Medic
Alfaludak Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 alfa nebi se slozio s onim tvojim rasporedom kvalitete karbova, weberi su popularni jer su jednostavniji za slozit , jedostavniji su mehanicki i jeftiniji , tvornicki su dolazili na jeftinijim autima. delorto je kompliciraniji mehanicki , skuplji , dolazili su tvornicki na skupljim automobilima, a na motociklima su definitivno bolji u nasim krajevima definitivno idu ljudima na kurac jer se bez mjernih uređaja nemogu narihtat kak spada. nisam ja nista napisao koji je bolji a koji losiji, neko drugi je, ali ja imam 2 seta delorta ako treba nekome
KIMI_1.8T Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 to im i govorim cijelo vrijeme al ocito ne kuze . tocno se zna za koje snage , motore , broj cilindra , okretaje idu koje komponente, lijepo pise u katalozima dijelova, ima cak i formule za izracun pojedinih komponenti. ti brojevi 30 40 45 su samo promjeri difuzora. kucista pojedinog modela karburatora su sva ista ,sad dal stavis difuzor 30 il 45 svejedno ako ostatak karburatora nije za taj motora, ako je za trke , vadis difuzore kompletno van :naughty: jer ti netrebaju alfa nebi se slozio s onim tvojim rasporedom kvalitete karbova, weberi su popularni jer su jednostavniji za slozit , jedostavniji su mehanicki i jeftiniji , tvornicki su dolazili na jeftinijim autima. delorto je kompliciraniji mehanicki , skuplji , dolazili su tvornicki na skupljim automobilima, a na motociklima su definitivno bolji u nasim krajevima definitivno idu ljudima na kurac jer se bez mjernih uređaja nemogu narihtat kak spada. Malo si zabrijo sto se tice fergazera. Oznake 40 i 45 nisu isti fergazeri, i ta oznaka ne znaci da je to promjer difuzora (Ventourija) nego promjer klapne. Difuzori se mijenjaju obzirom na volumen cilindra i npr. na Weberu 40 idu od 27 do 32mm, ovisno o kubikazi motora. Isto tako i na 45-ci, 48-ici, 50 -ki, 52-ki,...... Veci fergazer znaci vecu kolicinu zraka, ali samo u slucaju ako motor moze stvoriti dovoljan podtlak i brzinu strujanja zraka pri istom. Difuzori se ne vade jer se remeti upravo ta brzina i podtlak. To rade diletanti koji o fergazerima nemaju pojma. Ukoliko je fergazer premali (neisporucuje motoru dovoljnu kolicinu zraka), jednostavno se uzima veci. Kolicinu goriva ionako reguliras velicinom ler i glavnih benziskih diza, venturijem, zracnom dizom - oblikom rasprsivaca,..... A, sto se tice Dellorta, to je najobicnije smece od fergazera. Njihovi fergazeri su jedino dobri za 2-taktne motore starije generacije. Weber i Solex su za njih kraj svijeta.
Alfaludak Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ja sam imao solex 40 addhe na fiatu, i imao sam dellorto 40 dhla i auto mi je ljepse radio na delorto
Marko Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Malo si zabrijo sto se tice fergazera. je zajebo sam se , krivo sam se izrazio . uglavnom , tesko da ce sve komponente pogodit ako samo prebaci karb s drugog auta . a ti si zabrijo za deloto
Mexx Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 sta se mene tice dosta mi je ...odustajem od 18.16 v i idem bezbrizno na 2.0 16v.neda mi se zajebavat sa karbovima ili itb-oima... ode stavim serijsku instalaciju i prst u uho.lovu koju cu ulozit u ms i itbove mogu stavit u kocnice i vozit abf-a jebenti k-jetronic ....
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now