Jump to content

Recommended Posts

Posted

ovo je samo emulator s kojim mozes pisat po eepromu u live-modu da ne moras svaki put vadit eprom i stavljat novi.

Ako ne znas gdje ti se koji podatak nalazi na epromu i sto trebas tocno promijenit opet si na pocetku tj. nikakve koristi od ovoga......

Posted

Emulator. Onda ti treba i EPROM programator, da snimis EPROM. Za vecimu auta se dobiju programi, preko kojih mozes korigirati mape paljennja, benzina i slicno putem takog emulatora. Ali nisu jeftini.

Posted

Najkraće i logičnije objašnjenje

Its a chip emulator. Simply put, it replaces the "chip" in the ECU socket and allows you to change the tune in real time. Then you can save that tune and burn it to a chip. Then remove the ostrich, replace with the newly tuned chip and close up the ECU.

Posted

sa deckima iz RPlab sam se cuo prije dobre 4 godine, mrvicu preskupo moram priznat je bilo tada, cca 1000 eura

mitja, jel mozes naci sta mi treba da bi ovo radilo na IAW-u? i da bi te bin fajlove mogao vidit u necemu prepoznatljivom

eprom programator imam

Posted
nemos ni ti :D

trebam real time mapiranje, ti mi mozes sprzit eprom :D

pa to ti je to sam sejvaš eprom i uplodaš ga preko ostriča, ko na megasquirtu kad stisneš sejv ili upload neznam sad. nemoraš ni palit-gasit auto čim dobije nove mape skuži ih

Posted

Mozes sa emulatorom isto realtime mapirat. Zato se i ozve emulator. Samo treba pravi program, koji zna na kojim lokacijama Eproma su mape.

Posted

svaki iaw ti je razlicit.....

upilaj nikolu da ti nesto jeftinije rijesi jel zna gdje se sta nalazi na lancia/fiat tim iawima i moze svasta napravit za taj iaw samo zavisi koliko ce ti izac u susret.

Ford iaw je razbio totalno i svasta ima za njega napravljeno.

Ja ga pilao za moj iaw,ali nije bilo isplativo.....

Posted

Kolega koristi taj program , gotovo su gore mape za sve evropske aute. Ali moras dovesti auto u SLO do Avtoelektronike. Inace je to prilicno skupo za kupit.

Posted

nisam jos mjenjao ali je decko kupio dijelove

intercooler, injektore, bosch044, bregaste, usisna grana, i jednostavno bez remapa to je kita samo moze nesto poci po zlu

ili stavit ms/vems

Posted (edited)
nisam jos mjenjao ali je decko kupio dijelove

intercooler, injektore, bosch044, bregaste, usisna grana, i jednostavno bez remapa to je kita samo moze nesto poci po zlu

ili stavit ms/vems

pa ima neka formula da se tablica injectiona preračuna na veće injektore, kak ima u chrome za honde.

extrudabody.com/TechInfo/InjectorCalc1.0.xls

Edited by killercivic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...