Boky Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Dakle plocice za kocnice,koje su najbolje,di ima za kupit i cijena ogledna? hvala:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 http://www.auto-mag.hr/ate.php?s=0&lang=de - ATe http://www.autofista.hr/default.asp?qID=osobni_program&eID=textar Textar http://www.velepromet.hr/kocnice/mintex/ Mintex Ako je za tvoj auto textar je najbolji izbor budući da ti ne treba ništa extra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 http://www.tas.hr/ Odi kod SMA ima kaj oces a i dobis fini popust.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Ha cuj...ako imas para, tarox... a inace i ferodo premier su ok plocice:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 ja stavio omp road&sport i super su mi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 ja stavio omp road&sport i super su mi..... kolko love? jel se brzo trose? i jel se ˝pregrijavaju˝ brzo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 meni su odlicne ferodo DS2500 u kombinaciji sa RenaultSport diskovima za grupu N - citaj ovo kao sto ljudi 100 cudi, a isto tako, nece se svaka plocica ponasati isto na svakom autu niti u kombinaciji sa svakim diskom Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 textar, amen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 A pod kojim uvjetima se gleda koja je najbolja pločica? Road use... track use? Offroad možda? NHF ali je thread više/manje veliki vic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 A pod kojim uvjetima se gleda koja je najbolja pločica?Road use... track use? Offroad možda? NHF ali je thread više/manje veliki vic! covjek pita za astru dizel 100ks........ne znam kakav ti vise info treba. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 najbolje.... EBC.... ali cijenom i trostruko skuplje od svega ovdje navedenog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Meni Mintex.. Napokon ništa ne škripi na jeepu.. I zaustavlja brže za barem 30% od starih AP racing Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 kolko love? jel se brzo trose? i jel se ˝pregrijavaju˝ brzo? mislim da su bile 300injak kn, pm-aj risboa... dosta se trose... ne pregrijavaju se, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 najbolje.... EBC.... ali cijenom i trostruko skuplje od svega ovdje navedenog ebc smece jedino yellowstuff i bluestuff... ali ne bi ni to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 mislim da su bile 300injak kn, pm-aj risboa...dosta se trose... ne pregrijavaju se, zanima me jer me zivcira kaj nakon 3 semafora nemrem stat vise..:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 zanima me jer me zivcira kaj nakon 3 semafora nemrem stat vise..:doh: Onda je za tebe ferodo ds2500 kad se zagrije jače "grize" a bokyu za 100ks je dosta i obična. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 ebc smece jedino yellowstuff i bluestuff... ali ne bi ni to... To iz osobnog iskustva ili?...Ja gdje god sam naletio da netko koristi EBC pločice, uglavnom su više nego zadovoljni, pa me interesira... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 navodno da su neke nippon karbonsko metalne jako dobre,,, fuc fuc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 To iz osobnog iskustva ili?...Ja gdje god sam naletio da netko koristi EBC pločice, uglavnom su više nego zadovoljni, pa me interesira... ^^ bas ovo drugo, gdje god da sam naletio EBC se spominje kao zadnje smece, ponekad cak gore i od originalnih plocica Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 textar, amen. amen x2! nakon gro isprobanih, ate, ferodo, oem, no name tokic, definitivno najbolje su se pokazale textar.... hvala japancu na preporuci! ove nit cvile, nit se pregriju, najmanje se trose od svih i najbitnije od prvog dana jednako grizu, kao da su malo tvrdje i "ljepljivije" ne znam kako da objasnim.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 amen x2! nakon gro isprobanih, ate, ferodo, oem, no name tokic, definitivno najbolje su se pokazale textar.... hvala japancu na preporuci! ove nit cvile, nit se pregriju, najmanje se trose od svih i najbitnije od prvog dana jednako grizu, kao da su malo tvrdje i "ljepljivije" ne znam kako da objasnim.... potpis, meni su textar favorit iskljucivo iz razloga sto najmanje treba pritisnut papucicu da one vec grizu i koce....to mi se najvise svidja :happy: a uz to sve se ne daju lako pregrijat niti se trose jako. jedini JEDINI minus je sto prase i sto su mi felge vjecno crne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Ako si zainteresiran za Textar, javi se dečkima u firmu i ako ti se svide cijene, javi se meni za 15% popusta. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schlatka Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 A škripe li vam Textar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 A škripe li vam Textar? ja imam zimmermann diskove i textar i ne skripi nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 ja odkad sam stavio mintex c-tech diskove imao sam gore trw i nakon 2 jača kočenja više nisu htjele kočit, praktički su gorile, pa sam ih skinuo i uzeo ebc green stuff i sad sam zadovoljan, jedino što cvile prvih par 100km dak jako da me se bilo sram vozit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now