Jump to content

Recommended Posts

Posted

meni su odlicne ferodo DS2500 u kombinaciji sa RenaultSport diskovima za grupu N

- citaj ovo kao sto ljudi 100 cudi, a isto tako, nece se svaka plocica ponasati isto na svakom autu niti u kombinaciji sa svakim diskom

Posted

A pod kojim uvjetima se gleda koja je najbolja pločica?

Road use... track use? Offroad možda?

NHF ali je thread više/manje veliki vic!

Posted
  Giz said:
A pod kojim uvjetima se gleda koja je najbolja pločica?

Road use... track use? Offroad možda?

NHF ali je thread više/manje veliki vic!

covjek pita za astru dizel 100ks........ne znam kakav ti vise info treba. :thumbsup:

Posted
  drahic said:
kolko love? jel se brzo trose? i jel se ˝pregrijavaju˝ brzo?

mislim da su bile 300injak kn, pm-aj risboa...

dosta se trose...

ne pregrijavaju se,

Posted
  Japanac said:
najbolje.... EBC.... ali cijenom i trostruko skuplje od svega ovdje navedenog

ebc smece :( jedino yellowstuff i bluestuff... ali ne bi ni to...

Posted
  DaDo said:
mislim da su bile 300injak kn, pm-aj risboa...

dosta se trose...

ne pregrijavaju se,

zanima me jer me zivcira kaj nakon 3 semafora nemrem stat vise..:doh:

Posted
  drahic said:
zanima me jer me zivcira kaj nakon 3 semafora nemrem stat vise..:doh:

Onda je za tebe ferodo ds2500 kad se zagrije jače "grize" a bokyu za 100ks je dosta i obična.

Posted
  ND4SPD said:
ebc smece :( jedino yellowstuff i bluestuff... ali ne bi ni to...

To iz osobnog iskustva ili?...Ja gdje god sam naletio da netko koristi EBC pločice, uglavnom su više nego zadovoljni, pa me interesira...

Posted
  entuzijast said:
To iz osobnog iskustva ili?...Ja gdje god sam naletio da netko koristi EBC pločice, uglavnom su više nego zadovoljni, pa me interesira...

^^

bas ovo drugo, gdje god da sam naletio EBC se spominje kao zadnje smece, ponekad cak gore i od originalnih plocica

Posted
  filip00 said:
textar, amen.

amen x2!:cool:

nakon gro isprobanih, ate, ferodo, oem, no name tokic, definitivno najbolje su se pokazale textar.... hvala japancu na preporuci! ;) ove nit cvile, nit se pregriju, najmanje se trose od svih i najbitnije od prvog dana jednako grizu, kao da su malo tvrdje i "ljepljivije" ne znam kako da objasnim....

Posted
  malawi said:
amen x2!:cool:

nakon gro isprobanih, ate, ferodo, oem, no name tokic, definitivno najbolje su se pokazale textar.... hvala japancu na preporuci! ;) ove nit cvile, nit se pregriju, najmanje se trose od svih i najbitnije od prvog dana jednako grizu, kao da su malo tvrdje i "ljepljivije" ne znam kako da objasnim....

potpis, meni su textar favorit iskljucivo iz razloga sto najmanje treba pritisnut papucicu da one vec grizu i koce....to mi se najvise svidja :happy: a uz to sve se ne daju lako pregrijat niti se trose jako. jedini JEDINI minus je sto prase i sto su mi felge vjecno crne.

Posted

ja odkad sam stavio mintex c-tech diskove imao sam gore trw i nakon 2 jača kočenja više nisu htjele kočit, praktički su gorile, pa sam ih skinuo i uzeo ebc green stuff i sad sam zadovoljan, jedino što cvile prvih par 100km dak jako da me se bilo sram vozit

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...