Jump to content

AutoGauge - indikator temperature ulja - gdje kupit?

Brklja

Recommended Posts

Dakle, sve piše u naslovu. Dobio sam na poklon čukice za bijelog ali mi samo fali indikator temperature ulja za AutoGauge čukice. Navodno nisu isti za različite čukice pa me zanima di mogu kupit baš za AutoGauge?

Hvala :thumbsup:

kaj je to tak skupo da se na ebay treba ić? :)

mislim, ako je 100tinjak kn onda i nije neka frka, jer dobijem odmah kad trebam i ne moram čekat 3tj. A i vjerojatno postoji par modela, onih sa navojem i sl, pa mogu odmah na licu mjesta vidjet.

tnx

evo kod mene na gb kupis cjelu novu cuku sa svime za iznos davaca + postarine + carine i poreza.

Primamljivo?

Ne kužim, kako samo indikator može bit skuplji od cijele nove čukice? I to još imam i za boost pa da nemam sve različite :lol:

Ne kužim, kako samo indikator može bit skuplji od cijele nove čukice? I to još imam i za boost pa da nemam sve različite :lol:

Nije indikator već je senzor kvragu :D

I zašto je čudno da je skuplji... on mjeri, čukica samo ispisuje onu voltažu koju mu senzor isporuči :)

Dobro, senzor :D

Pa ne znam, zvao sam u tahograf i oni imaju samo za VDO i tamo je 150kn. Znači tu negdje može bit i za AutoGauge, šta ne?

Tako negdje je, mislim da je u AP Studiu ~180kn senzor (jer imaju 50/60% rabat na autogauge) :)

da se nadovezem....

cura ima Citroen Saxa, i malo djubre ima samo indikator kada se motor pocne pregrijavat- znaci ima samo lampicu koja se upali, nema i skalu(bilo kakvu, temp., ili u bojama), pa me zanima sta bi trebao uzet da cura po ljeti s vremena na vrijeme moze pogledat temperature, jel dovoljna cukica ili treba i neki senzor? thx

brklja... aj mi se javi... moja firma proizvodi indikatore temperature vode, tlaka ulja itd... vjerovatno bi se dalo nesto naci...

aj mi posalji mail na idvoracek@eloda.hr sa mjerama pa da vidim dal ima sto sto bi odgovaralo... ustvari... cek sekundu

http://www.eloda.hr/katalog.htm

otvori ovo i onda odaberi indikatore temperature...

pogledaj dali ti nesto odgovara...

iskreno,autogauge je bio uber jeftin kada smo radili prvi GB(ali stvarno povoljan,4 puta jefiniji od onih lihvara u AP studiu),iako radi svoj posao,ali kvaliteta je na razini cijene...začudo su solidno precizni,no na pola urica mi je ispala kazaljka (?!)

nadam se u budućnosti prijeći na VDO.

sjecam se kad cu i autogauge cukice bile na GB ispod 100 kn :thumbsup::lol:

Nisu bas toliko. Bile su 200 i nekaj kuna....evo jos doma stoje neotvorene:lol:

Evo

http://cgi.ebay.com/AUTOGAUGE-52mm-SMOKED-FACE-TURBO-BOOST-GAUGE-PSI_W0QQitemZ370326086447QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item563927a32f

brzo ce ti doci jer su u UK

Edited by J.J

AutoGauge ima više klasa čukica sirotinja/normalni/bogataš...

Ja imam ove najskuplje jedna čuka je bila 500kn, dok je bilo serija po 300 i 400kn...

Usporedio sam svoj boost sa vdo i identično pokazuju.... :D

A dali netko zna, dali je iste senzore imaju sve čuke... znači ako se na vdo stavi ag ili na ag vdo senzor dali daju isti otpor dali će točno pokazivati????

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...