A.N.T.E. Posted January 28, 2010 Author Share Posted January 28, 2010 SM ima valjke! Sad mi nisi jasan Kod koga ti uopce ides chipat? Pa u SM tuningu. U Zadru imaju podruznicu, ali nemaju valjke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Pa u SM tuningu. U Zadru imaju podruznicu, ali nemaju valjke. Aha tako! Nisam te odma skuzija jer nisi napisa da ces chipat kod zastupnika SM u Zadru jer znam da u gradiski imaju valjke! U ZD chipa Mate Nejasmic za SM? On je do nedavno bija zastupnik za Citiusa, raskinuli su suradnju, ne znam razlog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.N.T.E. Posted January 28, 2010 Author Share Posted January 28, 2010 U ZD chipa Mate Nejasmic za SM? On je do nedavno bija zastupnik za Citiusa, raskinuli su suradnju, ne znam razlog... Isto to sam i ja cuo... Danas sam bas bio sa Matom pa smo razgovarali o cipanju... Kad ce tvoj na cipanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Ja se neki dan povezao malo za A3 ona prosla linija, imo njihovu nalju preko branika, Tdi, dimio crno ko vrag kad god bi mu dao gas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.N.T.E. Posted January 28, 2010 Author Share Posted January 28, 2010 Ja se neki dan povezao malo za A3 ona prosla linija, imo njihovu nalju preko branika, Tdi, dimio crno ko vrag kad god bi mu dao gas ... Nek dimo ko ga je... Uostalom, ne dimi u kabinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Nek dimo ko ga je... Uostalom, ne dimi u kabinu Ma jasno, nek dimi bolje da dimi nego da mu je vruce, samo da dobro juri ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.N.T.E. Posted January 28, 2010 Author Share Posted January 28, 2010 Ma jasno, nek dimi bolje da dimi nego da mu je vruce, samo da dobro juri ... Naravno! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 neki to naprave i bez dimljenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Ma jasno, nek dimi bolje da dimi nego da mu je vruce, samo da dobro juri ... To se zajebavas? Ili nemas pojma kako radi dizel? Sto vise dimi, to mu je "vrucije" prijatelju moj.....SIGURAN pokazatelj da je tuniing zakurac i da je motor/turbo toplinksi PREOPTERECEN. NE SMIJE DIMITI.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 kad sam upoznao konopeka (ispred zenine zgrade prije 5 godina) vozio je golfa 4 koji je dimio plavo, ljubicasto i crno ko bi reko da je svijet tako mali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 To se zajebavas? Ili nemas pojma kako radi dizel? Sto vise dimi, to mu je "vrucije" prijatelju moj.....SIGURAN pokazatelj da je tuniing zakurac i da je motor/turbo toplinksi PREOPTERECEN. NE SMIJE DIMITI.. ali podrazumjeva se da na punom gasu mora bacit crnjaka?! jer ja jos ne vidi čipanog dizela da ne zadimi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 nisi cipao kod mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 nisi cipao kod mene kratko ti pamćenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 rekoh jos jednom...nisi TI cipao :P:P:P nego tvoj frend....ono...mala razlika, ali ipak primjetna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 rekoh jos jednom...nisi TI cipao :P:P:P nego tvoj frend....ono...mala razlika, ali ipak primjetna a dobro, necemo sad cjepidlačit.. ali auto je dobro mapiran i ide dobro.. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 ali podrazumjeva se da na punom gasu mora bacit crnjaka?! jer ja jos ne vidi čipanog dizela da ne zadimi.. A Seat Leon TDi WTCC? Ni traga dimu, a 265KS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 A Seat Leon TDi WTCC?Ni traga dimu, a 265KS to nije za nas obične smrtnike.. ne moze očekivat za 300 eura da ce ti ga neko slozit bez kapi dima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 a tlak turbine na leonu? zicer 1.4 bara NOT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 odvrnes bošaru da se guši auto od nafturine i samo dizes tlak turba dok ne postane podnošljiva čađa :D i to je to :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Pa cuo sam od nekoliko ljudi da su radili tamo i da auti rade bez greske... Isto sto je goggi spomenuo, stage 1 im nije agresivan tako da mislim da bi moralo biti ok. NEbi htio forsirati jer auto ima vec 90000km. Stage 1 ga dize na 195ks i 420nm cini mi se, a to ce biti dosta Sm tuning mu je u susjedstvu, a neda mi se ici nigdje dalje :lol: ma 90tisuća je ništa za dizlo, najbolje godine za stavit čip. evo sad mi došo lik s puntom 1.9jtd 80ks 250,000km i kaže čipaj do maksimuma boli me kita i tolko sam ga načipo da ide nehumano, 7.91 do 100kmh stock je išo 12,50 i dalje ne dimi ništa nit je šta dimio.. dakle samo naprijed otvori ga do kraja nek dimi što više i turbinu otvorit kolko max map čita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 ne dimi kad ima 2katalizatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 ne dimi kad ima 2katalizatora aha, znači još mu i auspuh treba demontirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Mora dizel zadimit, jer je dizel==zaklopka kod benzinca... Baciš dizel, puhne crni dim i zavrti se više turbina.... No ono dimne zavjese iza, to je nešto drugo.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 ma 90tisuća je ništa za dizlo, najbolje godine za stavit čip. evo sad mi došo liks puntom 1.9jtd 80ks 250,000km i kaže čipaj do maksimuma boli me kita i tolko sam ga načipo da ide nehumano, 7.91 do 100kmh stock je išo 12,50 i dalje ne dimi ništa nit je šta dimio.. dakle samo naprijed otvori ga do kraja nek dimi što više i turbinu otvorit kolko max map čita na JTD-u je valjda nemoguce razjebat turbinu, al zato ce se sve ostalo raspiat :drink::notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Eto zanima me da li je tko imao iskustva s njima, kakvi cu im grafovi snage i momenta(da li su linearni i to...), kakvi su se pokazali nakon nekog vremena, i tako... Bio bi zahvalan ako bi netko napisao ponesto ako ima kakvu informaciju... :thumbsup: Evo o ovome se radi... http://www.smchiptuning.com/ daj se ne zajebavaj s kemijama, napravi to kod provjerenih cipera. Kao što je meni rekao frend zato kaj gledam anroide a ne iphone - to ti je ko golf - ali nije golf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now