Jump to content

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Pa u SM tuningu. U Zadru imaju podruznicu, ali nemaju valjke.

Aha tako! Nisam te odma skuzija jer nisi napisa da ces chipat kod zastupnika SM u Zadru jer znam da u gradiski imaju valjke!

U ZD chipa Mate Nejasmic za SM? On je do nedavno bija zastupnik za Citiusa, raskinuli su suradnju, ne znam razlog...

Posted
U ZD chipa Mate Nejasmic za SM? On je do nedavno bija zastupnik za Citiusa, raskinuli su suradnju, ne znam razlog...

Isto to sam i ja cuo... Danas sam bas bio sa Matom pa smo razgovarali o cipanju... Kad ce tvoj na cipanje? :)

Posted

Ja se neki dan povezao malo za A3 ona prosla linija, imo njihovu nalju preko branika, Tdi, dimio crno ko vrag kad god bi mu dao gas ... :D

Posted
Ja se neki dan povezao malo za A3 ona prosla linija, imo njihovu nalju preko branika, Tdi, dimio crno ko vrag kad god bi mu dao gas ... :D

Nek dimo ko ga je... :) Uostalom, ne dimi u kabinu :P

Posted
Nek dimo ko ga je... :) Uostalom, ne dimi u kabinu :P

Ma jasno, nek dimi bolje da dimi nego da mu je vruce, samo da dobro juri ...:)

Posted
Ma jasno, nek dimi bolje da dimi nego da mu je vruce, samo da dobro juri ...:)

To se zajebavas?

Ili nemas pojma kako radi dizel?

Sto vise dimi, to mu je "vrucije" prijatelju moj.....SIGURAN pokazatelj da je tuniing zakurac i da je motor/turbo toplinksi PREOPTERECEN.

NE SMIJE DIMITI..

Posted
To se zajebavas?

Ili nemas pojma kako radi dizel?

Sto vise dimi, to mu je "vrucije" prijatelju moj.....SIGURAN pokazatelj da je tuniing zakurac i da je motor/turbo toplinksi PREOPTERECEN.

NE SMIJE DIMITI..

ali podrazumjeva se da na punom gasu mora bacit crnjaka?!

jer ja jos ne vidi čipanog dizela da ne zadimi.. :)

Posted
rekoh jos jednom...nisi TI cipao :P:P:P:P:P

nego tvoj frend....ono...mala razlika, ali ipak primjetna :D

a dobro, necemo sad cjepidlačit.. :P

ali auto je dobro mapiran i ide dobro.. :thumbsup:

Posted
A Seat Leon TDi WTCC?

Ni traga dimu, a 265KS :)

to nije za nas obične smrtnike.. :D ne moze očekivat za 300 eura da ce ti ga neko slozit bez kapi dima.. :D

Posted
Pa cuo sam od nekoliko ljudi da su radili tamo i da auti rade bez greske... Isto sto je goggi spomenuo, stage 1 im nije agresivan tako da mislim da bi moralo biti ok. NEbi htio forsirati jer auto ima vec 90000km. :) Stage 1 ga dize na 195ks i 420nm cini mi se, a to ce biti dosta :) Sm tuning mu je u susjedstvu, a neda mi se ici nigdje dalje :lol:

ma 90tisuća je ništa za dizlo, najbolje godine za stavit čip. evo sad mi došo lik

s puntom 1.9jtd 80ks 250,000km i kaže čipaj do maksimuma boli me kita

i tolko sam ga načipo da ide nehumano, 7.91 do 100kmh stock je išo 12,50 i dalje ne dimi ništa nit je šta dimio.. dakle samo naprijed otvori ga do kraja nek dimi što više i turbinu otvorit kolko max map čita

Posted

Mora dizel zadimit, jer je dizel==zaklopka kod benzinca... Baciš dizel, puhne crni dim i zavrti se više turbina....

No ono dimne zavjese iza, to je nešto drugo.. :lol:

Posted
ma 90tisuća je ništa za dizlo, najbolje godine za stavit čip. evo sad mi došo lik

s puntom 1.9jtd 80ks 250,000km i kaže čipaj do maksimuma boli me kita

i tolko sam ga načipo da ide nehumano, 7.91 do 100kmh stock je išo 12,50 i dalje ne dimi ništa nit je šta dimio.. dakle samo naprijed otvori ga do kraja nek dimi što više i turbinu otvorit kolko max map čita

na JTD-u je valjda nemoguce razjebat turbinu, al zato ce se sve ostalo raspiat :drink::notworthy:

Posted
Eto zanima me da li je tko imao iskustva s njima, kakvi cu im grafovi snage i momenta(da li su linearni i to...), kakvi su se pokazali nakon nekog vremena, i tako...

Bio bi zahvalan ako bi netko napisao ponesto ako ima kakvu informaciju... :thumbsup:

Evo o ovome se radi...

http://www.smchiptuning.com/

daj se ne zajebavaj s kemijama,

napravi to kod provjerenih cipera. Kao što je meni rekao frend zato kaj gledam anroide a ne iphone - to ti je ko golf - ali nije golf

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...