ZOD Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Fire odgovorio. Znači napraviš nosač i staviš je ispoda auta blizu rezervara.
444IN Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Kume pa jel nismo pricali da bi dole na mjesto filtera bilo najbolje sta je s tim rijesenjem, a onaj nosac je i to mjesto je ko stvoreno mi se cini?
SlaX Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 je ima nosac za filter i to bi bilo ok nije problem ga smontirat ispod ali me strah da lajtung nece letat po rezervaru kad ga nista ne drzi. a busit rezervar na najnizoj tocki mi ne ulijeva povjerenje bas. znaci kako ucvrstit lajtung na/pri dnu rezervara?
444IN Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Pa nek ne bude lajtung, jel moze bit cijev pa dalje gdje moze od tamo lajtung?
Alfaludak Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 lol... kad si mi je prodavao prije godinu i pol, rekao si da moze u tank :doh: eno je u radnji, jos je nisam ugradio... ma znao sam da može, samo što sam na jednom forumu procitao da ne smije, ali na kraju lik ipak stavio u tank i sve 5, pa reko da provjerim Moja pumpa je vec smještena, ceka karoseriju
Marko Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ne bi, ...hladi ju benzin koji kroz nju prolazi. i kuciste :doh:
Mitja Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 O koliki snagi motora se prica tu? Da se vidi koliki protok benza treba.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now