Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Dakle kod koji piše na motoru je, motor je iz audia a3

xAGU 070 195x

x je zvjezdica

53ab6f4d.jpg

To je taj motor. Kod je prepisan s ovog "papira" lijevo sta je zaljepljen ili što već.

na google-u i ostalim stranama baca da je AGU 1.8t, al ovo mi ne djeluje kao 1.8t

dakle zanima me jel ovo 1.8t (mislim da nije jer ko prvo ja nisam vidio turbinu:rofl:) a ko drugo MISLIM da je iz audia a3 1.6

Bolju sliku stvarno nemam, i kolko CCA mašina može vrijedit? s getribom naravno:thumbsup:

Edited by Vlado206
Posted

agu je 1.8t ali mozda moze bit da je ventil dekl samo prebacen buduci da se ne vidi ispusna od ovih crijeva.

na slici ti je oznaceno di je oznaka glave a oznaka na bloku je odprilike na drugom cilndru gledano od strane zamasnjaka pri vrhu bloka, kao zagladjena povrsina i utisnuta oznaka. to pogledaj i sve znas

29z7cw6.jpg

Posted

ehhh da sam ja prije znao, motor je u KC a ja u RI. Sjetio sam se za njega tek neki dan:lol:

ajde probam izvidit nekako, pa da se riješi nedoumica...

Posted (edited)

Nema nedoumice. To na slici je 1.8T, samo fali turbina.

Oznaka na bloku je desno dolje kod spoja sa getribom, a ne ispod glave kod drugog cilindra.

Edited by KIMI_1.8T
Posted

super, puno ti hvala! Motor i getriba su tu. Ja sam dobio info da ima 60k km. Dovezen je za a3. Iz CH je motor. Jos ako netko zna kolko vrijedi ovakav, motor,mjenjac, i raznorazna crijeva su jos tu, itd. LP

Posted

da budem iskren neznam

Jer bivsi u a3 je riknuo i ovo ga je trebalo zamjenit. A kad je doso motor lik bas nije imo para. Stoji mozda god dana na paleti pokriven "armiranim" najlonom. Treba ga doc pogledat naravno. Kolko sam vidio i sve je zasticeno tipa crijeva iza i ostalo.

Posted
da budem iskren neznam

Jer bivsi u a3 je riknuo i ovo ga je trebalo zamjenit. A kad je doso motor lik bas nije imo para. Stoji mozda god dana na paleti pokriven "armiranim" najlonom. Treba ga doc pogledat naravno. Kolko sam vidio i sve je zasticeno tipa crijeva iza i ostalo.

sta ciljas na peugeot-a 1.8T? :naughty:

Posted

koliko ja znam AGU motor je iz Sharana i to je 150ks

pošto ti nemaš kompa od motora i nemaš turbinu ovo ti vrijedi po mojoj procjeni 500 eura jer motor 1.8T sa kompom, getribom i turbinom dodje 1000 eura

Posted
koliko ja znam AGU motor je iz Sharana i to je 150ks

pošto ti nemaš kompa od motora i nemaš turbinu ovo ti vrijedi po mojoj procjeni 500 eura jer motor 1.8T sa kompom, getribom i turbinom dodje 1000 eura

AGU se nije ugradjivao u Sharana, nego u Audi A3, Golf4 i Skodu Octaviu.

Stari motor sa gasom na sajlu i 80-pinskim 3.8.3 Motronic-om.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...