Vlado206 Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 (edited) Dakle kod koji piše na motoru je, motor je iz audia a3 xAGU 070 195x x je zvjezdica To je taj motor. Kod je prepisan s ovog "papira" lijevo sta je zaljepljen ili što već. na google-u i ostalim stranama baca da je AGU 1.8t, al ovo mi ne djeluje kao 1.8t dakle zanima me jel ovo 1.8t (mislim da nije jer ko prvo ja nisam vidio turbinu:rofl:) a ko drugo MISLIM da je iz audia a3 1.6 Bolju sliku stvarno nemam, i kolko CCA mašina može vrijedit? s getribom naravno:thumbsup: Edited January 31, 2010 by Vlado206 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaX Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 agu je 1.8t ali mozda moze bit da je ventil dekl samo prebacen buduci da se ne vidi ispusna od ovih crijeva. na slici ti je oznaceno di je oznaka glave a oznaka na bloku je odprilike na drugom cilndru gledano od strane zamasnjaka pri vrhu bloka, kao zagladjena povrsina i utisnuta oznaka. to pogledaj i sve znas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 ehhh da sam ja prije znao, motor je u KC a ja u RI. Sjetio sam se za njega tek neki dan:lol: ajde probam izvidit nekako, pa da se riješi nedoumica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 (edited) Nema nedoumice. To na slici je 1.8T, samo fali turbina. Oznaka na bloku je desno dolje kod spoja sa getribom, a ne ispod glave kod drugog cilindra. Edited January 31, 2010 by KIMI_1.8T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 super, puno ti hvala! Motor i getriba su tu. Ja sam dobio info da ima 60k km. Dovezen je za a3. Iz CH je motor. Jos ako netko zna kolko vrijedi ovakav, motor,mjenjac, i raznorazna crijeva su jos tu, itd. LP Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 to prodaješ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 da. Meni to netreba:) ako nekog zanima nek baci ponudu na pm. Hvala svima:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 pitanje je jel valja i koliko dugo stoji I U kakvim uvjetima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 da budem iskren neznam Jer bivsi u a3 je riknuo i ovo ga je trebalo zamjenit. A kad je doso motor lik bas nije imo para. Stoji mozda god dana na paleti pokriven "armiranim" najlonom. Treba ga doc pogledat naravno. Kolko sam vidio i sve je zasticeno tipa crijeva iza i ostalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 da budem iskren neznamJer bivsi u a3 je riknuo i ovo ga je trebalo zamjenit. A kad je doso motor lik bas nije imo para. Stoji mozda god dana na paleti pokriven "armiranim" najlonom. Treba ga doc pogledat naravno. Kolko sam vidio i sve je zasticeno tipa crijeva iza i ostalo. sta ciljas na peugeot-a 1.8T? :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 ja bi uzeo bobine ako moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 ja bi to najradije u kompletu rijesio sve:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 koliko ja znam AGU motor je iz Sharana i to je 150ks pošto ti nemaš kompa od motora i nemaš turbinu ovo ti vrijedi po mojoj procjeni 500 eura jer motor 1.8T sa kompom, getribom i turbinom dodje 1000 eura Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaX Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 agu je bio i u g4, stariji model, klapna na sajlu moj bed za oznaku na bloku Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 koliko ja znam AGU motor je iz Sharana i to je 150kspošto ti nemaš kompa od motora i nemaš turbinu ovo ti vrijedi po mojoj procjeni 500 eura jer motor 1.8T sa kompom, getribom i turbinom dodje 1000 eura AGU se nije ugradjivao u Sharana, nego u Audi A3, Golf4 i Skodu Octaviu. Stari motor sa gasom na sajlu i 80-pinskim 3.8.3 Motronic-om. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now