Jump to content

Uklanjanje plina iz auta

Recommended Posts

Konkretno,radi se o BMW-u E36 iz 1998 godine masina je 170ks 2.3i

Koliko sam ja skuzio,bocu lako izvadim iz gepeka,kao i rasplinjac,ostaju mi samo injektori u usisnoj grani... e sad,mogu li ja izvadit sve ocim tih injektora i to ce funkcionirat,ili cu morat stavljat drugu granu koja nije busena za injektore? i treba li se poigrat i s nekom elektronikom ili je sve "mehanicki"?

e sad,mogu li ja izvadit sve ocim tih injektora i to ce funkcionirat

možeš

a što se tiće elektronike trebaš ponovno zalemiti žice od benzinskih injektora i poskidati sve ostale žice koje su od plinske centraline.

nije nikakav problem to maknut, mozes maknut kompletno sve. boca, cijevi plinske, isparivac, kompjuter pod haubom i injektore, samo sto bih ja stavio usisnu granu drugu - ti na taj motor stavi od m50 2.5 motora, ima vece kanale i s tim mozes dobit malo konja...

Granu ti ima Kruno, imaš broj ;)

A što se tiče stavljanja grane od 2.5, ja ne bih na tvom mjestu jer to povlači i ispuh i remap. Motronic ne polovi dovoljno promjenu zraka i nećeš imat tih 200ks nego višak zraka u smjesi :)

Ta cijela igra oko usisa/ispuha/remapa košta oko 700€ pa se ne isplati baš inače bi ja odavno to odradio ;)

Nisam ljubitelj autoplina,niti se vozim na plin,a da bi ga atestirao,s obzirom da prosli vlasnik nije vec tri godine,i da je radjen swap masine,za potrebene papire i gluposti,kao i za atest moram pljunut 3500kn....za plin koji ne koristim. :doh::doh::doh:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...