Lonewolf Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Konkretno,radi se o BMW-u E36 iz 1998 godine masina je 170ks 2.3i Koliko sam ja skuzio,bocu lako izvadim iz gepeka,kao i rasplinjac,ostaju mi samo injektori u usisnoj grani... e sad,mogu li ja izvadit sve ocim tih injektora i to ce funkcionirat,ili cu morat stavljat drugu granu koja nije busena za injektore? i treba li se poigrat i s nekom elektronikom ili je sve "mehanicki"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonewolf Posted February 2, 2010 Author Share Posted February 2, 2010 Isparivac,ne rasplinjac :doh::doh::doh: direktni je plin Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 e sad,mogu li ja izvadit sve ocim tih injektora i to ce funkcionirat možeš a što se tiće elektronike trebaš ponovno zalemiti žice od benzinskih injektora i poskidati sve ostale žice koje su od plinske centraline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 nije nikakav problem to maknut, mozes maknut kompletno sve. boca, cijevi plinske, isparivac, kompjuter pod haubom i injektore, samo sto bih ja stavio usisnu granu drugu - ti na taj motor stavi od m50 2.5 motora, ima vece kanale i s tim mozes dobit malo konja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonewolf Posted February 2, 2010 Author Share Posted February 2, 2010 To sam i kontao,ali kad bude love....zanima me mogu li ostavit ove injektore od plina u usisnoj grani,jer ako ih maknem,imat cu rupe i trebam drugu usisnu,no ako ih ostavim samo s ulogom da popune rupe,nema beda,ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 jel metalna usisna? jedan majsor mi je rekao da to obicno blokiraju sarafima osim ak je plasticna usisna grana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minga Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 plasticna je usisna ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvonimir_G. Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Ako ces skoro na tehnicki mogli bi zezati radi plinskih injektora na motoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonewolf Posted February 2, 2010 Author Share Posted February 2, 2010 Poklopac ide preko njih,pa se nece ni skontat... no tehnicki mi je tek u desetom,pa cu dotad valjda i granu rijesit :thumbsup::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Granu ti ima Kruno, imaš broj A što se tiče stavljanja grane od 2.5, ja ne bih na tvom mjestu jer to povlači i ispuh i remap. Motronic ne polovi dovoljno promjenu zraka i nećeš imat tih 200ks nego višak zraka u smjesi Ta cijela igra oko usisa/ispuha/remapa košta oko 700€ pa se ne isplati baš inače bi ja odavno to odradio Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 moze pitanje.. zasto vadis plin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonewolf Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Nisam ljubitelj autoplina,niti se vozim na plin,a da bi ga atestirao,s obzirom da prosli vlasnik nije vec tri godine,i da je radjen swap masine,za potrebene papire i gluposti,kao i za atest moram pljunut 3500kn....za plin koji ne koristim. :doh::doh::doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Zasto 3500kn, a ne 1100kn za atest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonewolf Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Atest je cca 1500 kod nas,toliko me s fordom izasao,jer je skupa vaga i jos neke gluposti,pa se nakupi a ovo ostalo je za papirologiju od plina,i od ove masine...:doh::doh::doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now