acmen Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Znaci rijec je o prednjepogonašima. Često čujemo kako ekipa nerijetko baš i nema za sve 4 nove zimske gume pa se odlučuju kupiti samo 1 par i montirati iz na pogonsku osovinu (o FWD konkretno pricam). E sad sam čuo od jednog starijeg covjeka totalno drukciju filozofiju da su ljudi u zabludi i da, ako se vec montira, jedan par zimskih bi trebao iskljucivo montirati kao zadnje gume (i onda mi je potkrijepio to nekim fizikalnim cinjenicama što ja naravno nisam zapamtio i čak mi je govorio da su mnoga testiranja provodili u svrhu dokazivanja te teze). Znaci bez isuviše filozofiranja ako se na prednjepogonaša stavljaju isključivo 2 zimske gume na koju osovinu ih montirati?? Znaci postedite me odgovora da se komplet 4 uvijek kupuje ili da je dve gume najbolje dijagonalno montirati Da li se onda sve to i na RWD odnosi ili tamo vrijede pak drugacije zakonitosti? I da ja pojma nemam niti ismijavam čovjeka vec me samo zanima.
SvenDaMan Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 ja bi uvijek stavio na pogonsku osovinu..... zadnji kraj iskontroliraš lakše nego prednji kad počne klizat bilo da je FWD ili RWD.... vozio sam jedne zime s samo prednjim zimskim i niš posebno, malo pobegne guzica van na fwdu ako pustiš gas u zavoju.....
Tuco Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 vec je bila jedna rasprava o ovome i ako se dobro sjecam glavni akteri u raspravi su bili Coupe VD i xman.. Posted via Mobile Device
Dereal Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 kaj ti je vaznije? gas ili kocnica i volan ?!?! ja sam prije imao i rwd aute...i stavljao sam bolje gume naprijed...radi kocenja...
Vlado206 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 a di je logika stavit iza? Najbolje sve 4 naravno, al kako krenut s zimuljama samo iza a prednji pogon?
filip00 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 trebalo bi zimske iza, i opcenito bolje gume iza. jer ako su naprijed dobre a iza lose gume, stat nikad neces nego ces samo dobit auto za 180 okrenut...e sad, ja sam pobornik svih novih guma, ili ako vozis polako, stavi naprijed na pogonske.
Tuco Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 a zasto su se svi smijali onoj slici kad je tip na bmw.a stavio lance na prednje kotace? Posted via Mobile Device
filip00 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 a zasto su se svi smijali onoj slici kad je tip na bmw.a stavio lance na prednje kotace?Posted via Mobile Device jer ponovo kazem, ako ces po PSu, stavit ces bolje gume iza, odnosno lance same shit...jedino sad ako si imao lika sa zimskima iza, pa je htio lance naprijed, tko zna kakve je gume imao taj lik. btw brijem da je bio mercedes, a ne bmw
obie Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 (edited) nove gume na FWD idu naprijed, stare natrag. pa vi sad razvijajte teze o understeeru i oversteeru........ a lanci idu na pogonsku osovinu. price o okretanju za 180.... LOL ako se uopce zelis zaustavit onda ces u startu stavit gume naprijed, ipak s prednjima najvise kocis, traze najvise gripa... stavis ih natrag, zaustavni put ce se produzit trostruko Edited February 2, 2010 by obie
Tuco Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 bmw je bio, jedino ako ne postoji jos koja slika Meni logika nalaze ako je fwd da idu bolje gume naprijed Posted via Mobile Device
SvenDaMan Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 trebalo bi zimske iza, i opcenito bolje gume iza. jer ako su naprijed dobre a iza lose gume, stat nikad neces nego ces samo dobit auto za 180 okrenut...e sad, ja sam pobornik svih novih guma, ili ako vozis polako, stavi naprijed na pogonske. a kak ćeš skretati? ako ti bježi i guzica treba ti gripa napred da je uloviš natrag na pravu putanju....
filip00 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 zimske gume treba imat sve 4. ako imas naprijed ljetne, jedva ces krenut, jedva stat...ali ako imas zimske naprijed, po snijegu i ledu ako zakocis, zadnji dio ce te samo zaobic s jedne strane... ako vozis ultra polagano, onda naprijed zimske i ko po jajima...ma mislim meni je pitanje bezveze, treba imat sve 4 i bok
Bubi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 to je ista spika kad sam kupovao gume curi, ali nisam imao odamh za sve 4 pa sam stavljao samo 2 ljetne i vulkanizer me uvjerava da ih stavim nazad jer bi mogla uletjet u oversteer na mokrom :doh: kad sam ga pitao da li će na mokrom prije pripaziti na brzinu pred zavojem kojeg vidi ili nenadano morati kočiti zbog kolone, montirao mi ih je naprijed bez rasprave
Fox Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 zimske gume treba imat sve 4... ...ma mislim meni je pitanje bezveze, treba imat sve 4 i bok ovo je jedino ispravno i mislim da o tome uopce nebi trebalo biti rasprave... a da tvrdoglavih ima poput mog kolege iz radnje, on ce na Hondi samo prednje zimske, on ovo, on ono, njemu ne treba blah blah... pa kad se izvrtio, sutradan su osvanule i zadnje zimske :doh: .
Bubi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 a kak ćeš skretati? ako ti bježi i guzica treba ti gripa napred da je uloviš natrag na pravu putanju.... na rwd ćeš ih isto staviti naprijed, ako nemaš gripa iza, montirati ćeš lance jer ne budeš krenuo. a ako ne možeš krenuti na tim ljetnim ne kužim kako ekipa misli STATI?! :lol:
Fox Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 ...ne kužim kako ekipa misli STATI?! :lol: kako ne kuzis... izvuces osigurac od ABS-a, vec smo imali cijeli topic na tu temu :lol: :lol: :lol: .
msporis Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 već je zubak najavio akciju za majhrawebaše, prodavat će poseban paket opreme tako da će ti auti biti BEZ abs-a, a zimske gume će im darovati , al samo dvije i to montirat iza, ako je riječ o fwd-u... :rofl: uz doplatu neće ni ESP-a imat! tko hoće nek plati....sigurno je sigurno!
jabolchica Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 već je zubak najavio akciju za majhrawebaše, prodavat će poseban paket opreme tako da će ti auti biti BEZ abs-a, a zimske gume će im darovati , al samo dvije i to montirat iza, ako je riječ o fwd-u... :rofl: uz doplatu neće ni ESP-a imat! tko hoće nek plati....sigurno je sigurno! Hahahahaha :notworthy: :lol: :lol: Ja imam sad 4 zimulje, 2 nove i 2 rabljene, nove sam stavila naprijed, rabljene iza.
Vlado206 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Hahahahaha :notworthy: :lol: :lol: Ja imam sad 4 zimulje, 2 nove i 2 rabljene, nove sam stavila naprijed, rabljene iza. ja odo montirat lance iza, imam fwd, volan je na prednjim kotačima, bar mi se čini:lol: a lance stavim iza i super ja smao nekužim @ostali:ja imam cca 700m do glavne ceste UZBRDO hebeno, i dok napada snijeg jako jako jako tesko se ide gore, s lancima se uspije, sta da stavim lance iza pa vrtim s prednjim i dalje a iza neka stoje, ili da maknem prednje zimulje i stavim ljetne naprijed pa onda probam?
TomiTraktor Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 trebalo bi zimske iza, i opcenito bolje gume iza. jer ako su naprijed dobre a iza lose gume, stat nikad neces nego ces samo dobit auto za 180 okrenut...e sad, ja sam pobornik svih novih guma, ili ako vozis polako, stavi naprijed na pogonske. glupost, ja sam namjerno za vrijeme snijega stavljao GY F1 iza da auto ide bokom bez rucne i kocio sam sa 100+ na snijegu full i nista se auto ne okrece pa auti imaju abs vec 30 godina jedino ako ides brzo u zavoj (a to je 50% brze od svih ostalih koji gmizu po snijegu) onda izbaci guzu van i to je to
filip00 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 glupost, ja sam namjerno za vrijeme snijega stavljao GY F1 iza da auto ide bokom bez rucne i kocio sam sa 100+ na snijegu full i nista se auto ne okrece pa auti imaju abs vec 30 godina jedino ako ides brzo (a to je 50% brze od svih ostalih koji gmizu po snijegu) onda izbaci guzu van i to je to daj auto nekome tko ne zna vozit dobro, daj mu samo prednje zimske na snijegu/poledici i reci mu da proba malo brze vozit. dajem mu 2 zavoja prije izvrtavanja.....
Vlado206 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 daj auto nekome tko ne zna vozit dobro, daj mu samo prednje zimske na snijegu/poledici i reci mu da proba malo brze vozit. dajem mu 2 zavoja prije izvrtavanja..... Moze. a oda mu daj samo zadnje zimske bez prednjih pa vidi kolko dugo će uopće bit na "cesti" i kako ce krenut na snijegu/poledici:thumbsup:
killercivic Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 a isusati o čemu se tu raspravlja, koje ideje.. dakle iz ovog threada smo mogli zaključit: FWD: montiraz zimi zimske gume iza da se ne izvrtiš za 180, lance isto montiraš za zadnju osovinu da imaš bolji grip RWD: lance napred da možeš zakočit al obavezno iskopčat abs, i btw. ovo je sve dokazano fizikalnim formulama od nekog tipa od nekog ko nije ništa od toga zapamtio.. a isustai krista ljudi pa šta se niko nikad po zimi nije vozio ljetne gume na prednju vuču, equals NO traction , i stojiš i šlajfaš na mjestu isto vrijedi i za rwd gdje možed s prednjim ljetnima nećeš moć skrenut al ćeš se bar pomicat s mjesta
filip00 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Moze. a oda mu daj samo zadnje zimske bez prednjih pa vidi kolko dugo će uopće bit na "cesti" i kako ce krenut na snijegu/poledici:thumbsup: krenut ce, razlika ce bit sto ce mu zaustavni put bit duplo valjda duzi i teze ce skretat...either way, ne da je opasan za promet nego mu ne gine izljetanje u oba slucaja rasprava je debilna, 4 zimske i apsolvirali smo....mozes driftat jurit kocit skretat i *kontrolirat* auto.
TomiTraktor Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 daj auto nekome tko ne zna vozit dobro, daj mu samo prednje zimske na snijegu/poledici i reci mu da proba malo brze vozit. dajem mu 2 zavoja prije izvrtavanja..... onaj tko ne zna voziti nece se voziti malo brze ali shvacam tvoj point no i dalje mislim da si u krivu i da na FWD u slucaju da se ima samo 2 zimske da ne trebaju biti iza nego naprijed. Alternativa je 4 zimske i amen.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now