Dinkec Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Preporuke? gdje kupiti? Cijena Skinuo sam ih i cine mi se jako jako čađavim i izgorenim, a neznam kad su zadjnji put mjenjane. I gore su vjerovali ili ne superbosna (ili kak vec) , malo sam tražio po netu i vele da su to kao ok svjecice za taj motor?!?! , ali nebih riskirao s tim. motor je ko nov inace i nemam problema pa bih htjeo tako i dalje nastaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 ngk bcpr6et Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Javi se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamirTurbo Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Bosna je odlična svječica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Bosna je odlična svječica za stojadine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 za stojadine ...i Bosance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 ngk bcpr6et Uzeo:thumbsup: Reneko, da bih rijec rekao:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cone4u Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Da te bosne nisu dobre taj auto bi to odavno "pokazao" jer je auto išao odlično s onim stadijem tuninga nisu to bosne s benzinske.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Da te bosne nisu dobre taj auto bi to odavno "pokazao" jer je auto išao odlično s onim stadijem tuninga nisu to bosne s benzinske.. Auto ide dobro, nitko to ne osporava, no masne su vec i izgorene a neda mi se cistiti i štediti na takvim sitnicama. Ovaj NGK vidim svi hvale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cali Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 u svoje bivše motore(abarth,lancia,fiat)sam uvjek stavljao sviječice golden-lodge 2hl. radile su besprijekorno,pa probaj jednom i sa njima. http://images.google.hr/imgres?imgurl=http://www.silent-hektik.com/GL_2HL.jpg&imgrefurl=http://www.silent-hektik.com/Zub_GL.htm&usg=__-746hWVKAfmdbP62yxGD1-KpN5M=&h=197&w=222&sz=17&hl=hr&start=13&sig2=Z9QF0VWCExxzLWwo2g-p8w&um=1&itbs=1&tbnid=LEMNTng4oRD5JM:&tbnh=95&tbnw=107&prev=/images%3Fq%3Dgolden%2Blodge%2B2hl%26ndsp%3D20%26hl%3Dhr%26sa%3DN%26um%3D1&ei=jGNpS-e4H42YsgbT6NzADA Link to comment Share on other sites More sharing options...
cone4u Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 2 dinko : Ma naravno, nitko to nije rekao,samo ti auto održavaj i da te dugo dugo služi... neka turbo stojadin traje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 u svoje bivše motore(abarth,lancia,fiat)sam uvjek stavljaosviječice golden-lodge 2hl. radile su besprijekorno,pa probaj jednom i sa njima. http://images.google.hr/imgres?imgurl=http://www.silent-hektik.com/GL_2HL.jpg&imgrefurl=http://www.silent-hektik.com/Zub_GL.htm&usg=__-746hWVKAfmdbP62yxGD1-KpN5M=&h=197&w=222&sz=17&hl=hr&start=13&sig2=Z9QF0VWCExxzLWwo2g-p8w&um=1&itbs=1&tbnid=LEMNTng4oRD5JM:&tbnh=95&tbnw=107&prev=/images%3Fq%3Dgolden%2Blodge%2B2hl%26ndsp%3D20%26hl%3Dhr%26sa%3DN%26um%3D1&ei=jGNpS-e4H42YsgbT6NzADA 17€ komad , skuplje dosta od NGK, jesu li toliko i bolje ? :dontgetit: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 17€ komad , skuplje dosta od NGK, jesu li toliko i bolje ? :dontgetit: Za te novce kupiš NGK Iridium. :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cali Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 sad,neznam jel ono tamo cijena za komad ali znam da sam ih u tokiću uzimao za oko 25kn/kom tak neš... nisam ih kupovao zadnjih 6-7god.pa im neznam sad cijenu tu, al su za preporuku definitivno,svakakve torture su uredno izdržale jedino su pred zimu vađene van jer im je dosta trebalo da se zagriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Za 25kn/kom su definitivno u rangu Bosne. Ali nije bad - imaš 2 setupa svjećica - jednu za zimu, i drugu za ostala godišnja doba. FAIL. :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cali Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 mojne mi fail jer ih nisi nikad probao,a mnogi ni čuli za njih. one su svoje dokazale i na krugu i na brdu godinama na motorima tipa alfa,fiat,lancia... da,ne rade po zimi kak spada,očito jer su to poprilično "hladne" sviječice! (jedino alfe koriste sistem twin spark pa je to svedeno na minimum). ima hvala bogu sviječica kolko oš pa nek svako kupi kaj mu paše za njegov motor, dan je samo prijedlog za taj tip motora i sviječice koje mu definitivno odgovaraju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 golden lodge je original svijecica za SVE boxer motore ne mjenja se 100 000 km Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvoracek Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 (edited) ngk bcpr6et Magneti Marelli - Denso K20PBR 30 kn za kes A GOLDEN LODGE je u vlasnistvu MAGNETI MARELLI-a i mi smo ih imali u ponudi prije 5 godina... od tad ih vise nismo mogli dobiti... Nedavno sam prodao sve golden lodge deckima u virago klubu. Nitko nije znao da ih imamo, i kad sam slucajno cuo da decki pitaju kolegu u yamahi za golden lodge odmah su uzeli sve sto je bilo ... Da je u rangu bosne to je glupost, da su u tokicu bile 25 je moguce... mi smo njima prodavali. Evo gledam bas sad... imam jos 115 komada Golden lodge HL cijena je 25 kn za vas...a 2hldr je 42 kune. Njih imam 6 komada Edited February 3, 2010 by dvoracek Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 mojne mi fail jer ih nisi nikad probao,a mnogi ni čuli za njih.one su svoje dokazale i na krugu i na brdu godinama na motorima tipa alfa,fiat,lancia... da,ne rade po zimi kak spada,očito jer su to poprilično "hladne" sviječice! (jedino alfe koriste sistem twin spark pa je to svedeno na minimum). ima hvala bogu sviječica kolko oš pa nek svako kupi kaj mu paše za njegov motor, dan je samo prijedlog za taj tip motora i sviječice koje mu definitivno odgovaraju! Golden Lodge su vrhunske svjecice.:thumbsup: Vozio sam ih na svim VW Gti 8v i 16v. Savrseno. I ja ih dugo nisam koristio, a bile su dosta jeftine, 20 do 25Kn. Ni neznam ko ih jos uvijek drzi. Oni koji misle da svjecicu treba platit 25€ umjesto 25Kn, nek placaju, njihova stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzek Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 meni su se najbolje na gt-u pokazale ngk bcpr6et, original denso iridium jako loše radi, pogotovo ako je malo hladnije vrijeme, auto hoće trokat u petoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
a112 Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Ma ne valja ništa Bosna Super,to je govno obično Pozdrav iz pećine Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzek Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 nama su kocke šestaci išle ko blesave s bosnom nisu dugo trajale ali je beki letio Link to comment Share on other sites More sharing options...
a112 Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Treba uvijek imati na umu da F65P nije jedini model u ponudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujo Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 imao sam i ngk bcpr6e i gl, i još one jedne sa e..nemogu se sad sjetiti. i sve su mi bile jednako dobre...jedino sam primjetio kao da je na gl auto bolej palio hladan. sve su bile na standar motoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now