matija0311 Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 (edited) trebam za frenda broj od nekog tko radi s amortizerima u zg ili okolici i da nije skup.. gledam ima na netu dost oglasa pa neka preporuka i to nije na odmet...:notworthy: zvao je ove http://www.atmauto.net/c al vele kao sad nemaju vremena ovo ono a to bi trebalo bit gotovo čim prije auto bude za slalom i ovo je sam privremeno skraćivanje..išel bude pravi set gore kroz neko vrijeme al pošto se nema para treba tak nekaj da može bar isprobat auto kolko tolko Edited February 5, 2010 by matija0311 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Moja preporuka, jos jednom, nikako ne ici u ATM Ja sam kod njih bacio 2600kn na nista (osim na vrijeme, zivce, itd...). Amortizeri odmah propisali (prednji) jos mi probali neku spiku na reklamaciji prodat (uz to naplatili skidanje amortizera na reklamaciji), pa opet brzo propisali. Zadnji propisali isto odmah samo sam prvo mislio da to nes drugo lupa iza, a i nisam auto vozio bio bas u to vrijeme... Kasnije kad sam skidao sve amortizere vidio da i zadnji isto koma LOL A prosao par sto km valjda (u tom i jedna reklamacija, strasno). Kad mi je Turnsek skinuo te amortizere nije se mogao nacudit koji su to debili slagali LOL A da... I jos su mi kreteni odrezali opruge prednje da mi nisu ni rekli. Jos kad sam pitao jesu rezali, kao neee... Bolesno nes LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted February 6, 2010 Author Share Posted February 6, 2010 ma ja bi mu rekel da ide kod turnseka gore da mu podesi sve al nema para tak da treba neš za prvu ruu recimo... jel ima netko u zg-u ili okolici da radi s tim a da nije preskup Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Turnsek uopce nije skup, a slozi amortizere po tvojoj zelji. Imas firmu u Hondlovoj - Amortizeri Sever. Znaju to radit, ako im se bude dalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Meni je Turnsek uzeo 300E (plus 20E za odbojne gume). Dakle manje nego ovi nesposobni kreteni u ATMu Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 a bilo je bisernih iskustava i sa Severom, tu se po forumu pisalo.. preporuka Turnšek, ljudi tamo znaju posao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Ja kad sam zvao Sever, rekli su mi da uopce ne rade "sportske" amortizere (kracenja, tvrdocu, itd..) nego samo repariraju serijala amortizere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted February 6, 2010 Author Share Posted February 6, 2010 znači slovenija i niš drugo za takve stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
popsi Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 BOBOSport Smederevo takodjer radi amortizere nadji neki kontakt broj na netu.. rade za dosta hrvatskih trkaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Nazalost... Pricalo se o nekom iz Rijeke (ili tamo negdje) tko isto navodno dobro radi... Isplatilo bi se otvorit nes za "sporcki ovjes"u Hr, jos bolje u Zg. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 jbga, kad bi svi sportske amortizere za siću, a normalni sportski amortizer košta 500-900 kn recimo Weitec set amortizera ima već od 2800 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest troginic Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 danas za turnšeka cuo loše stvari od jednog slalomaša veli da nisu izdržali ni pet tisuća km i to od toga 100 km makadama Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 danas za turnšeka cuo loše stvari od jednog slalomaša veli da nisu izdržali ni pet tisuća km i to od toga 100 km makadama meni je to prvi glas protiv turnseka... jos uvijek debelo vodi protiv nasih majstora ako se ne varam, turnsek daje i nekakvu garanciju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Nitko nije savrsen. Ali u svakom slucaju, ja sam daleko najmanje losih iskustava (i najvise dobrih) cuo za njega... Zato sam na kraju i isao tamo. Da mi je auto malo cesce u voznom stanju mozda bi mogao reci nesto vise i o samim amortizerima :lol: Koliko se sjecam daje 1god garanciju... Nisam 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Ja sam čuo za Turnšeka sve dobro, meni je radio amortizere i daje ti pisanu garanciju godinu dana (bar je meni dao). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now