Jump to content

skraćivanje amortizera/punjenje

matija0311

Recommended Posts

trebam za frenda broj od nekog tko radi s amortizerima u zg ili okolici i da nije skup..

gledam ima na netu dost oglasa pa neka preporuka i to nije na odmet...:notworthy:

zvao je ove

http://www.atmauto.net/c

al vele kao sad nemaju vremena ovo ono a to bi trebalo bit gotovo čim prije

auto bude za slalom i ovo je sam privremeno skraćivanje..išel bude pravi set gore kroz neko vrijeme al pošto se nema para treba tak nekaj da može bar isprobat auto kolko tolko

Edited by matija0311

Moja preporuka, jos jednom, nikako ne ici u ATM :)

Ja sam kod njih bacio 2600kn na nista (osim na vrijeme, zivce, itd...). Amortizeri odmah propisali (prednji) jos mi probali neku spiku na reklamaciji prodat (uz to naplatili skidanje amortizera na reklamaciji), pa opet brzo propisali. Zadnji propisali isto odmah samo sam prvo mislio da to nes drugo lupa iza, a i nisam auto vozio bio bas u to vrijeme... Kasnije kad sam skidao sve amortizere vidio da i zadnji isto koma LOL A prosao par sto km valjda (u tom i jedna reklamacija, strasno).

Kad mi je Turnsek skinuo te amortizere nije se mogao nacudit koji su to debili slagali LOL

A da... I jos su mi kreteni odrezali opruge prednje da mi nisu ni rekli. Jos kad sam pitao jesu rezali, kao neee... Bolesno nes LOL

Guest troginic

danas za turnšeka cuo loše stvari od jednog slalomaša veli da nisu izdržali ni pet tisuća km i to od toga 100 km makadama

danas za turnšeka cuo loše stvari od jednog slalomaša veli da nisu izdržali ni pet tisuća km i to od toga 100 km makadama

meni je to prvi glas protiv turnseka... jos uvijek debelo vodi protiv nasih majstora :)

ako se ne varam, turnsek daje i nekakvu garanciju ?

Nitko nije savrsen. Ali u svakom slucaju, ja sam daleko najmanje losih iskustava (i najvise dobrih) cuo za njega... Zato sam na kraju i isao tamo.

Da mi je auto malo cesce u voznom stanju mozda bi mogao reci nesto vise i o samim amortizerima :lol:

Koliko se sjecam daje 1god garanciju... Nisam 100%

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...