Jump to content

C-Mod reklamacije

mislav

Recommended Posts

Auto je glasio na mene, i osiguranje je skinuto meni s moje police. Dakle ne Mislavove.

I da je čovjek nazvao i rekao situacija je takva i takva, sorry nema problema. Nego sam se ja izblamirao pred gospođom uvjeravavši je da sje neka greška u sustavu, a i Mislav je bio poprilično bahat i bez nekog objašnjenja.

Da si priložio kupoprodajni ugovor gdje se točno vidi kada si prodao automobil ne bi se moglo skinuti s tvoje police nego sa mislavove. Tvoja pogreška

• Replies 610
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Poanta ovog topica je da na tisuću zadovoljnih uvijek se nađe 10 njih koji nisu zadovoljni. Ja nemam nikakvih tajni i drago mi je da se ovo tu piše, jer iz nijedne pritužbe se ne vidi da smo nekog odjebali u startu i nismo pokušali ispraviti stvar. OK, osim kod Crnića :rofl:

I dalje imamo prejeben prosjek ;)

Edited by mislav

Inače, postoji Trader rating za ovakve stvari. :)

Osobno nemam nikakvih iskustva s firmom C-Mod, ali jučer kad sam došla tražiti SF zahtjev za postavljanje čukica, Mislav i njegov kolega su bili maksimalno susretljivi, rekli da to što sam zamislila neće ići, predložili što bi drugo mogla itd. Sve ok. :thumbsup:

i kaj si rijesila na kraju sto se tice "panela"? univerzalni?

da nisam OT: kupio kod mislava distance, dobio popust, i hvala lijepo na tome...

Sto se mene tice 5+

Edited by Kroky

Ja imam C-mod reklamacije na autu,tj. na šajbi :rofl: kome da se žalim? :lol:

Mislav je car, ovako djeluje bahato i mrgud je ali je u duši pi...... :lol::D i izlazi u Diamond i Bou :rofl::rofl::rofl: sa Lacom :lol::P:cheer:

Ha ha ha ....

Da si priložio kupoprodajni ugovor gdje se točno vidi kada si prodao automobil ne bi se moglo skinuti s tvoje police nego sa mislavove. Tvoja pogreška

Priložio sam ga. I nije bitan on nego prijenos. Auto je formalno pravno tvoje vlasništvo do trenutka plaćanja poreza ili ti do trenutka PRIJENOSA VLASNIŠTVA (valjda se zato tako i zove).:thumbsup:

neznam u kojem osiguranju jesi, ali znam da je kod nas dovoljan kupoprodajni ugovor ovjeren kod javnog bilježnika. To je papir da si uredno prodao auto, a druga strana bi ga u najkraćem roku (maksimalno 15 dana) trebala prebaciti na sebe i platiti porez. Ti nisi kriv niti možeš utjecati na drugu stranu kada će napraviti prijenos i platiti porez

Netko te je u osiguranju zavaljao jer neznaju raditi svoj posao. Odi se u osiguranje žali jer na kupoprodajnom datumu piše datum prodaje, a oni moraju imati evidentirano kad se šteta dogodila i samim time tebi MORAJU vratiti bonus na 50% jer ti si prodao to vozilo

AMEN, provjerio u generalnoj direkciji i 100% sam siguran u ovo što pišem

EDIT: da imaš pravog zastupnika osiguranja on bi se u tvoje ime pobrinio o svemu

neznam u kojem osiguranju jesi, ali znam da je kod nas dovoljan kupoprodajni ugovor ovjeren kod javnog bilježnika. To je papir da si uredno prodao auto, a druga strana bi ga u najkraćem roku (maksimalno 15 dana) trebala prebaciti na sebe i platiti porez. Ti nisi kriv niti možeš utjecati na drugu stranu kada će napraviti prijenos i platiti porez

Imao sam isti slučaj, samo sam priložio kupoprodajni ugovor (čak sam ga naknadno faksirao) i sve ok. Jadransko osiguranje.

Netko te je u osiguranju zavaljao jer neznaju raditi svoj posao. Odi se u osiguranje žali jer na kupoprodajnom datumu piše datum prodaje, a oni moraju imati evidentirano kad se šteta dogodila i samim time tebi MORAJU vratiti bonus na 50% jer ti si prodao to vozilo

AMEN, provjerio u generalnoj direkciji i 100% sam siguran u ovo što pišem

EDIT: da imaš pravog zastupnika osiguranja on bi se u tvoje ime pobrinio o svemu

Onda me kokoš zavaljala. Od tada je prošlo već 3 godine tako je sad već stvar prošlosti. Hvala svejedno na informaciji za ubuduće!

jos nije prosvijetljena tema o ogirinalnim i imitacijskim gewindama !

Btw imam te ( jedne od ovih gore :P ) vec drugi set i mogu reci da sam iznimno zadovoljan čak iznenađen kako se na autu ponasaju.

nemoj to tu spominjat, otvorićemo novu temu o gewindama :D

Sa mislavom poslovanja vec dugi niz godina, alarmi, hexoni, distance, gevinde, mobiteli, kurve. Uvijek na nivou, kad i ako nesto nije radilo zamjenjeno je u promtnom roku, i cijene su uvijek bile fer i korektne...

Sa mislavom poslovanja vec dugi niz godina, alarmi, hexoni, distance, gevinde, mobiteli, kurve. Uvijek na nivou, kad i ako nesto nije radilo zamjenjeno je u promtnom roku, i cijene su uvijek bile fer i korektne...

Kakve su mu kurve?:lol:

OK

Darko - više manje je sve istina osim što nisi spomenuo da sam ti predložio da se strpiš još 2-3 dana da nabavimo djelove za otpore koji isprobano rade (ovo kaj govoriš da ih je Lac stavio). Nisi htio i vraćeno ti je 700 kn. Isto tako da si u nekom trenutku ranije rekao da hoćeš lovu nazad, bila bi ti vraćena. Jqa sam recimo bio siguran da će canbus balasti raditi b udući da rade na novim BMW-ima, Golfu VI i sl. Ne rade i kraj priče.

Druga stvar je što sam ti radio i Auris na kojem sve savršeno radi, to si zaboravio.

Mislav: 1.moram samo nadodati da me sjecanje jako dobro sluzi i da se s obzirom na to ne sjecam tvoje ponude da pricekam 2 - 3 dana da nabavis otpore...a i da si ponudio nebi pristao jer sam izgubio i vrijeme koje mi je dosta dragocjeno, i volju za pokusajima koji ne vode nikud!

2. Novce te prije nisam trazio jer cijela prica traje vise od godine dana, kaj dovoljno pokazuje da sam krajnje tolerantan i strpljiv, i fakat sam ocekivao da ces barem ovaj 4ti put nesto rijesiti, a ne napraviti isto ono kaj si radio i prosle jeseni. Isto tako vracanje novaca je bila zadnja opcija koja ti je odgovarala jer si nudio kompenzaciju ugradnjom neke druge stvari. No pristao si preko k....., kaj je bilo ocito i vidljivo!

3. Aurisa si radio , nisam zaboravio i sve ok!

Plaćeno...radi...svi zadovoljni.

Automatsko paljenje svjetala...zarulja pregorila za nekih godinu dana ( ja lijepo zamjenio i sve 5).Nisam te zvao za zarulju, nisam reklamirao, nisam kod tebe promijenio, svi sretni i zadovoljni! Nisam to spominjao jer si ti poznat po svom poslu i ne sumnjam u kvalitetu, pa tako nije ni cudo da xenoni na Toyoti rade savrseno:thumbsup:.(valjda ima bolje zice, akomulator je jaci svakako jer je dizel, a i nije iz Belgije)

Poanta ovog s Aurisom na kojem sve radi i Astrom (iz Belgije) mi izgleda ovako: kupio si dvije Alfe 147, i 156 u salonu...jedna je super...a druga u kurcu!

Hoces li ici reklamirati ovu kaj nevalja...ili?:P

Xenoni ne rade...rjesenje nisi nasao.....I TO JE TO! STVAR RIJEŠENA!

Edited by Darko

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...