Jump to content

Recommended Posts

Posted
Eh, Sven imas malo kontradiktornosti u svom postu...

Prvo mene ismijavaš za vremenski rok i povrat novaca, a s druge strane bi htjeo da ti uvoznik vozi auto u svoj servis o svom trosku, vremenu te da ti napravi špur itd...

Zivimo u HR, a ako Mislav u OK vremenskom roku zamjeni trule gewinde, onda je to uredu.

Cisti primjer si sam sebi, prilikom lakiranja auta... Imas garanciju, stoje iza svog posla?

Znaci ovako..ismijavam te kad si spomeno povrat novca i vremenski rok za to zato sto čuvši i vidjevši neke od situacija vezane za dotičnog dobavljača poprilicno sam siguran da taj potez nebi dozivio, u najmanju ruku nebih imao previse koristi od tog povrata jer nije cilj ici na ruku kupcu ..

Ja nisam rekao da bi meni uvoznik trebao voziti auto na servis i radi spur nego samo kazem da ukoliko se ne ispostuje dogovor ja cu sebi morat ic radit spur i mehanicara gnjavit da mi promjeni lezaj sad jer vec sad cekam mjesec dana a ne planiram vise.

E i onda nekada kada recimo dođu ti amortizeri tko zna kada cu opet morati ici se narucivat kod mehanicara da mi izmjeni amortizere nastela ih i opet idem na spur.

Ukoliko se isposuje dogovor ja sam 'ustedio' jedan odlazak kod mehanicara, jedan cjeli dan izgubljen hopsanja po radioni dok mi on slozi to eve i jedan spur 150kn.

Eto jel ti sad jasnije ?

Mislav je do sad bio fer koliko smo poslovali da se razumijemo samo nisam dobio neki dojam da ce to biti tako kako kaze. Ali pozlatile mu se rijeci

• Replies 594
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
ja ne kuzim.. tebe je mislav sjebao i nije zamjenio robu ili ce to tek napraviti? Kako možeš napadati nekog unaprijed, nije mi jasno? :huh: :doh:

Ja samo objektivno prikazujem svoj strah koji mi se mota po glavi poucen iskustvom brklje i njegovih gewindi. Da li me razumijes ?

Posted

Ja sam cekao malo duze gewinde zato sto se Mislav u tom trenutku selio na novu lokaciju i jebiga, oduzilo se. Al zato je volja bila jaca pa sam s mora

dosao na 1 dan samo da montiram gewinde i vratim se.

A to kaj su mi sad na bijelom zahrdjale a nemaju ni 1500km je drugi par rukava..

Posted via Mobile Device

Posted
Mislav je do sad bio fer koliko smo poslovali da se razumijemo samo nisam dobio neki dojam da ce to biti tako kako kaze. Ali pozlatile mu se rijeci

Ako je bio do sada fer onda nema potrebe za panikom. :)

Posted
Ja samo objektivno prikazujem svoj strah koji mi se mota po glavi poucen iskustvom brklje i njegovih gewindi. Da li me razumijes ?

ok..al daj skuliraj do dogovorenog roka i ako se isti ne ispoštuje onda kakaj ;)

U nadi je spas, sretno :thumbsup:

Posted
Ja sam cekao malo duze gewinde zato sto se Mislav u tom trenutku selio na novu lokaciju i jebiga, oduzilo se. Al zato je volja bila jaca pa sam s mora

dosao na 1 dan samo da montiram gewinde i vratim se.

A to kaj su mi sad na bijelom zahrdjale a nemaju ni 1500km je drugi par rukava..

Posted via Mobile Device

Jednako si se osjecao kao i ja sada ( znam, tucao si mi svaki dan o tim gewindama )

To ce sigurno otpast od snage auta kad se pocnes voziti

Posted

Ja ne vjerujem kolko nepotrebnih rečenica :rofl:

Jebo vas ja, dobićete nove amortizere iako je D2 rekao da garancija ne pokriva hrđanje na starim setovima. Znači dobićete ih od mene ako sam tako rekao, došli 20.04. ili 20.05. Halo? Di je problem?

Posted

Problem je sto si rkeao da dolaze 20.4 a sad spominjes mogucnost dolaska 20.5 sto u prvom planu nije bio dogovor. Naravno nekazem da ce tako bit nego me samo cudi sto to uopce dajes kao mogucnost.

Posted

Sve to stoji, ako su naručene 1.4 kako si rekao mozda postoji mogucnost da ce doci u vrijeme koje si rekao. A kad si naručio to znas samo ti .

Posted
Sve to stoji, ako su naručene 1.4 kako si rekao mozda postoji mogucnost da ce doci u vrijeme koje si rekao. A kad si naručio to znas samo ti .

jesi ti malo paranoičan ili šta? daj dođi sebi nakratko

Posted

Pitanje je na mjestu. Što namjeravaš napravit sa hrđavim amortizerima? bilo bi glupo bacit a sumnjam da če ovi u D2 to uzimat.

Posted
jesi ti malo paranoičan ili šta? daj dođi sebi nakratko

pa ne bi bilo prvi put da kasni tvoja roba, sjeti se kolko su moje gewinde kasnile

Posted

Mislav.. iskreno ja se nebi dao tako jebat.. d2 ne pokriva hrdjanje na tim setovima i tocka.. jos narucis nove ajde priznat ces kao Ti garanciju i onda te tu drka preko foruma... glatko bi odjeb dobili s takvim pristupom..

Posted

ja imam samo jako ugodna iskustva s mislavom i c-modom

uvijek je uskočio u susret a stvano sam jako puno toga uzimao kod njega

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...