Jump to content

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
ok, ako je tako onda se ti vozi a amortizeri ti dolaze za mjesec dana. možda prije :rofl:

kakav majmun ...:lol:

Posted

Evo samo to nista vise. Zelim izbjeci da moram 2 puta raditi istu stvar i gubit cjeli dan kod krune u radioni..

That's all

A kaj je Kruno možda Crnogorac kad mu treba cijeli dan za promijenit amortizere na Golfu?

Posted
A kaj je Kruno možda Crnogorac kad mu treba cijeli dan za promijenit amortizere na Golfu?

A gle...uvijek se nađe 2-3 majmuna koji su u radioni i zajebavaju i posao se neradi ako kad si sam. Dođe 12 i onda je gablec... :lol:

@Mislav - e vidis to sam cekao da mi kazes 26.3 kad sam ono bio kod tebe. Sad bar znam da prije 1.5 nemam kaj trazit ..

Posted

ja bum ceko i 2 mj.,bar znam da cu ti zaracunat amortizaciju do c moda,spur,i benzin...a auto mi nesta puno trosi u zadnje vrjeme :) ...ljubimmmmm

Posted
A gle...uvijek se nađe 2-3 majmuna koji su u radioni i zajebavaju i posao se neradi ako kad si sam. Dođe 12 i onda je gablec... :lol:

ovo je fakat istina, tu nemam kaj reći. ali i ti mu tak stojiš tam cijeli dan :D

Posted
e miki,,,a el bi ja mogao dobit novi auto,,,hrđa mi je presla sa gewinde na muldu?

za tebe nema pomoći :rofl: ali platim ti godišnju kartu za tramvaj ak hoćeš :rofl:

Posted
ovo je fakat istina, tu nemam kaj reći. ali i ti mu tak stojiš tam cijeli dan :D

Ja bar dodajem gedore za ra zliku od Brklje koji se sam ozljeđuje :)

Posted
jeste se sad napokon pomirili????.....:lol::lol::lol:

Je mislav im je svima pusu u celo dao i sada su sretni i zadovoljni... :D

Posted
koji je koji na ovoj slici, slabo se vidi....:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Pa mislav je ovaj što guzi :lol::lol::lol:

btw....fotka jeeeeeee :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• 2 weeks later...
Posted

Evo samo da probudim topic iz pepela i usput se ispričam mislavu i svima koje sam mozda osudio prerano, naime osim sto je u aviokompanije unjela metež, vulkanska prašina je također na noge bacila C-Mod kao glavnog uvoznika za D2. Drugim rječima za nedolazak gewindi nije kriv Mislav nego vulkan na Islandu :lol:

Gewinde su vrlo vjerovatno negdje zapele u glavnom gradu Taiwana pa ce krenuti na prekooceanski put dok se malo ove prašine smire kako bi cjelokupni teret prosao bez poteskoca.

Nadamo se skoroj pošiljci i uspješnom poslovanju,

Vaši kupci

dsc04953x.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...