Jump to content

C-Mod reklamacije

mislav

Recommended Posts

Pitanje jedno..

Gledam na D2 sajtu pise nesto sitno o njihovim amoerizeima i stoji ova rečenica: '' Threads are teflon coated to prevent rust ''

Uglavnom to je nesto cime je tijelo amortizera presvučeno kako nebi hrđalo. E sad postoji deset vrsta teflon coatinga ovisno o namjeni, ja neznam koji se koristi za D2 gewinde zato sto nepise ali me cudi cinjenica da su mi navoji i tijelo amortizera poceli poprimati smeđe pikice i hrđati...

Amortizeri su stari malo manje od godine dana a prosli su cca 2 tisuce kilometara, sve ostalo vrijeme auto mi je stajao nepomično na mjestu. Auto je vozen svega mjesec dana u ljetu prosle godine, dakle sol 0 bodova itd. Mislim da je svega 2 puta padala kisa tokom voznje..

Kako je to moguce ? Po onome sto oni pricaju na sajtu to se nebi smjelo desiti ''nikada'' a pogotovo ne nakon 2 000 km korištenja ?!

• Replies 610
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Nekvalitetan materijal. Možeš antikorozivom namazat da ti nehrđa, samo nije ni to trajno rješenje. Postoje i druga sredstva koja se mogu upotrijebit da navoji budu cijelo vrijeme kao masni da ne hrđaju.

ja nisam primjetio bas

evo imah ih godinu i 2 mjeseca skoro na autu

odmah sam ih naspricao s onim spreyem, i njega sam uzeo u kompletu s njima...

i svaki put kad sam ih štelao sam pošpricao opet s spreyem tim...:)

navodno nekoroziraju i neidu sranja po njima već ostaju na njemu, on ostavi jako masan sloj i ljepljiv na njima

Ok ali cemu onda onaj premaz ili sto vec to je . Na D2 stranici jasno spominju cime su zasticene.

Gledam weitec koje su prosle drugi svjetski rat..i jedino sto su masne ali kada se masnoca skine nema traha hrđi.

Ok necemo sada tu srati dok se nejavi glavni odgovorni..

moje isto nemaju hrđe po sebi jedino kaj su mi se sad zmazale preko zime jer ih nisam mogao prati kroz čeličnu felgu.....

i sad sam nedavno ponovno podešavao visinu nakon dva mjeseca i bez problema sam odšarafio....

ni ja nisam mazao s tim sprejom, jedino sam namazao te neke dodirne točke sa onom masti iz vrećice koju sam dobio s gewindama....

vmaxx isto hrđa... neugodno se iznenadio prije par dana kad sam mjenjao kotace. makar hebe mi se, cim skupim pare lete van

ja ih imam namazil ih samo prvi put a posle toga ga štelal i drkal još valda 100puta(bubam bzvz) i nevidim nikakve pikice...zmazane su al da baš hrđaju nebi rekel...lako se digne i spusti auto niš ne zapinje i dok je tak bmk..za lovu koju su došle nemrem očekivat čuda al sam zadovoljan s njima :)

Ok ali cemu onda onaj premaz ili sto vec to je . Na D2 stranici jasno spominju cime su zasticene.

Gledam weitec koje su prosle drugi svjetski rat..i jedino sto su masne ali kada se masnoca skine nema traha hrđi.

Ok necemo sada tu srati dok se nejavi glavni odgovorni..

Ovo mogu i ja potvrditi:thumbsup:

Ovo mogu i ja potvrditi:thumbsup:

Znači mogu traziti povrat novca jer je proizvod drukčiji od onog kako se deklarira :P

@jura - bas si mi smiješan ;)

@ozi - pa nikakvo veliko opterecenje, auto stoji na dizalici i jedino sto amortizer drzi je glavčina sa diskom i vilica. Klasika kao kod svakog..definitivno nije do toga.

btw o kojem vi to spreju pricate koji ste ga dobili sa D2 amortizerima ?

jura> su to kw u inox varijanti?

ozy> sprej je vjerojatno WD40 :D

btw i meni ide teško navoj na zadnjim amortizerima, nisam previše proučavao da li je hrđa ili prljavština (dizao sam ga samo za tehnički, pa mi nije bilo bitno u mm, samo da ide lako nazad)

jura> su to kw u inox varijanti?

ozy> sprej je vjerojatno WD40 :D

btw i meni ide teško navoj na zadnjim amortizerima, nisam previše proučavao da li je hrđa ili prljavština (dizao sam ga samo za tehnički, pa mi nije bilo bitno u mm, samo da ide lako nazad)

yep..... :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...