Jump to content

C-Mod reklamacije

mislav

Recommended Posts

Evo sad zvao Croatia osiguranje. Čima ja prodam auto više mi ne mogu skinut bonus. Šteta se naplačuje s te police na koju je auto osiguran a trenutnom vlasniku se skida bonus kod sljedeče registracije. Znači ako je auto glasio na Mislava kad je imao saobračajku, šteta se je trabala naplatiti sa police od strane (Dinkce, ili tko je već napravio policu, neznam sad točno na kog je prije auto glasio) a Mislavu se trebalo tih 15% skinuti s police prilikom ponovnog registriranja auta

• Replies 610
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Jao kad ste se svi raspisali budem i ja :

Moja iskustva su slijedeća:

1 . Kupio bremze koje je on imao na gtv.....dao mu 3500 kn keša i uzeo bremze...bremze nisu pasale na moju 156-icu......vratio mu bremze...uzeo neka dva para xenona,ostatak mi je Mislav vratio u kešu.

2. Xenon na type R-u....uzeo po specijalnoj cijeni,zmontirao i sve 5.

3. Two-way alarm na A4...cca 15.11. Mislav ugradio...alarm dosta zajebavao,sad pali,auto,sad ne...2-3 puta nešto čačkali....stalno problemi...u prvom mjesecu kad sam išao na skijanje ostavio Mislavu auto jer mi nije trebao taj tjedan,ovaj ugradio novi alarm i malo drugačiji model i odonda sve 5.

Samo jednu stvar svi vi morate biti svjesni..

Kad kupite kod Mislava D2 gewinde za 5200 kn,one ne mogu biti kao KW var3 koje koštaju 12000-13000

Kad kupite kineski alarm za 2000 kn,on ne može biti dobar ko neki za 3000 kn itd..itd..

Ono ne kužim kak možete očekivati istu stvar za "pola" love ????

Zato jer će se morat oper uplaćivat 200-300kn zaostatka, pa na račun tamo:lol::lol::rofl::rofl:

CCC:no2:

...bit ce glavni donator ove godine :lol::lol:

2 Mislavček : Pa zasto si ljut na mene??? :huh: Otvoris topic samo zbog mene i drnče brnče i sad neces odgovarat... Mislim stvarno...... :huh:

Bila je slična tema u dogledno vrijeme i na starom hrawebu...

Uglavnom ovo je tema za Ljubičića i Crnića, ali budite slobodni pa pišite svi vi zakinuti ...Hvala

HAHAHA, kako si me nasmijao, otvoris temu za Ljubu i onda ga puknes u Ignore.

Mislav car.

HAHAHA, kako si me nasmijao, otvoris temu za Ljubu i onda ga puknes u Ignore.

Mislav car.

A sta ce jadan kad zna da nije u pravu a voli jako kakat... Sa ovim topikom je samo pokazao da ljudska glupost nema granica...a i sa topikom o auto timu,, Nezna se gdje se vise usro....

Ajd nek ga neko drugi pita ono sto sam ja,,, posto mene ne dozivljava :lol:

napravio to 3puta u zadnjih 4mj:thumbsup:

Ja sam 7 godina radio taj posao... I dejan je popušio foru samo zato što je vjerovao njemu...

Ja znam jedno zlatno pravilo kada prodaješ auto lijepo odeš u mup odjaviš ga i daš čovjeku papire i to je to... Jer previše je pokvarenih ljudi na svijetu da im se daje auto i papiri samo uz kupoprodajni ugovor...

Neugodnosti koje možete doživjeti su:

Dolaze ti kazne doma (parking, brzina itd...)

Dođe ti da platiš porez (onaj godišnji za aute mlađe od 7godina)

Ovo sa osiguranjem što je doživio dejan...

Itd...

I onda za svako sranje moraš trčati u mup i pokazivati kupoprodajni ugovor koji po zakonu prestaje važiti nakon 3mj... Uglavnom samo sranja imaš...

Ja sam 7 godina radio taj posao... I dejan je popušio foru samo zato što je vjerovao njemu...

Ja znam jedno zlatno pravilo kada prodaješ auto lijepo odeš u mup odjaviš ga i daš čovjeku papire i to je to... Jer previše je pokvarenih ljudi na svijetu da im se daje auto i papiri samo uz kupoprodajni ugovor...

Neugodnosti koje možete doživjeti su:

Dolaze ti kazne doma (parking, brzina itd...)

Dođe ti da platiš porez (onaj godišnji za aute mlađe od 7godina)

Ovo sa osiguranjem što je doživio dejan...

Itd...

I onda za svako sranje moraš trčati u mup i pokazivati kupoprodajni ugovor koji po zakonu prestaje važiti nakon 3mj... Uglavnom samo sranja imaš...

to si u pravu skroz,ako ne napravi prijenos samo problemi,jos te zove za koji mj:cuj jel bi bio problem napravit ponovo ugovor,prodo sam auto pa da ne placam porez i sl:lol::lol::lol:

a ovo sam rekao samo zbog 50% sa ugovorima jer jeftinije mi je dat 50kn za ovjeru ugovora nego 100E za 50% i to prolazi jer ne radim bonus u hainzelovoj nego kod poznatog pa niti provjerava a sretan je kaj uopce radim policu kod njega:)

Kad svi idu sa onom logikom, samo da se proda. Jer ti većina stavi kao prednost, registracija još 8mj, itd....

A trebao bi otići uosiguranje, uzeti novce za ostatak police i odjaviti auto odmah...

Krivo si razumio... Kada odjaviš auto, ne znači da registracija više ne vrijedi...

Može i to biti slučaj, ako tako dogovoriš sa kupcem (pa onda tražiš povrat novca za neiskorišteni dio police)...

Znači ja tebi prodam auto. Odem na mup odjavim ga. Uzimam orginal policu osiguranja i odem u osiguravajuću kuću u mom slučaju triglav ima primjerak police za prijenos osiguranja na novog vlasnika, na poleđini postoji mjesto gdje se upisuju podatci novog vlasnika naravno moraš imati kupoprodajni ugovor kao dokaz tko je novi vlasnik... I onda ja to tebi sve dam... Odeš u poreznu upravu, platiš porez i dođeš na mup dobiješ nazad tablice novu prometnu i to je to... :thumbsup:

Edited by dcrnic

A sta ce jadan kad zna da nije u pravu a voli jako kakat... Sa ovim topikom je samo pokazao da ljudska glupost nema granica...a i sa topikom o auto timu,, Nezna se gdje se vise usro....

Ajd nek ga neko drugi pita ono sto sam ja,,, posto mene ne dozivljava :lol:

A čuj ako ćemo realno nisi se ni ti baš nešto proslavio i u jednom i u drugom topiku :lol:

2 Mislavček : Pa zasto si ljut na mene??? :huh: Otvoris topic samo zbog mene i drnče brnče i sad neces odgovarat... Mislim stvarno...... :huh:

Ne voli nas zato što vozimo oranđaste aute sa duplo više konja... :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

ja moram priznat da ne kuzim nesto, dakle :

ako je prodavac prodao auto, napravio kupoprodajni ugovor, zasto bi se kupac trebao javljat prodavatelju ako je imao sudar???

po kojim to forama? kupio je auto, kaj se on ima kome pravdat?

sto je jos gore, 100% je dokazano da dejanR u ovom slucaju nije izgubio bonus zbog Mislava, vec nepoznavanja zakona.

Ista stvar da ja napravim sranje i kao nisam znao da je to krivisno djelo, nece me sudac zato pustit.

Nisam napisao da vrijedam ali ovo nikako nije Mislavova greska.

ja moram priznat da ne kuzim nesto, dakle :

ako je prodavac prodao auto, napravio kupoprodajni ugovor, zasto bi se kupac trebao javljat prodavatelju ako je imao sudar???

po kojim to forama? kupio je auto, kaj se on ima kome pravdat?

sto je jos gore, 100% je dokazano da dejanR u ovom slucaju nije izgubio bonus zbog Mislava, vec nepoznavanja zakona.

Ista stvar da ja napravim sranje i kao nisam znao da je to krivisno djelo, nece me sudac zato pustit.

Nisam napisao da vrijedam ali ovo nikako nije Mislavova greska.

Ti kad napraviš kupoprodajni trebaš prenjeti auto na sebe. E sad, ja sam mislavu išao na ruku da ne plaća prijenos odma jer nema love da ga pričekam mjesec-dva. I nije tu pitanje nepoznavanja zakona već ako ideš nekom napraviti uslugu na kraju popušiš. Bonus sam izgubio zbog toga jer sam bio fer prema njemu, dakle zahebao me je. I nisi čitao sve što sam napisao, ponavljam, Nije u pitanju sama činjenica da je imao prometnu, već činjenica da kad sam ga zvao na telefon i pitao za nju prvo se čudio ko picek glisti da bi mi nakraju odbrusio na telefon u stilu fuck off.

I naravno prodao sam auto dečku s foruma, a ne Braci Ciganu.

I još jednom da ponovim, a cijela je priča u ovom threadu tako i započela, da bi barem ekipa na forumu trebala biti korektna.

gubiš bonus za cijelo vrijeme dok je auto regan bez obzira što si prodao auto

pa uz auto daješ knjižice i policu osiguranja kad ga prodaješ

ti možeš prenjet bnus na drugo vozilo ali ako onaj prije skrii nesreći imao si peh

nije to zajeb to je činjenica

jesi kupio ikad regan auto?

i šta bi bilo da si ga razbio onda a da si ga prije toga prenjeo na sebe

ide po polici osiguranja koja je od tog auta

ti možeš prenjet bnus na drugo vozilo ali ako onaj prije skrii nesreći imao si peh

Točno. I pročitaj još jednom moj post iznad tvojeg.

Nije istina, već sam napisao prije. Prodajom vozila je dao policu osiguranja za to vozilo ali ne i svoj bonus. Onog dana kad je kupac kupio vozilo sva sranja se pripisuju njemu, a ne bivšem vlasniku vozila

Čemu onda kupoprodajni ugovor koji se ovjerava kod javnog bilježnika :drink::drink:

Nije istina, već sam napisao prije. Prodajom vozila je dao policu osiguranja za to vozilo ali ne i svoj bonus. Onog dana kad je kupac kupio vozilo sva sranja se pripisuju njemu, a ne bivšem vlasniku vozila

Čemu onda kupoprodajni ugovor koji se ovjerava kod javnog bilježnika :drink::drink:

Kupoprodajni ugovor je ništavan ako se ne izvrši prijenos.

Da, ali ne gubi bonus onaj koji je vlasnik police nego vlasnik vozila. U tom slučaju najviše puši osiguranje kod kojeg je polica napravljena. To je rizik osiguranja.

Ovo 100% tvrdim jer sam jučer upravo zbog ovog topica zvao u Croatia osiguranje.

DejanR: Jel auto u trenutku saobračajne nesreće glasio na tebe ili na Mislava ?

A jbt daj onda vi radite moj posao a ja ću vaš

scan0001b.png

I da, pročitajte si uvjete kad nešto potpisujete da ne bi bilo nismo znali

EDIT: @Dado007 ako je napravljen kupoprodajni ugovor i ovjeren kod javnog bilježnika novi vlasnik je Mislav

AMEN, nema diskusije više. Jbt, ako treba crtati vičite :D

Edited by Jashim

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...