Jump to content

C-Mod reklamacije

mislav

Recommended Posts

Da, ali ne gubi bonus onaj koji je vlasnik police nego vlasnik vozila. U tom slučaju najviše puši osiguranje kod kojeg je polica napravljena. To je rizik osiguranja.

Ovo 100% tvrdim jer sam jučer upravo zbog ovog topica zvao u Croatia osiguranje.

DejanR: Jel auto u trenutku saobračajne nesreće glasio na tebe ili na Mislava ?

Na mene......

• Replies 610
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Ali ti si i dalje vlasnik dok se ne napravi prijenos vlasništva.

Ne bi se preveč mješal,ali Jašim je lijepo i TOČNO odgovorio.

Vlasnik po knjižici možda i jesi,ali ti kupoprodajni ugovor, potpisan kod JB-a, jamči da NE odgovaraš za dotično vozilo od dana potpisa ugovora.

Zašto nije plačen porez, i nije preveden auto na novog vlasnika, tebe to ne interesira, ti si napravio sve potrebno, po zakonu....dakle potpisao i ovjerio ugovor.

Jeste napravili kupoprodajni ugovor prije nesreće?

Ako jeste ti si svoj auto prodao i vlasnik je Mislav, to što on nije na vrijeme platio porez i napravio prijenos je kazneno djelo ali ti s tim nemaš ništa. Na ugovoru lijepo stoji tko je prodavač a tko kupac i datum prodaje vozila.

Ako nisi napravio kupoprodajni ugovor prije nesreće to je tvoja pogreška i onda ti se skida bonus, ali kako vidim iz jednog Mislavovog posta da je auto već bio prebačen na njega, nema nikakve veze prijenos police, na polici se mjenjaju podaci prilikom iduće obnove osiguranja

G: ne mora znaciti da ga je zenska namjerno zajebala, nije znala, nije nikoga pitala i jbg dogodila se greska

steta je evidentirana po tom i tom broju sasije, ALI kupoprodajnim ugovorom od tog i tog datuma je novi vlasnik vozila i njemu se skida bonus.

jbg, dogodila se pogreska a nije dejan na vrijeme reagirao i popusio je bonus. Da je citao uvjete ne bi popusio vec bi lijepo tamo teti rekao, procitajte taj i taj clanak uvjeta AO i lijepo bi imao svojih 50%

G: ne mora znaciti da ga je zenska namjerno zajebala, nije znala, nije nikoga pitala i jbg dogodila se greska

steta je evidentirana po tom i tom broju sasije, ALI kupoprodajnim ugovorom od tog i tog datuma je novi vlasnik vozila i njemu se skida bonus.

jbg, dogodila se pogreska a nije dejan na vrijeme reagirao i popusio je bonus. Da je citao uvjete ne bi popusio vec bi lijepo tamo teti rekao, procitajte taj i taj clanak uvjeta AO i lijepo bi imao svojih 50%

Ček...i on sada to ne može retrogradno riješiti?!

Ako ne,zašto????

Neznam Bega, trebao bi provjeriti u osiguranju. Po meni bi trebalo vratiti novce i bonus za sve godine jer je oštećen od strane osiguranja

deyanR: odi u osiguranje gdje su ti radili policu i trazi razgovor, ponesi kupoprodajni ugovor opet i trazi ih da ti vrate novce, u protivnom im reci da ces ih tuziti jer je njihova pogreska

Edited by Jashim

EDIT: @Dado007 ako je napravljen kupoprodajni ugovor i ovjeren kod javnog bilježnika novi vlasnik je Mislav

Tako je...a taj isti ugovor treba čuvati u slučaju da se dogodi ovo što se dogodilo i s tim ugovorom odeš samo u osiguranje i pokažeš od kad auto više nije kod tebe.

A jbt daj onda vi radite moj posao a ja ću vaš

I da, pročitajte si uvjete kad nešto potpisujete da ne bi bilo nismo znali

EDIT: @Dado007 ako je napravljen kupoprodajni ugovor i ovjeren kod javnog bilježnika novi vlasnik je Mislav

AMEN, nema diskusije više. Jbt, ako treba crtati vičite :D

Malo bi se zahebao... evo pale ti je rekao što možeš napraviti sa kupoprodajnim ugovorom ovjerenim kod javnog bilježnika...

Tek kada platiš porez i ovjeriš u mupu prometnu službeno postaješ vlasnik vozila... Tako da ovo što piše u tvojoj slici znači kada prepišeš auto postaješ vlasnik, a ne kada ovjeriš kupoprodajni ugovor kod javnog bilježnika...

Ako imaš pored sebe koji kupoprodajni ugovor pogledaj što ti piše na njemu koliko vrijedi ;)

evo to sam ja htio gore rec, jel inace kupoprodajni ugovor sluzi za obrisat guzicu.

DAJ NEKA NETKO TKO MOŽE MAKNE OVO U NOVU TEMU, JER RASPRAVA NEMA VEZE SA FIRMOM NAVEDENOM U NASLOVU TOPICA...

ja prodao kawica svog lani liku u zelinu. napravili ugovor, ovjeren i sve. istekla rega on se i ndalje vozio i napravio prometnu nekome drugome skrivio dosta stete, taj se naplatio sa od koga neznam kad je osiguranje vec bilo isteklo. brijem da su onda ti isli trazit croatiu pare jer su mene zvali iz croatie da ja njima dam pare :D ugl odnio ugovor da se vidi sam prodo motor prije tog datuma kad je bila prometna i to je to. nit sam sta platio nit sam ostao bez bonusa itd. sve ostalo je lupanje prazne slame

Ajmo ovako, drzava nam je ionako u kurcu, sudstvo i sve ostalo.

Ja ovo što sam napisao nije rekla kazala već provjereno. Evo već više ljudi je potvrdilo iz osobnog iskustva i sve je onako kako sam rekao.

Crnicu gade jedan. Ja tebi prodam auto, napravimo kupoprodajni ugovor. Dali te ja mogu prisiliti da ti odmah prepises auto na sebe. NE MOGU, to rjesavaju druge ustanove tj. trebale bi rjesavati. Mene zaboli jesi li ti to napravio ili ne, ja imam papir sa datumom kad sam ti prodao vozilo. Jbt javni bilježnik nije bakica sa placa koja kaze:"Da, prodal mu je zelje"

Dajte malo razmisljate svojim glavicama, nek ne budu samo zanimacija frizerima :P

EDIT: isto tako kad sam prodao prvo svoje vozilo, napravio sam kupoprodajni ugovor i dosla meni murija nakon godinu i pol doma da zasto nisam odjavi vozilo. Ja ono, zbunjen i pokazem im kupoprodajni ugovor i nek se obrate osobi koja je kupila auto od mene. Ispricali se, zapisali podatke od lika i sve 5

Edited by Jashim

Ajmo ovako, drzava nam je ionako u kurcu, sudstvo i sve ostalo.

Ja ovo što sam napisao nije rekla kazala već provjereno. Evo već više ljudi je potvrdilo iz osobnog iskustva i sve je onako kako sam rekao.

Crnicu gade jedan. Ja tebi prodam auto, napravimo kupoprodajni ugovor. Dali te ja mogu prisiliti da ti odmah prepises auto na sebe. NE MOGU, to rjesavaju druge ustanove tj. trebale bi rjesavati. Mene zaboli jesi li ti to napravio ili ne, ja imam papir sa datumom kad sam ti prodao vozilo. Jbt javni bilježnik nije bakica sa placa koja kaze:"Da, prodal mu je zelje"

Dajte malo razmisljate svojim glavicama, nek ne budu samo zanimacija frizerima :P

EDIT: isto tako kad sam prodao prvo svoje vozilo, napravio sam kupoprodajni ugovor i dosla meni murija nakon godinu i pol doma da zasto nisam odjavi vozilo. Ja ono, zbunjen i pokazem im kupoprodajni ugovor i nek se obrate osobi koja je kupila auto od mene. Ispricali se, zapisali podatke od lika i sve 5

Pitaj Roby-a sa foruma kojih problema ima sa prodanim autom...

Kada je došao na mup i pokazao kupoprodajni ugovor odhebali su ga i rekli su mu da je trebao prebaciti auto na novog vlasnika ili ga odjaviti... Kupoprodajni ugovor ima vijek trajanja, kada se pokvari ne vrijedi više kao i jogurt koji kupiš u trgovini :lol:

Kupit ću ti kupoprodajni ugovor pa ga pročitaj... Ti ako prodaješ osiguranja ne znači da znaš zakone o kupoprodaji... Ja sam 7 hebenih godina vodio vozni park od 200+ vozila i svaki tjedan sam bio na mupu 5 puta tjedno, po više puta...

Tvoja dužnost kada prodaješ auto je da odmah prebaciš taj auto na novog vlasnika i nemaš nikakvih problema... Jer ovi na mupu smatraju da auto nije prodan, ako nije plaćen porez i prebačeno vozilo na novog vlasnika... Ovo samo govorim da ljudi znaju kada prodaju aute da nemaju problema... Zaboli me za mislava što je nekoga zahebao ili nije (ja znam kakvo je đubre i to je to)... Zato sam i rekao da se tema prebaci u drugi topic...

Sam si otvorio temu isključivo za mene i ljubičića... ali si se zahebao, pa je došlo još ljudi... Čak i jedan koji je imao istih problema kao i ja sa kaparom i misteričnom bilježnicom... Namjeno nisam htio da meni vračaš te novce, jer mi nije uopće do novaca nego je stvar principa, glumiš svetca... a to nisi... da barem priznaš sorry zahebao sam, svakom se desi... otišli bi zapiti novce... boli me kurac za novce... ali ti to ne shvaćaš...

nego tjeraš po svome, kao da si bezgriješan...

Dotaknuo sam se C-Moda sa izjavom NO COMMENT, jer pljuješ po drugima a i sam si takav... I sam si tražio da ti kažem što sam ti već rekao... NAPOMINJEM zamolio si me... Da nisi napisao molim te, ne bi ti ništa pisao...

Jer smo to davno pregazili...

Imaš svoje mušterije koje misle da si super i bavi se njima... Ja i još par ljudi koje si zahebao mislimo da si đubre i pomiri se sa time... Ne kužim što želiš da lažem i govorim kako si mi super simpatičan, kad nisi...

Ja sam nešto naručio, tražio si kaparu prvi put je trebalo sve platiti (modul) uredno sam ti ga platio (nisam ga dobio dan danas (prošlo je cca 3godine)... Kada sam naručio papučice tražio si kaparu 50%... dao sam ti 200kn, jer 100kn nije nikako 50% od 300 i nešto kuna... kada su došle papučice ispalo je da sam ti dao samo 100kn kapare... uredno sam izvadio 100kn više i dao (jer me zaboli k...c za 100kn) i kada sam dobio papučice nisam dobio modul... Dali želiš da ti to sve nacrtam????

A to što misliš da te se bojim... Dat ću ti kućnu adresu, broj mobitela i štogod treba, ako si toliko željan da me vidiš... Iskreno već se brinem da imaš neke sklonosti prema muškarcima... Toga me je jedino strah, jer se ničeg drugog nemam zašto bojati...

Pitaj Roby-a sa foruma kojih problema ima sa prodanim autom...

Kada je došao na mup i pokazao kupoprodajni ugovor odhebali su ga i rekli su mu da je trebao prebaciti auto na novog vlasnika ili ga odjaviti... Kupoprodajni ugovor ima vijek trajanja, kada se pokvari ne vrijedi više kao i jogurt koji kupiš u trgovini :lol:

Kupit ću ti kupoprodajni ugovor pa ga pročitaj... Ti ako prodaješ osiguranja ne znači da znaš zakone o kupoprodaji... Ja sam 7 hebenih godina vodio vozni park od 200+ vozila i svaki tjedan sam bio na mupu 5 puta tjedno, po više puta...

Tvoja dužnost kada prodaješ auto je da odmah prebaciš taj auto na novog vlasnika i nemaš nikakvih problema... Jer ovi na mupu smatraju da auto nije prodan, ako nije plaćen porez i prebačeno vozilo na novog vlasnika... Ovo samo govorim da ljudi znaju kada prodaju aute da nemaju problema... Zaboli me za mislava što je nekoga zahebao ili nije (ja znam kakvo je đubre i to je to)... Zato sam i rekao da se tema prebaci u drugi topic...

Ovo je tocno, i to je novi zakon od ljeta prosle godine.

Pa jel tome sad tu vrijeme i mjesto? :rofl:

21. kreću i stižu do 01. najkasnije, sve je riješeno :thumbsup:

ma znam da je rijeseno... ali vidim kad svi nabijaju postove pa da i ti malo... ja nemam reklamaciju... do sada sve super...

i naravno vidimo se opet uskoro...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...