Unknown Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 ima tko kakva iskustva s njima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 (edited) već sam ti u jednoj temi napisao... imam ih iza na autu, nikada nisu popustile ni u jednom trenu u zavojima :thumbsup: za tu lovu, odlične :thumbsup: EDIT: radi se o 205/40R17 Edited February 10, 2010 by IgoRR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 10, 2010 Author Share Posted February 10, 2010 da da ta dimezija, ico mi moze nabavit cist jeftino. svi ih hvale al sam skeptican prema tome meni treba za normalnu voznju, tu i tam natjeravanje. frend mi govore kak ih vani masovno stavljaju gore i da si bu on uzel te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 meni na c2 po ljeti savrsena guma , ali po kisi nikako. ali moj auto je lagan pa mislim da niti jedna guma po kisi ne pomaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 da da ta dimezija, ico mi moze nabavit cist jeftino. svi ih hvale al sam skeptican prema tomemeni treba za normalnu voznju, tu i tam natjeravanje. frend mi govore kak ih vani masovno stavljaju gore i da si bu on uzel te koliko para? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 već sam ti u jednoj temi napisao... imam ih iza na autu, nikada nisu popustile ni u jednom trenu u zavojima :thumbsup: za tu lovu, odlične :thumbsup: EDIT: radi se o 205/40R17 zanimljivo ja sam kupio 4kom novih nankang ns-2, isto 205/40 r17, isti auto, samo dosta slabiji. ne da ih vise ne namjeravm stavit, nego cu se prije vozit na energy 14", ako treba i po kisi. guma je uzas, imao sam sve zive moguce (f1, pzero nero, dunlop...), poslije 15tkm, vire mi zice van na rubovima... nikad vise, eto ja sam na sebi naucio, pa vi vidite Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 zanimljivo ja sam kupio 4kom novih nankang ns-2, isto 205/40 r17, isti auto, samo dosta slabiji. ne da ih vise ne namjeravm stavit, nego cu se prije vozit na energy 14", ako treba i po kisi. guma je uzas, imao sam sve zive moguce (f1, pzero nero, dunlop...), poslije 15tkm, vire mi zice van na rubovima... nikad vise, eto ja sam na sebi naucio, pa vi vidite ja imam cca 12 -13 tkm na njima i imam još one "pikice" sa strane, ni trag trošenja(guma mekana) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 zanimljivo ja sam kupio 4kom novih nankang ns-2, isto 205/40 r17, isti auto, samo dosta slabiji. ne da ih vise ne namjeravm stavit, nego cu se prije vozit na energy 14", ako treba i po kisi. guma je uzas, imao sam sve zive moguce (f1, pzero nero, dunlop...), poslije 15tkm, vire mi zice van na rubovima... nikad vise, eto ja sam na sebi naucio, pa vi vidite Ako vire žice znači da se brzo troši. Ako se brzo troši to znači da je mekana... Fak, budem ju ja kupio i probao... :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 za drift super. ne zivite u zabludi misleci da za drift ne treba dobra guma iza, pogotovo naprijed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 (edited) Po meni bolje promijeniti svake sezone nankang, nego neke svake druge ili treće sezone, ako je guma stvarno mekana i ako jebeno drži i troši se... Meni je bitna trakcija na startu.. I ako guma to zadovolji ja ju ostavljam.. A 50EU/komad je stvarno đabe... Evo recimo ja imam sve pohvale za pzero nero.. Poderane skoro do žice a još uvijek nisu plastične i odlično drže... Ako se tako brzo troše i ove kineske, ja sretan.. BTW, ispadanje žice po rubu gume može značiti da ju premalo pumpaš, a nisi prekršten vozač... Edited February 10, 2010 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Meni su se žice pojavile radi šugavog špura... Ljudi ne znaju da se špur treba raditi svakih 10000 do 15000km i onda se čude kako im se brzo troše gume... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujo Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 meni sse potrošila u 12tkm, bila je za u smeće. u prvih 8tkm i godinu i pol suepr je držala poslije malo manje. po suhom super guma ako će mo usporedit sa bravurisom, 2 koplja ispred, ako će mo usporedit sa sp9000, 2 koplja nazad super guma za taj novac, bila ej u 205 40 17 brzo se potrošila ali po suhom stvarno super. pokiši kako je netko napisao je kita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 205 40 17 ja osobno priznam jedino paradu spec 2 28000km svakakve vožnje imale su još 1-2mm mesa al eto završile u smeću... pun gas kolko je mogo i kretanje i nijednom nisu zavrtile, zaškripale...ništa meni nevjerojatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelen Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Ja ih imam ali u 205/45/17....iz Furlana su mi krivo poslali profil - 45 umjesto 40 :doh: Vozim ih cca 3 tisuće km i a tu lovu su super. BTW ako netko hoće kupit prodajem ih za ok lovu i kupujem iste ali profil 40 (premesnate su mi ove). Gume su ko nove Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Čini mi se jedino da imaju malo mesa na bočnici, zato se možda prvo tu poderu... Netko je spominjao na kiši loše. Jel loš otpor na akvaplaning ili jednostavno ne drže kad je kolnik mokar bez vode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 budem sutra poslikao gume sa cca 12tkm :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 10, 2010 Author Share Posted February 10, 2010 meni sse potrošila u 12tkm, bila je za u smeće. u prvih 8tkm i godinu i pol suepr je držala poslije malo manje. po suhom super guma ako će mo usporedit sa bravurisom, 2 koplja ispred, ako će mo usporedit sa sp9000, 2 koplja nazad super guma za taj novac, bila ej u 205 40 17 brzo se potrošila ali po suhom stvarno super. pokiši kako je netko napisao je kita. 12tkm napravim u manje od godinu dana.ove sam napravio 20 al dobro vec od polovice 10mj sam na zimskima pa nije valjda da se tak trose? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujo Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 12tkm napravim u manje od godinu dana.ove sam napravio 20 al dobro vec od polovice 10mj sam na zimskima pa nije valjda da se tak trose? imaš pravo, sad sam bolje računao, oko 20tkm sam prošao a od 10tkm više nisu držale kao na početku, a nisam ih nikad spalio. po kiši nisu dobre ne radi aqp nego jednostavno klizu. želi te preteć i guzica, i nos...kao da su stare i potrošene...ali po suhom su stvarno super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Koju dimenziju si imao na koju masu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioV Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Odlične gume za tu lovu koliko koštaju. Imao ih u 17" oko 2 godine na autu (osim preko zime),ostalo još cca. 4-5mm profila,bio jako zadovoljan držanjem na suhom,možda nešto lošije po mokrom,ali ništa kritično,uglavnom puno govori i to da sam kod prelaska na 18" ponovo išao na NS2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 joj sad sam u totalnom da ili ne. hmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mille Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 imam ja 4 komada Goodyear F1 - 215/40/R17 Bile na autu dva mjeseca dok nisam prešao na slikove ... prednje dvije malo potrošene , a zadnje ko nove ( doslovno ) kupljene u Vulkalu . Iz njemačke su , nisu kina . 3000 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 previse mi je 215 a i 205 imam upisano. dok bude turbo ko tvoja onda ce ici 215 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mille Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 previse mi je 215 a i 205 imam upisano.dok bude turbo ko tvoja onda ce ici 215 215/40/17 je tvornička dimenzija na astri .. A ovo za prometnu riješimo za 5 minuta .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 205 ili 215 nema nikakve veze da ce ti stvarat problem na tehnickom Govorim iz 1. ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now