Jump to content

Nankang NS-2 gume

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

već sam ti u jednoj temi napisao...

imam ih iza na autu, nikada nisu popustile ni u jednom trenu u zavojima :thumbsup:

za tu lovu, odlične :thumbsup:

EDIT: radi se o 205/40R17

zanimljivo :):)

ja sam kupio 4kom novih nankang ns-2, isto 205/40 r17, isti auto, samo dosta slabiji.

ne da ih vise ne namjeravm stavit, nego cu se prije vozit na energy 14", ako treba i po kisi.

guma je uzas, imao sam sve zive moguce (f1, pzero nero, dunlop...), poslije 15tkm, vire mi zice van na rubovima...

nikad vise, eto ja sam na sebi naucio, pa vi vidite :D

ja sam kupio 4kom novih nankang ns-2, isto 205/40 r17, isti auto, samo dosta slabiji.

ne da ih vise ne namjeravm stavit, nego cu se prije vozit na energy 14", ako treba i po kisi.

guma je uzas, imao sam sve zive moguce (f1, pzero nero, dunlop...), poslije 15tkm, vire mi zice van na rubovima...

ja imam cca 12 -13 tkm na njima i imam još one "pikice" sa strane, ni trag trošenja(guma mekana) :)

Ako vire žice znači da se brzo troši. Ako se brzo troši to znači da je mekana... Fak, budem ju ja kupio i probao... :drink:

Po meni bolje promijeniti svake sezone nankang, nego neke svake druge ili treće sezone, ako je guma stvarno mekana i ako jebeno drži i troši se... Meni je bitna trakcija na startu.. I ako guma to zadovolji ja ju ostavljam.. A 50EU/komad je stvarno đabe... :D

Evo recimo ja imam sve pohvale za pzero nero.. Poderane skoro do žice a još uvijek nisu plastične i odlično drže... Ako se tako brzo troše i ove kineske, ja sretan.. :D

BTW, ispadanje žice po rubu gume može značiti da ju premalo pumpaš, a nisi prekršten vozač... :)

Edited by mr_G

meni sse potrošila u 12tkm, bila je za u smeće. u prvih 8tkm i godinu i pol suepr je držala poslije malo manje. po suhom super guma ako će mo usporedit sa bravurisom, 2 koplja ispred, ako će mo usporedit sa sp9000, 2 koplja nazad ;)

super guma za taj novac, bila ej u 205 40 17

brzo se potrošila ali po suhom stvarno super. pokiši kako je netko napisao je kita.

Ja ih imam ali u 205/45/17....iz Furlana su mi krivo poslali profil - 45 umjesto 40 :doh:

Vozim ih cca 3 tisuće km i a tu lovu su super.

BTW ako netko hoće kupit prodajem ih za ok lovu i kupujem iste ali profil 40 (premesnate su mi ove). Gume su ko nove

meni sse potrošila u 12tkm, bila je za u smeće. u prvih 8tkm i godinu i pol suepr je držala poslije malo manje. po suhom super guma ako će mo usporedit sa bravurisom, 2 koplja ispred, ako će mo usporedit sa sp9000, 2 koplja nazad ;)

super guma za taj novac, bila ej u 205 40 17

brzo se potrošila ali po suhom stvarno super. pokiši kako je netko napisao je kita.

12tkm napravim u manje od godinu dana.ove sam napravio 20 al dobro vec od polovice 10mj sam na zimskima

pa nije valjda da se tak trose?

12tkm napravim u manje od godinu dana.ove sam napravio 20 al dobro vec od polovice 10mj sam na zimskima

pa nije valjda da se tak trose?

imaš pravo, sad sam bolje računao, oko 20tkm sam prošao a od 10tkm više nisu držale kao na početku, a nisam ih nikad spalio. po kiši nisu dobre ne radi aqp nego jednostavno klizu. želi te preteć i guzica, i nos...kao da su stare i potrošene...ali po suhom su stvarno super.

Odlične gume za tu lovu koliko koštaju.

Imao ih u 17" oko 2 godine na autu (osim preko zime),ostalo još cca. 4-5mm profila,bio jako zadovoljan držanjem na suhom,možda nešto lošije po mokrom,ali ništa kritično,uglavnom puno govori i to da sam kod prelaska na 18" ponovo išao na NS2. :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...