Unknown Posted April 11, 2010 Author Share Posted April 11, 2010 kontaktiraj ICO-a s foruma. on je meni nabavio gume Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke6 Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Ima u Zadru kod Kobca kad se ide ja mislin prema bilom brigu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Ja strgo getribu koja se navodno sa 1000ks ne može strgati... Sa kineskom gumom u drugoj brzini. Toliko o lošoj gumi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 jel zna neko kolko košta kod furlana taj nankang u 225 40 18 zanima me dali mogu s njima preko grane bez carine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 jel zna neko kolko košta kod furlana taj nankang u 225 40 18 zanima me dali mogu s njima preko grane bez carine? imaš kod lašića, komad 85 €, dobiš nekaj popusta ako platiš cash-om, ajmo reći 80 € http://www.vulkanizerstvo-lasic.si/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioV Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 cca.65€ netto, gume nesmiju biti montirane na autu,moraju biti dvije osobe na svaku po jedan račun za dvije gume (130€) i možeš preko grane sa njima da ništa ne platiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 cca.65€ netto, gume nesmiju biti montirane na autu,moraju biti dvije osobe na svaku po jedan račun za dvije gume (130€) i možeš preko grane sa njima da ništa ne platiš. hvala to sam htio znati...:thumbsup: zadnji put kad sam bio gore malo sam se raspitivao za te lowbudget gume pa su mi ponudili i neke federalke za tu cijenu..sad sam u nedoumici..od dva zla odabrat manje..inače radim 30 000 km godišnje od toga 20 000 na ljetnim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Ako ti se neda ic do slovenije pogledaj ovdje! Naručiš i stignu ti na adresu! http://www.autogumeshop.com Nankang NS 2 225 / 40 R18 92W Cijena:689,20 Za gotovinu:656,38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 U nedostatku love (pojeo me bijeli), a morao sam kupiti 4 nove gume, kupio sam 225/40/18 nankang za 300€ u sloveniji (250€ kad si vratim merver). Gume su full mekane, kad se zagriju ok drže, po suhom su čisto zadovoljavajuće. Nisu ko potenza koje sam prije imao, ni blizu, ali su dobre. Po kiši je živi cirkus, bokarim di god hoću i baš mi je zabavno Al da bi dao auto mami po kiši s ovim gumama - ne bih. That's it, kolko para tolko muzike, a guma je čist solidna Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 jeste primjetili vi kaj imate hatch-eve kako hume bacaju vodu iza? :lol::doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 (edited) U nedostatku love (pojeo me bijeli), a morao sam kupiti 4 nove gume, kupio sam 225/40/18 nankang za 300€ u sloveniji (250€ kad si vratim merver). Gume su full mekane, kad se zagriju ok drže, po suhom su čisto zadovoljavajuće. Nisu ko potenza koje sam prije imao, ni blizu, ali su dobre. Po kiši je živi cirkus, bokarim di god hoću i baš mi je zabavno Al da bi dao auto mami po kiši s ovim gumama - ne bih. That's it, kolko para tolko muzike, a guma je čist solidna :lol: I ja sam skužio da me po kiši na semaforu svi peru... :rofl: U petoj mi proklizuju gume po mokrome... :rofl: Ali po suhome kad se zagriju, čini mi se da imaju potencijala.. Koju potenzu si imao? Kolika je bila razlika na suhome? Edited May 17, 2010 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Onu potenzu 050 A ili R, više ne znam. ugl 050. Razlika je pun kufer, 30% bolje drži potenza. Al ozbiljno, ovaj nakang za nekog normalnog vozača koji, recimo to tako "ništa ne kuži" je sjeban po kiši jer će se razbit u roku keks.. (ako se ne vozi 30kmh) Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Al ozbiljno, ovaj nakang za nekog normalnog vozača koji, recimo to tako "ništa ne kuži" je sjeban po kiši jer će se razbit u roku keks.. (ako se ne vozi 30kmh) znaci bolje da sam uzeo novex nego nankang Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Ti i tvoja draga ste ispogađali rinzole sa svim živim gumama pa reci koja je najgora, haha. Šalim se.. Ne fakat, ovaj nankang je badava, kad gledaš jedna guma u 18 cola košta 63€ što je malo više od 400kn. Tolko u 15 cola ne košta neka normalna guma.. Al' zato i je takvo govno po kiši.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Vidim nitko ne spominje udbonost gume tj sposobnost gume da upija neravnine ČAK i niskoprofilne,ali kad je cijena u igri očito ništa nije bitno samo da malo košta :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Guma ok upija neravnine. Ima duboki rub za zaštitu felge i ok šaru... Meni se čini da odlično drži na toplom i suhom, no dugo nisam imao nove gume, tako da ne mogu tvrditi... No štoperica je najbolji pokazatelj... Sad kad bih uzeo neke druge gume bi mogao reći koliko je ta druga bolja ili lošija (jer štoperica ne laže).. Na kočenjima i u krivinama mi se ne čini toliko loša, no opet, ja sene vozim po krivinama brzo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 ajmo nankang za hr.. imal kakava stranica il slično? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 http://www.autogumeshop.com oni imaju nešto, samo neznam u kojoj ti dimenziji treba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now