Jump to content

Recommended Posts

Posted

racune od guma potvrdis na slovenskoj granici (pitas di mozes potvrdit porez) i onda se vratis u ducan pa ti oni isplate DDV natrag. E onda preko grane doma

• Replies 53
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ne bash, izbjegavajuci autoput imas oko 15 km do lascica, furlan je 20 km od granice. To ako ides preko bregane, preko zapresica neznam

Posted (edited)
Jel mi moze neko objasnit na koju shemu ide taj povrat ?

S obzirom da je sad dozvoljeno 1000kn po osobi, cini mi se da se i iz Splita isplati potegnit u Slo po gume.

Vidim da je komad 92€ * 4 = 368€ i nek je euro 7.3 ispada me oko 2700kn bez povrata

U Splitu nemogu proc ispod 3500kn za set

pa vidis da ti se isplati i bez povrata poreza, kupovina autoguma u Hrvatskoj je bacanje novaca,neznam kako uopce posluju jos ti ducani u Hrv al ok:thumbsup:

Edited by maticCRO
Posted
Upravo. A nije baš jeftina...

Kako guma nema veze sa vučnom silom? Kužim, čak sam razmišljao slick za svaki dan, ali je preopasno po kiši...

ovo nije guma kriva...

Posted
ovo nije guma kriva...

Nego tko? Slick guma je jako podložna akvaplaningu, i onda slick koji jebeno drži najednom postane kao da si na led naletio... :drink:

Posted
Nego tko? Slick guma je jako podložna akvaplaningu, i onda slick koji jebeno drži najednom postane kao da si na led naletio... :drink:

kako nego tko? Pa ti kao vozač... voziš se 60, 80 km/h i neče ti ništa biti... ne moraš se vozit 120+ po kisi...

Posted

Pa dobro jesi ti vozio svaki dan cestovne slikove poput R888 ili A048 pa govoriš iz iskustva ili si lupio? Ja jesam vozio A048 svaki dan cijelo ljeto...

Posted
Pa dobro jesi ti vozio svaki dan cestovne slikove poput R888 ili A048 pa govoriš iz iskustva ili si lupio? Ja jesam vozio A048 svaki dan cijelo ljeto...

vozio sam full slick, ali jedno kratko vrijeme... znam jedino da su glasne...

u globalu G gledam ako se dado može vozit na slicku na kisi, suhom i kako god, ne vidim razloga zašto ti nebi mogao, voziti normalno, lakše, sporije dok je kiša, a kad je suho samo deri...

BTW u furlanu imate Dunlop cestovni slick za kupiti...

Posted
vozio sam full slick, ali jedno kratko vrijeme... znam jedino da su glasne...

u globalu G gledam ako se dado može vozit na slicku na kisi, suhom i kako god, ne vidim razloga zašto ti nebi mogao, voziti normalno, lakše, sporije dok je kiša, a kad je suho samo deri...

BTW u furlanu imate Dunlop cestovni slick za kupiti...

Dado se ne vozi baš svaki dan sa 350Z jer mu nije jedini auto...

No na 60km/h akvaplaning kad se dogodi, moliš boga da prestane prije nego izletiš sa ceste ili se zabiješ u auto ispred koji koči... :drink:

No ako je cesta SAMO mokra i nema lokvi, onda slick drži bolje od bilo koje kišne gume, i onda se na kočenju tebi zabijaju u guzicu! :drink::doh:

Posted
Dado se ne vozi baš svaki dan sa 350Z jer mu nije jedini auto...

No na 60km/h akvaplaning kad se dogodi, moliš boga da prestane prije nego izletiš sa ceste ili se zabiješ u auto ispred koji koči... :drink:

No ako je cesta SAMO mokra i nema lokvi, onda slick drži bolje od bilo koje kišne gume, i onda se na kočenju tebi zabijaju u guzicu! :drink::doh:

a jebo ga ti, pa i ovako kad vozis s normalnim gumama kad vidis neku lokvu neces nabit gas vec ces lagano prikocit, usporit...

opet ne vidim problem u gumi nego u vozacu... i sam si potvrdio... kad je mokro ide normalno, kad je suno ide normalno, kad je lokva ogromna sa vodom ne ide ni s jednom normalno...

Posted

On topic: Mr.G ako ti budu trebale P Zero Nero, javi se sa dimenzijom koja ti treba, mi ih držimo u Auto Hrvatskoj pa ćemo ti složit neki rabat.

Posted
a jebo ga ti, pa i ovako kad vozis s normalnim gumama kad vidis neku lokvu neces nabit gas vec ces lagano prikocit, usporit...

opet ne vidim problem u gumi nego u vozacu... i sam si potvrdio... kad je mokro ide normalno, kad je suno ide normalno, kad je lokva ogromna sa vodom ne ide ni s jednom normalno...

Čak štoviše slick će i na hladnoj podlozi držati bolje od bilo koje gume nakon što se ugrije.. No nedala ti majka se ujutro zaboraviti da imaš slick kad voziš na posao... Sigurno zabijanje u auto ispred...

Ti sa normalnom gumom prođeš lokvu sa 130km/h.. Malo ti zabaci volan i sve pet... No naleti na lokvu sa slickom u istim uvjetima (autoput) i dečko ti si u ogradi kraj autoputa... :drink:

Posted
On topic: Mr.G ako ti budu trebale P Zero Nero, javi se sa dimenzijom koja ti treba, mi ih držimo u Auto Hrvatskoj pa ćemo ti složit neki rabat.

Ajde ako ti nije problem da mi kažeš legalne cijene za keš za dimenzije:

205/50-R16

205/55-R16...

Posted (edited)

Gle, zanima me cijena da ne idem ko mulac u slo a tamo guma jeftinija neznam 100kn.. :lol:

Isto tako ako je recimo onaj cup ili r888 skuplji 100kn od pzero nero, onda radije kupim cup.. Šta ne? :D

BTW, sad bi otišao po dvije nankang ns2 čisto da probam jel ta dimenzija ide... Pa ako netko ide gore nek viče da me poveze.. :lol: Ja nemrem sa svojim gumama u slo.. :lol:

Edited by mr_G
Posted

Majketi kako kompliciraš! :doh:

Nazovi Furlan i Lašić, nazovi Raptora i 2Fasta, vidi gdje je najjeftinije i tamo odi.

A u Sloveniji su garantirano najjeftinije i još si vratiš DDV.

Posted

Mica, zar nije lakše dobiti info na PM direktno preko foruma (za to i služi), nego trošiti telefon zivkajući okolo? :D

Posted

Lašić u toj dimenziji nema pzero nero (nema na skladištu u de kaže). Ima samo P6000 i to nema odmah.. :lol:

Za cup kaže da uopće ne postoji u toj dimenziji! :doh: Tako da će čini mi se prvo ići nankang u toj dimenziji, da ga probam voziti mjesec dva i ako ništa ne bude strugalo niti nabijalo, da probam ugurati 55 kojih ima ko dreka koju god hoćeš gumu.. :doh:

Posted
205/55 R16 - 788kn/kom s PDVom, ako želiš, uzmi preko nečije firme pa neka ti se i PDV odbije.

788kn/kom - 23% = 606,76kn/kom.

Pirelli P Zero Nero

A 205/50-R16?! :drink:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...