fire Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Ali ja govorim koliko ti cijeniš ovog jednog kojeg si sam napravio? 100Kn koliko su koštali dijelovi? A gdje je tvojih 10 sati, koje da si potrošio na nekaj drugo si mogao puno više zaraditi nego uštediti tih 300 Kn (u odnosu na npr. $80 cijenu gootovog proizvoda solidne kvalitete). Moj je savjet da to nikad ne zaboravite, jer inače nema kruha.. Drugim riječima, ako radiš posao koji ti donosi 80Kn neto po satu, onda ti se ne isplati gubiti vrijeme na izradu takvog dc-dc convertera, bez obzira kaj ga sam znaš napraviti, jer te na kraju izađe skuplje nego da si ga platio $80 i nastavio raditi svoj posao. To je poanta. Osim naravno ako ga ne radiš iz hobby-a, u slobodno vrijeme, ali to je neka druga priča.. Ja sam to radio iz cisto drugo razloga i ono sto je najbitnije radi, potroseno ispod 20kn i manje od 1h i dosta toga nauceno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 13, 2010 Author Share Posted May 13, 2010 Koji si regulator koristio? Imaš neku shemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Ja sam to radio iz cisto drugo razloga i ono sto je najbitnije radi, potroseno ispod 20kn i manje od 1h i dosta toga nauceno. Vjerujem da tvoj converter radi, međutim, ako si ga stvarno napravio za manje od sat vremena onda mu definitivno nije mjesto u autu nego na laboratorijskom stolu da studenti vide kako tak nekaj šljaka i da se mogu igrati s njim. Svatko tko krene u auto ugrađivati tako napravljene dijelove (s nepoznatom pouzdanošću, a moraće raditi u tako žestokim uvjetima rada kakvi se nalaze pod haubom) ne samo da se ne bi trebao usuditi ići na put van mjesta gdje živi, nego vjerojatno ide cipelcugom barem onoliko koliko se vozi.. P.S. Svaka sličnost ove izjave s Đijevim autom je slučajna i nenamjerna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 13, 2010 Author Share Posted May 13, 2010 Kova ti mene tako nasmiješ ponekad... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Kova ti mene tako nasmiješ ponekad... :lol: Moram ti iskreno reći da to vrijedi uzajamno! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Kova ti mene tako nasmiješ ponekad... :lol: Moram ti iskreno reći da to vrijedi uzajamno! :lol: Ljubav je rođena :rofl:. Odoh nešto :drink: u to ime :lol:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 fire seres do jaja, pa sta nisi milijunas onda kad sve razumijes I ja se čudim! Kad je dobričina od čovjeka :notworthy: Evo već ga G žica za shemu, sutra netko drugi i tako dalje, a para nigdje Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Ali ja govorim koliko ti cijeniš ovog jednog kojeg si sam napravio? 100Kn koliko su koštali dijelovi? A gdje je tvojih 10 sati, koje da si potrošio na nekaj drugo si mogao puno više zaraditi nego uštediti tih 300 Kn (u odnosu na npr. $80 cijenu gootovog proizvoda solidne kvalitete). Moj je savjet da to nikad ne zaboravite, jer inače nema kruha.. Drugim riječima, ako radiš posao koji ti donosi 80Kn neto po satu, onda ti se ne isplati gubiti vrijeme na izradu takvog dc-dc convertera, bez obzira kaj ga sam znaš napraviti, jer te na kraju izađe skuplje nego da si ga platio $80 i nastavio raditi svoj posao. To je poanta. Osim naravno ako ga ne radiš iz hobby-a, u slobodno vrijeme, ali to je neka druga priča.. :thumbsup: Točno to sam odmah na početku rekao... http://www.racelogic.co.uk/ Na čemu to misliš vrtit? Ja nebi ništa šta ima bilo kakve veze sa motorom/kočnicama vrtio na Windowsima osim radi vizualizacije... Kakav ti je ABS senzor? Jel imaš ležaj sa ugrađenim senzorom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 I ja se čudim! Kad je dobričina od čovjeka :notworthy:Evo već ga G žica za shemu, sutra netko drugi i tako dalje, a para nigdje G nema pojma, davno sam mu rekao da treba napraviti loger .... a dok obojca dokuce sta sve treba, a tek su na mapama, ode vlak ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 :thumbsup: Točno to sam odmah na početku rekao... http://www.racelogic.co.uk/ Na čemu to misliš vrtit? Ja nebi ništa šta ima bilo kakve veze sa motorom/kočnicama vrtio na Windowsima osim radi vizualizacije... Kakav ti je ABS senzor? Jel imaš ležaj sa ugrađenim senzorom? s race logicom mos rit obrisati, to nis ne valja, treba nesto ozbiljnije, Motec,Pi .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Vjerujem da tvoj converter radi, međutim, ako si ga stvarno napravio za manje od sat vremena onda mu definitivno nije mjesto u autu nego na laboratorijskom stolu da studenti vide kako tak nekaj šljaka i da se mogu igrati s njim. Svatko tko krene u auto ugrađivati tako napravljene dijelove (s nepoznatom pouzdanošću, a moraće raditi u tako žestokim uvjetima rada kakvi se nalaze pod haubom) ne samo da se ne bi trebao usuditi ići na put van mjesta gdje živi, nego vjerojatno ide cipelcugom barem onoliko koliko se vozi.. P.S. Svaka sličnost ove izjave s Đijevim autom je slučajna i nenamjerna! Zasto to mislis? Zasto mislis da je to tolko nemoguce napraviti? Sutra cu poslati shemu da vidite kak je to jednostavno i trivijalno, ali treba malo koristiti glavu. Bitno je skuziti sto svaki elemenat u elektronici radi. Isto to je kao programiranje, svaka naredba nesto radi.... To je ono sto vecina ne kuzi, programira se hodajuci/planinarenjem/plivanjem, ono na compu je zanemariv dio posla. BTW moram priznati da sam bio u krivu, cijena sad tog adaptera je ispod 7$ s postarinom bilo gdje u svijetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 (edited) Zasto to mislis? Zasto mislis da je to tolko nemoguce napraviti? Sutra cu poslati shemu da vidite kak je to jednostavno i trivijalno, ali treba malo koristiti glavu. Pa rekao sam ti, radiće to sigurno, na stolu u sobi. Ali kako će raditi na npr. -15C kad se cijeli auto bude truckao na ledu? Ili na +35C kad stojiš pregrijan u koloni ispred tunela? Ne kažem ja da je to nemoguće dobro napraviti, ali je proizvodnja 1 komada toliko skupa (najviše po pitanju vremena) da je totalno neisplativa. Naravno, ago želiš napraviti toliko dobro da se može mjeriti s kvalitetom stock dijelova.. P.S. znaš i sam da već neko vrijeme ni sheme mikroprocesora nisu tajna - štos je u tome kako to fizički napraviš.. Edited May 14, 2010 by Kova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Ljubav je rođena :rofl:. Odoh nešto :drink: u to ime :lol:. Uuu, vidim da sam si gadan autogol s ovom izjavom zapucao.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 EPIC FAIL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 EPIC FAIL! Pretpostavljam da neće pomoći ako kažem "nisam ja to tako mislio", jel? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 vlak je pobjegao.....:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 vlak je pobjegao.....:D Nekako mi se čini da mi je najbolje da se branim šutnjom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Pa rekao sam ti, radiće to sigurno, na stolu u sobi. Ali kako će raditi na npr. -15C kad se cijeli auto bude truckao na ledu? Ili na +35C kad stojiš pregrijan u koloni ispred tunela? Ne kažem ja da je to nemoguće dobro napraviti, ali je proizvodnja 1 komada toliko skupa (najviše po pitanju vremena) da je totalno neisplativa. Naravno, ago želiš napraviti toliko dobro da se može mjeriti s kvalitetom stock dijelova.. P.S. znaš i sam da već neko vrijeme ni sheme mikroprocesora nisu tajna - štos je u tome kako to fizički napraviš.. probano na -18C (tolko najhladnije bilo) i do cca 45C (tolko zna biti u autu kada na suncu stoji zatvoren. Ali jebiga ti znas da je to lose i gotovo. Imam osjecaj da ce se danas bas zapaliti sam od sebe makar nije ustekan u struju . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 (edited) probano na -18C (tolko najhladnije bilo) i do cca 45C (tolko zna biti u autu kada na suncu stoji zatvoren. Ali jebiga ti znas da je to lose i gotovo. Imam osjecaj da ce se danas bas zapaliti sam od sebe makar nije ustekan u struju . Nemoj biti tak osjetljiv. Ja ne kažem da je loše nego kažem da se ne zna pouzdanost toga. Nije prošlo testove po industrijskim normama, ne postoji statistika kvarova itd. Možda imamo različit pogled na stvar. Ja npr. nisam htio kupiti C70 sve dok nije prošla 1. godina proizvodnje, da se koliko toliko iščiste dječje bolesti, a i da se ekipa koja ga sklapa nauči poslu (on se slaže u zasebnoj tvornici). Još uvijek koristim Windowse XP jer mislim da u 7 još uvijek može čučati previše bugova. Ukratko, ono što ti plaćaš u dobrom proizvodu nije samo dokazana kvaliteta nego i iskazana pouzdanost. Got my point? P.S. temperatura u kabini bez problema dosegne i preko 60C. Volvo ujutro pali iz prve, s manje od 2 sec anlasanja i na -30C (probano, ne sa svojim nego s rent-a-carom). Edited May 14, 2010 by Kova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 (edited) Pa rekao sam ti, radiće to sigurno, na stolu u sobi. Ali kako će raditi na npr. -15C kad se cijeli auto bude truckao na ledu? Ili na +35C kad stojiš pregrijan u koloni ispred tunela? Ne kažem ja da je to nemoguće dobro napraviti, ali je proizvodnja 1 komada toliko skupa (najviše po pitanju vremena) da je totalno neisplativa. Naravno, ago želiš napraviti toliko dobro da se može mjeriti s kvalitetom stock dijelova.. Ja ne kažem da je loše nego kažem da se ne zna pouzdanost toga. Nije prošlo testove po industrijskim normama, ne postoji statistika kvarova itd. U potpunosti točno. Ja sam mislio to reći, pokušati objasniti, ali sam (naravno...) odustao. Hvala ti Edited May 14, 2010 by Mramor Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 Na čemu to misliš vrtit? Ja nebi ništa šta ima bilo kakve veze sa motorom/kočnicama vrtio na Windowsima osim radi vizualizacije... Kakav ti je ABS senzor? Jel imaš ležaj sa ugrađenim senzorom? Ja to ne mislim vrtiti, ja to već vrtim i to već radi... Istina ne smanjuje snagu jer nema potrebe za time (jer to VEMS i sam odrađuje odlično)... Ali svejedno TC radi šminkicu poput mjerenja ubrzanja (čim staneš i kreneš automatski počne mjeriti): 100m, 200m, 300m, 400m, 500m, 600m, 700m, 800m, 900m, 1000m, 0-60, 0-100, 60-100, 0-160, 100-160, 0-200, 160-200, 100-200... Tako čim nešto bilo što napraviš na autu, možeš izmjeriti realni dobitak toga.. :thumbsup: Isto tako TC radi i ovo: Isto tako TC konvertira impulse sa nepogonskog kotača (ABS-a) na brzinometar, i stim da tu brzinu možeš baždariti i napisati na km/h baždarenu brzinu (u naravnoodređenim ograničenjima)... Isto tako TC dijeli broj impulsa sa 2 sa nepogonskog kotača na VEMS-ov ulaz za road speed... Isto tako TC će ispisivati na displayu baždarenu brzinu, na PC-u ili gdje već hoćeš... Isto tako u budućnosti ću napraviti auto baždarenje brzine po GPS-u.. I na kraju TC detektira proklizavanje pogonskih kotača sa određenim trash hold koliko naštimaš... I trenutno sa tom informacijom ništa ne radi.. :lol: E da, i auto već ima ABS senzore u glavčinama.. 2fire: Ajde stavi shemu da vidim jel kova kenja po običaju ili ima istine u tome... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Ja to ne mislim vrtiti, ja to već vrtim i to već radi... Istina ne smanjuje snagu jer nema potrebe za time (jer to VEMS i sam odrađuje odlično)... I na kraju TC detektira proklizavanje pogonskih kotača sa određenim trash hold koliko naštimaš... I trenutno sa tom informacijom ništa ne radi.. :lol: E da, i auto već ima ABS senzore u glavčinama.. 2fire: Ajde stavi shemu da vidim jel kova kenja po običaju ili ima istine u tome... :rofl: Ček malo, znači ti imaš TC koji uopće ne radi kontrolu trakcije nego mjeri brzinu? Zakaj ga onda ne zoveš tahometar? :lol: A kak VEMS dobiva informaciju kad treba smanjiti snagu jer nema trakcije? I na čemu ti se vrti taj tahoTC kad ti carPC služi samo za prikaz? Ma priznajem da kenjam po običaju - nema više šanse da me Tomo i Hic opet radi tebe zaj.. na istu foru! :lol: P.S. nije problem u shemi - imas ih koliko hoćeš na webu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 Ček malo, znači ti imaš TC koji uopće ne radi kontrolu trakcije nego mjeri brzinu? Zakaj ga onda ne zoveš tahometar? :lol: A kak VEMS dobiva informaciju kad treba smanjiti snagu jer nema trakcije? I na čemu ti se vrti taj tahoTC kad ti carPC služi samo za prikaz? Ma priznajem da kenjam po običaju - nema više šanse da me Tomo i Hic opet radi tebe zaj.. na istu foru! :lol: P.S. nije problem u shemi - imas ih koliko hoćeš na webu.. Zato što mu je primarna namjena TC.... To što nije spojen na motor, who cares... :rofl: Tako što VEMS ima brzinu nepogonskog kotača i zna broj okretaja motora, i onda naštimaš soft blokadu po brzinama i po brzini auta... Bolja stvar od TC-a.. :thumbsup::notworthy: Samo ju treba pošteno naštimati... Svaki puta slaže ISTA vremena do 100! :notworthy: TahoTC se vrti na Atmel AVR procesoru konkretno ATmega128... Koji je overkill za zadatak (isti procesor u VEMS-u) no košta punih 35kn pa nisam htio izmišljati a iste koristim i u SMScommanderu... Onda je isti spojen preko serijske sabirnice na climatronic (isto moj uređaj isto baziran na istom procesoru) koji naštimava ventilaciju u autu i ima svoj mali LCD... I preko climatronic aplikacije u windowsima ispisuje podatke ubrzanja i prljanjem prsta po ekranu naštimavaš air conditioning u autu na autu koji ima inače ventilaciju na žgance i mišiće... Ovdje bi još trebalo dodati na TC prosječnu potrošnju i trip times... I može biti spojen na PC radi update firmwarea i neznam kontrole rada istoga, iako je potpuno samostalna jedinica... Znam da ima shema, no htio bih probati fireovu... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Tako što VEMS ima brzinu nepogonskog kotača i zna broj okretaja motora, i onda naštimaš soft blokadu po brzinama i po brzini auta... Bolja stvar od TC-a.. :thumbsup::notworthy: Samo ju treba pošteno naštimati... Svaki puta slaže ISTA vremena do 100! :notworthy: Znam da ima shema, no htio bih probati fireovu... :thumbsup: MaĐistar, to kaj ti imaš je nekakav launch control (LC). Traction control (TC) je sasvim nekaj drugo, i služi primarno da ti izvuče dupe iz gabule a ne da napravi uvijek isto vrijeme do 100. Plati onda čovjeku, kak misliš da će on doć do novaca e da bi imao za život e da bi mogao raditi nove sheme ako sve kaj napravi osvane na Internetu i tako postane javno dobor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Kova brzina nepogonskog kotaca nije referentna brzina i sve mu pada u vodu, toliko je tvrdoglav i glup da to ne razumije i to sve NE RADI kak treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now