kutija Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Zašto ne...ja se ne kužim previše, ali vas ima dosta pa da vidimo o čemu je riječ nadi prijasnje konkretne nebuloze pa ces vidjet zasto....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Dok ne ide na valjke ne mogu ti dat kaj vise informacija :-) U brojkama. OK, ali zanima me i ponašanje auta. Recimo trebao bi tj. auto mi mora raditi na 900 okr/min na leru i paliti i ponašati se sasvim normalno. Ispod toga neidem:thumbsup: I još jedno pitanje. Da se montira ITB bez ikakve SA elektronike auto bi trokirao jer je MAF/MAP eliminiran??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 ako imas maf nema sanse da ti auto radi na tvornickom ecu sa itb....ako imas samo map onda bi i moglo radit nekako...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 (edited) Vipec V44 je 1300€ sa ugradnjom i mapiranjem, da ne bi bilo zabune!!!!! Zato, leteci stakore, smiri se sa svojim lazima, samo pokazujes koliko ne znas i koliko si neupucen u bilo sto. A nikako nije fer da seres o necemu o cemu pojma nemas. Edited March 2, 2010 by Hic Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOzO Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 ViPec - hic - * 1. Clio sa ITB-ima, cca 10-15000km, nakon što je složen * 2. xy....... vems - fire * 1. xz.......... megasquirt - mitja * 1. bozo kadet 2.0 8v slozen na turbo /vise od 4000km svakodnevne voznje nikad problema (mapirao ALFA) dominik - ??ECU * 1. ................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Vipec V44 je 1300€ sa ugradnjom i mapiranjem, da ne bi bilo zabune!!!!! Zato, leteci stakore, smiri se sa svojim lazima, samo pokazujes koliko ne znas i koliko si neupucen u bilo sto. A nikako nije fer da seres o necemu o cemu pojma nemas. Ajde ne seri i upristoji se više... Neki dan si govorio da je 2000EU jer je recesija... Sad što nisi rekao točno o kojem se radi, šta ja čitam misli.. Za razliku od ostalih ja pamtim tko što napiše.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 A sta sa konektorima, kutijom, instalacijom? Ajde bar se oko ovoga slazemo:) Gle, ja sam rekao da je to za siromahe verzija koji znaju lemiti i razumiju se u elektroniku... Ja sam uzeo postojeće ožičenje, neispravni motronic, čiji sam PCB isčupao van i ostavio si kutiju i konektor... VEMS sam stavio u motronic kutiju na postojeći motronic konektor, malo prilagodio ožičenje, dodao još jedan manji konektor za stvari koje VEMS ima a motronic nema i uz tjedan dana posljepodneva to sve uglazbio.... Naravno da neće to tako ići netko raditi tko daje nekome garanciju i ključ u ruke... No kažem da postoji alternativa za hobiste... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 (edited) Ajde ne seri i upristoji se više... Neki dan si govorio da je 2000EU jer je recesija... Sad što nisi rekao točno o kojem se radi, šta ja čitam misli.. Za razliku od ostalih ja pamtim tko što napiše.. slusaj , ako cemo o sranju, vec si pognojio zemaljsku kuglu i jos malo ce pocet padat u svemir to tvoje baljezganje bez granica. 2000€ je V88. Ali u tvom malom zakrzljalom graskicu od mozga sve je ISTO. moram se ispraviti da ne padnem na tvoj nivo....tamo si nedodirljiv, iskustvo ti je bez granica Edited March 2, 2010 by Hic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 neki dan je uplačen vipec tako da znam iz prve ruke...i nema pojma o nikakvih 2000e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuti Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 šta se još jedan thread mora lockati i postati spam radi ovog frika !!! admini / moderatori ? Potpis kao kuća! Od 75 postova, na prste jedne ruke možeš nabrojati one koji imaju veze sa topicom i mogu mi koristiti! Nemoj biti toliko siguran u to...to sta ja ne trubim o svakom projektu kao ti ne znaci da i ne radim nista. A tu je i Fire naravno... Upravo to mene i zanima. Tko je i što napravio. Boli mene ona stvar za LC, TC, masažu kur** u desnom zavoju....... Mene zanima da mi motor radi zdravo i tko je od ljudi koji se time bave što do sada napravio. Zato da se možda lakše odlučim kod koga ću ići. Ali ako su ti projekti tajne, onda OK. Od svih ukupno postova koji su ovdje napisani da se izvući da imam dvije mogučnosti. Hic ili Mitja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Zna li netko je li Gubić mapira ako mu dodjes sa VEMS-om ili Megasquirtom postavljenim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 znamo da ne nego, daj nam reci jedan auto da je gubic mapirao na SA? a da postoji i vozi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuti Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 Zna li netko je li Gubić mapira ako mu dodjes sa VEMS-om ili Megasquirtom postavljenim ? Ne znam za tog Gubića, ali iskreno mi ovo ništa ne znači. Ja sa ne kužim u struju i trebam nekoga ko će mi složiti to po principu ključ u ruke. A volio bi da je to sve obavljeno kod jedne osobe/firme, jer inače počinje prebacivanje loptice u slučaju problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 slusaj , ako cemo o sranju, vec si pognojio zemaljsku kuglu i jos malo ce pocet padat u svemir to tvoje baljezganje bez granica. 2000€ je V88. Ali u tvom malom zakrzljalom graskicu od mozga sve je ISTO. moram se ispraviti da ne padnem na tvoj nivo....tamo si nedodirljiv, iskustvo ti je bez granica Koliko ja znam ovdje se govori o 6 cilindričnom motoru... A oprosti ako V44 zna raditi sekvencijalno sa 6 cilindara... Onda se ja ispričavam... :lol: neki dan je uplačen vipec tako da znam iz prve ruke...i nema pojma o nikakvih 2000e... Kod tebe se radi o V44 koji je puno slabiji od V88 koji košta 2000EU... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Kao što sam ti prije napisao Hic ili Mitja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuti Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 Koliko ja znam ovdje se govori o 6 cilindričnom motoru... A oprosti ako V44 zna raditi sekvencijalno sa 6 cilindara... Onda se ja ispričavam... :lol: Kod tebe se radi o V44 koji je puno slabiji od V88 koji košta 2000EU... Opet kreće rasprava o teh. detaljima. Daj shvati da me to ne zanima u ovom trenutku. Bilo bi stvarno lijepo da admini pobrišu cca 95% postova, koji nemaju veze sa temom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Opet kreće rasprava o teh. detaljima. Daj shvati da me to ne zanima u ovom trenutku. Bilo bi stvarno lijepo da admini pobrišu cca 95% postova, koji nemaju veze sa temom. Kako nema veze?! Ako imaš 6cil motor tebi ne paše V44 nego V88 koji je duplo skuplji.. :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 (edited) Cijene postoje...1100EU megašpric 1200EU VEMS 2000EU vipec 44 3000EU DTA Ti te cijene računaš po nekom čudnom tečaju eura :drink: DTA S80Pro (koji je za sve osim V10 ili V12 sa sekvenc. ubrizgavanjem/paljenjem - za njih je S100Pro) model komplet sa mapiranjem i instalacijom je 2600 EUR, S60Pro je 2450 EUR a S40Pro je 1800 EUR S time da svi ECu-i imaju integrirana pojačala za bobine i u software-u ih pališ/gasiš, imaju sve žive zaštite, S60 i S80 imaju CNC alu kućište Matas: Koriste ste svi senzori motora.... tako da nema potrebe za kupovanjem ovakvih ili onakvih senzora... Znači za atmo motor trebaš: temp. vode, temp. zraka, TPS, MAP (nije obavezan), senzor radilice, senzor bregaste (ako ima) Za turbaka je praktički isto, samo što je MAP obavezan.. EDIT: ne mora raditi sekvencijalno ubrizgavanje ako se hoće jeftinija opcija. Kod dosta motora u serijali su isto upareni injektori i bobina... Edited March 2, 2010 by Risbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonci Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Upravo to mene i zanima. Tko je i što napravio.Boli mene ona stvar za LC, TC, masažu kur** u desnom zavoju....... Mene zanima da mi motor radi zdravo i tko je od ljudi koji se time bave što do sada napravio. Zato da se možda lakše odlučim kod koga ću ići. Ali ako su ti projekti tajne, onda OK. Moji projekti nisu nikakve tajne, evo ti link na jedan...http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=3334...i na jedan na kojem sam radio struju...http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=7314&highlight=integrale...ali ja ovdje i ne pokusavam naci posao ugradnje S.A. Ja se ovim bavim amaterski uz koji ''komercijalni izlet'' da pomogne u financiranju hobija koji, vjerojatno to i sam znas nije jeftin. Inace posto sam iz Splita ne bi ni bilo smisla da ti pokusavam ''prodati'' svoje usluge kada u ZG-u vec imaju decki koji se time bave i znaju sta rade. Od svih ukupno postova koji su ovdje napisani da se izvući da imam dvije mogučnosti. Hic ili Mitja. Moja preporuka (ako ti to ista znaci) ti je da u svoje opcije ukljucis i Fire-a sa Vems-om. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Ne znam za tog Gubića, ali iskreno mi ovo ništa ne znači. Ja sa nekužim u struju i trebam nekoga ko će mi složiti to po principu ključ u ruke. A volio bi da je to sve obavljeno kod jedne osobe/firme, jer inače počinje prebacivanje loptice u slučaju problema. To skoro pa možeš zaboraviti u Hr.. bar ovako preko foruma Ali po tom principu bi najviše vjerovao AMOC-u i Risbou, jer imaju iza sebe komercijalno-profesionalniju podlogu (radione, alate, znanje, ljude), ne amaterizam Ali će te kooooštati. http://amoc-hr.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Opet kreće rasprava o teh. detaljima. Daj shvati da me to ne zanima u ovom trenutku. Bilo bi stvarno lijepo da admini pobrišu cca 95% postova, koji nemaju veze sa temom. hhh not gonna happen :thumbsup::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 To skoro pa možeš zaboraviti u Hr.. bar ovako preko foruma Ali po tom principu bi najviše vjerovao AMOC-u i Risbou, jer imaju iza sebe komercijalno-profesionalniju podlogu (radione, alate, znanje, ljude), ne amaterizam Ali će te kooooštati. http://amoc-hr.com/ Imaš još takvih firmi... Evo DAK recimo... DAK motorsport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 To skoro pa možeš zaboraviti u Hr.. bar ovako preko foruma Ali po tom principu bi najviše vjerovao AMOC-u i Risbou, jer imaju iza sebe komercijalno-profesionalniju podlogu (radione, alate, znanje, ljude), ne amaterizam Ali će te kooooštati. http://amoc-hr.com/ Kao što rekoh - R1 račun, stojimo iza svog posla i imamo dobru podlogu što teorijsku, što iz iskustva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Ja ih isto preporucam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuti Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 Kako nema veze?! Ako imaš 6cil motor tebi ne paše V44 nego V88 koji je duplo skuplji.. :drink: Daj se molim te vrati i pročitaj sve moje postove u ovoj temi. Pa daj onda malo razmisli kakve veze sa mozgom ima ovaj tvoj post!!! Da li sam ja pričao o kojem modelu i cijeni je riječ???? Stvarno te molim da preskočiš više ovu temu sa svojim komentarima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now