mr_G Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Fora kod te kompenzacije je kada turbo nabire boost kada naglo opalis gas u visokim okretajima, bp postaje dosta veliki ako zelis da boost brzo naraste i u tom trenutku ti WBO2 je prespori da to kompenzira, za razliku od BP senzora koji to skompenzira samo tak. Za takve brze pojave je to korisno. A i ve tablica ljepse izgleda kada ta kompenzacija upaljena. E, a tko to ima BP senzor? :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Oces dok dodes u zg uzmemo auto, punimo 1bar(u usisnoj) i napravimo log. Onda lagnao otvorimo blow off(tako da auto gubi zrak stalno) opet punimo 1bar(u usisnoj) i gledamo kolko je smijesa?I ona ce postati bogatija(barem je meni uvjek bila), jer ecu ubrizgava isto goriva ako nema BP senzor(on vidi 1bar u usisnoj) a zraka koji ulazi u motor je manje.Znaci idemo napraviti pokus i vidjeti sto ce se dogoditi, onda posle mozemo filozofirati zasto je bilo zasto nije bilo i zbog cega i kolko to utjece. Ja osiguram dva auta s razlicitim elektronika(da se nebi opet potezala prica cijeni ili sta ja znam), mjesto/meso za rostilj i cugu. I osiguram valjke da idemo mjeriti snagu u ta dva slucaja. Mozes i sam napraviti taj pokus. Mogu ti poslati moje logove(ali na privat jer mi se neda slusati od mr_g br.2 kak pravi senzor za tlak dode 1000E i te pizdarije) Ako je tom e tako BACI TO GOVNO U SMECE i kupi si postenu elektroniku. Dalje se ne mijesam, ali ako je STVARNO TAKO, onda poslusaj moj savjet, perfekcionisto, i nabavi Akuli karike, rasipo se kađo. Previse dihtunga, knocka i tlaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 ovo za akulu mi nije jasno, 1-4 cilindari savrseni, 2 malo nagoren, 3 unisten da je injektor, nagorio bi samo 3 da je bobina (wasted spark) nagorili bi podjednako 2-3 moguce da je na 3 cilindru ispusni runner kraci nego na ostalima. benzin na 10:1 paljenje dalekoooo od mogucnosti knocka jednostavno pojelo je glavu na ispušnoj strani admini dajte malo pocistite ovo da se ne zagadi tema jer covjek vise ne zna ko pije a ko placa ovdje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 knock i samo knock. ugusen gorivom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 ne vidim razlog knocku samo na tom cilindru 8:1 cr na 12 BTDC i 2.3 bara (tako sam i ja imao na 9:1 cak i na tom tlaku) svijecice, ventili, komora u glavi, celo klipa, sve je savrseno, samo squish na 3 cilindru kod ispusnih ventila pojelo 5mm u dubinu i onako u tragovima na 2 cilindru. mozda mu je voda ulazila u komore jer tocno na tom dijelu je brtva propala, neznam jel moguce da je to od vode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 ne alfa, to je iskljucivo knock. daj se jednom nauci vec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 a kako onda izbjeci to sto se desilo njemu? radije imat manje konja nego to, ali ne razumijem kako to da se samo na jednom cilindru to desilo dok su ova dva oke mozda je na ta dva temperatura vode veca (posto su u sredini bloka) pa i veca mogucnost knocka, ne kuzim, oke, vidio sam da se sva 4 pocnu topiti ili sva 4 popucaju, ili sva 4 nagore, ali ovo nisam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 ja nikad nisam vidio sva 4. uvijek 1 ili 2 najvise. ako je vise....jebote koji debili to rade?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Ako je tom e tako BACI TO GOVNO U SMECE i kupi si postenu elektroniku. Dalje se ne mijesam, ali ako je STVARNO TAKO, onda poslusaj moj savjet, perfekcionisto, i nabavi Akuli karike, rasipo se kađo. Previse dihtunga, knocka i tlaka. Koliko mene sjećanje služi Akula je na MS-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Zapravo kao malo bolje razmislim gledajuci ove slike... http://www.thor-racing.co.uk/Detonation_or_Knock-36.asp Jel moguce da mu je taj cilindar imao mrvicu veci omjer kompresije? Losije praznjenje cilindara uzrokovanom ispusnom granom? Bolje punjenje tog cilindra? (siromasnija smjesa) (to na slici nije njegov klip, njegov je cijeli samo je karilka pukla) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 ja nikad nisam vidio sva 4. uvijek 1 ili 2 najvise. ako je vise....jebote koji debili to rade?! Necu reci ko, ali dovoljno je da sam 2 puta mjenjao sva 4 klipa jer su sva 4 pukla na Unichip u dasteku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 a kako onda izbjeci to sto se desilo njemu? radije imat manje konja nego to, ali ne razumijem kako to da se samo na jednom cilindru to desilo dok su ova dva oke mozda je na ta dva temperatura vode veca (posto su u sredini bloka) pa i veca mogucnost knocka, ne kuzim, oke, vidio sam da se sva 4 pocnu topiti ili sva 4 popucaju, ili sva 4 nagore, ali ovo nisam Opel ti uvijek puca treći klip, i malo se ošteti drugi klip... Ja sam to vezao sa dizajnom ispušnog kolektora na KKK16. No akula sad ima prilično podjednak ispušni kolektor... No ima usisnu granu serijsku, koja 2-3 cilindar ima drukčije runnere od 1-4 cilindra.. Možda u tome grmu leži zec? Što je sa ignition dwell time? Evo recimo ja imam COP's od 1.8T od audija (bobine direkt u glavu) i u leru na 1.9ms ili više motor trokira, guši se, ne prima gas... Na plin na 1.3ms radi savršeno... I sad probam staviti 1ms dwell time na benzin i razlika nebo i zemlja. Lagano prima gas puno manje ima missfirea, itd... Naravno poštimao sam tako da se dwell time povećava kako MAP raste... Jel mi to netko može objasniti? Jer čisto sumnjam da netko od naših tunera posvećuje pažnju tom sitnom ali bitnom detalju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Ne znam kako mu ne dwell postelan, cini mi se da ima cranking 6.0, iddle 1.3, running 4. Ali nemoj me uzet za rijec jer to mi se cini da ima tako. Ima wasted spark na dve duple bobine od mitsu 3000gt na koje savrseno radi preko 300 auta sa MSom, tako da to ne smatram problemom. Ne znam, na fiatu se otope ili sva 4 ili nijedan Tako da znas da je motor UMRO i da mu nema spasa hahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Čudim se kako nitko ne komentira dizajn usisne grane (snake pit), koja ima veći protok zraka na 2-3 od 1-4... Možda jednostavno ta grana nije dorasla tlaku od 2.3bar? Ili akula ima custom usisnu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Koliko mene sjećanje služi Akula je na MS-u. To uopce nema veze sa Akulom kaj sam napisao. To ima veze sa VEMS-om i otvaranjem BOV-a i mijenjanjem smjese?! Halooooooooo!!!!!!!!!!!!! Kakvo mijenjanje smjese?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 To ima veze sa VEMS-om i otvaranjem BOV-a i mijenjanjem smjese?! Halooooooooo!!!!!!!!!!!!! Kakvo mijenjanje smjese?! Puštanje BOV-a je uzet kao primjer... No evo ti drugi primjer... Pukne neko crijevo, spadne neka šelna... A ti ne primijetiš... Ako imaš fiksan WG, odnosno boost kontroler bez PID-a, tlak će pasti i primijetiti ćeš to... No smjesa i sve ostalo ostaje kako je bilo! No ako imaš boost kontroler koji će korigirati promjene boosta PID algoritmom, tada će ti boost kontroler malo zatvoriti WG kako bi se boost naštimao na točnu vrijednost.. Imati ćeš nešto veći backpressure, i samim time nešto bogatiju smjesu... Što je to toliko komplicirano za shvatiti? :drink: Joj da, ti ne stavljaš wideband sonde na aute, tako da niti nećeš skužiti kako imaš bogatiju smjesu... :rofl: Zaboravio sam na taj sitni detalj.. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 (edited) To uopce nema veze sa Akulom kaj sam napisao. To ima veze sa VEMS-om i otvaranjem BOV-a i mijenjanjem smjese?! Halooooooooo!!!!!!!!!!!!! Kakvo mijenjanje smjese?! Strpao si sve u isti odlomak pa je ispalo da se Akuli rasuo motor zbog VEMS-a. A ovo za mijenjanje smjese ne bih znao, znam samo da kada je meni ispuh bio jako zaštopan zbog katalizatora, tlak na usisu je jednostavno padao, a motor vukao slabo. Edited March 4, 2010 by tcode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Čudim se kako nitko ne komentira dizajn usisne grane (snake pit), koja ima veći protok zraka na 2-3 od 1-4... Možda jednostavno ta grana nije dorasla tlaku od 2.3bar? Ili akula ima custom usisnu? kaj si jucer bio na odmoru od laprdanja pa danas nadoknadjujes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Strpao si sve u isti odlomak pa je ispalo da se Akuli rasuo motor zbog VEMS-a. A ovo za mijenjanje smjese ne bih znao, znam samo da kada je meni ispuh bio jako zaštopan zbog katalizatora, tlak na usisu je jednostavno padao, a motor vukao slabo. Ispricavam se, krivo si skuzio valjda zbog toga, ne da mi se odvajat svaku recenicu u posebni post. Znam da Akula nema VEMS, ali nisam njega ni u kontekstu VEMSA ni spominjao. Ovo sto sam napisao stoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Puštanje BOV-a je uzet kao primjer... No evo ti drugi primjer... Pukne neko crijevo, spadne neka šelna... A ti ne primijetiš... Ako imaš fiksan WG, odnosno boost kontroler bez PID-a, tlak će pasti i primijetiti ćeš to... No smjesa i sve ostalo ostaje kako je bilo! No ako imaš boost kontroler koji će korigirati promjene boosta PID algoritmom, tada će ti boost kontroler malo zatvoriti WG kako bi se boost naštimao na točnu vrijednost.. Imati ćeš nešto veći backpressure, i samim time nešto bogatiju smjesu... Što je to toliko komplicirano za shvatiti? :drink: Joj da, ti ne stavljaš wideband sonde na aute, tako da niti nećeš skužiti kako imaš bogatiju smjesu... :rofl: Zaboravio sam na taj sitni detalj.. :rofl: Danas si uzeo neku posebnu tabletu za idiotizam, ili si se jucer previse odmorio, pa si na fixu gluposti danasnji dan? Ne vidis li ti nebuloze koje pisete ti i tvoj tuner? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Danas si uzeo neku posebnu tabletu za idiotizam, ili si se jucer previse odmorio, pa si na fixu gluposti danasnji dan? Ne vidis li ti nebuloze koje pisete ti i tvoj tuner? Debeli, jel povećanje BP-a uzrokuje promjene u smjesi? Jednostavan test... Staviš cipelu na ispuh i zaštopaš ga i gledaš u logu jel se šta mijenja u radu motora... I ne jučer nisam bio na odmoru nego sam imao puno posla... Jutros sam na kratkom predahu, prije nego opet prionem poslu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 mijenja se, to nitko ne spori.....ali sve ostalo?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 mijenja se, to nitko ne spori.....ali sve ostalo?! I jel onda ne možeš pojmiti da VEMS ima sofisticirani boost kontroler koji će usprkos rupetini na cijevima održati deklarirani tlak (naravno uz određeno ograničenje koje si postavio da nebi nabijao tlak ako stvarno skroz padne crijevo)... Da bi zadržao određeni tlak sa rupetinom, turbina se mora jače zavrtiti (veći protok kroz turbinu)... Da bi se turbina više zavrtila, trebaš zatvoriti WG... Kad si zatvorio WG, backpressure se povećao jer sad većina ispuha ide kroz turbinu, što nije slučaj na visokim rpm... I ako se povećao BP, imati ćeš drukčiju smjesu... Ako imaš wbo2, elektronika će korigirati smjesu, no na brzim stiskanjima, pogotovo u nižim stupnjevima prijenosa, wbo2 je prespor za te brze reakcije... Šta to nije logično? Jel moraš odmah prosrati drruge prije nego razmisliš o čemu taj drugi priča... Naravno ova situacija nije normalna jer praktički imaš neispravan motor (crijevo, što god)... No može se dogoditi i da neko vrijeme to niti ne skužiš... Da imaš MAF prije turbine, onda se to skuži iste sekunde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 (edited) Mijenja se ne mijenja se, ajde hic napravi pokus pa ces vidjeti. A sto se tice akule, vec mu par mjeseci tupim da je ms sranje i da ce se dogoditi sranje. Prvo je spor, tj kada motor brzo dize boost kasni s smijesom i paljenjem. Znaci radi smijesu i paljenje kao da je motor u manjem tlaku. Onda glupi map senzor stalno ocitava -+0.1bar iako je tlak vise manje konstatni. Znaci opet fulava paljenje i smijesu. A ocito paljenje malo vise fulava jer motor na afr 9.5-10 s 3stupnja na 2bara da knocka je zanimljivo s dosta malom kompresijom. U leru je paljenje na nuli kada se stavi paljenje u ms na nulu, ali kak se cini u drugim rezimima bas i nije tam di treba. Treba to na valjcima pogledati i baciti u smece taj ms. edit: i dajte shvatite da turbina nije stroj koji stvara energiju iz nicega. Jos cete reci da je svejedno da na v motoru stavim turbinu samo na jednu stranu motora(na usis na obje strane, znaci isti tlak na usis obje strane dobivaju) i da ce svi cilindri isto zraka gutati. Edited March 4, 2010 by fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 (edited) decki moji, morat cete vi jos puuuno puuuno zganaca pojesti i motora skuriti da se naucite neke stvari. 2MR G stay beautiful....cekamo tvoj motor na remontu Fire: meni je smjesa uvijek jednaka stari moj, to se zove KVALITETNA elektronika. Edited March 4, 2010 by Hic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now