Leteci Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Dakle ovako, zanima me dali se može staviti običan 1DIN radio u 206+ bez ikakvih popratnih adaptera, plastika i sl.? Šta se događa sa onim ekranom gore kada se izvadi serijski radio? Jeli ostane samo sat ili uopće nije u funkciji? Također, auto ima i komande na volanu. Dali se one nekako mogu spojiti na aftermarket radio? I za svaki slučaj, pošto nije moje auto, dali se gubi garancija na neki dio auta ako se ugradi negdje drugdje osim u ovlaštenom? Ovo zadnje je malo blesavo pitanje, ali sam obećao frendu da ću provjeriti za svaki slučaj. Inače, ovako izgleda konzola u 206+. Mislim da je gornji dio isti kao u 207. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Komande gubiš bez adaptera (koji košta cca 100 €), sat više nemožeš namjestit sam jer ide preko seriskog radia, ali sve funkcionira savršeno Garanciju u pravilu ne gubiš zbog radia. Da se nekome zainatiš onda bi je mogao izgubiti ali je inače ne gubiš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leteci Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Komande gubiš bez adaptera (koji košta cca 100 €), sat više nemožeš namjestit sam jer ide preko seriskog radia, ali sve funkcionira savršeno Garanciju u pravilu ne gubiš zbog radia. Da se nekome zainatiš onda bi je mogao izgubiti ali je inače ne gubiš Ok, super, hvala. :thumbsup: Taj adapter se može kupiti u ovlaštenom, pretpostavljam? Kako se poslije može namjestiti sat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlayForMoney Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Ok, super, hvala. :thumbsup: Taj adapter se može kupiti u ovlaštenom, pretpostavljam? Kako se poslije može namjestiti sat? adapter kupuješ prema marki headunita, dakle ako stavljaš pioneer CD player uzimaš pioneer adapter i to vjerojatno tamo gdje uzimaš i HU :thumbsup: sat vjerojatno ćeš morati štelati na servisima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leteci Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 adapter kupuješ prema marki headunita, dakle ako stavljaš pioneer CD player uzimaš pioneer adapter i to vjerojatno tamo gdje uzimaš i HU :thumbsup: sat vjerojatno ćeš morati štelati na servisima Fala svima. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Ja sam u svoj 206 stavio 1DIN i na displayu izgubiš samo ime stanice, sve ostalo (temperatura i sat i ne sjećam se točno kaj još ima) ti ostaje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Komande gubiš bez adaptera (koji košta cca 100 €), sat više nemožeš namjestit sam jer ide preko seriskog radia, ali sve funkcionira savršeno Garanciju u pravilu ne gubiš zbog radia. Da se nekome zainatiš onda bi je mogao izgubiti ali je inače ne gubiš Jesi siguran? Pa ima tipke sa strane, sumnjam da baš preko radia ide... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Ma glupost, sat se rikta sa tipkama sastrane i nikaj ne gubiš. Nema veze sat sa serijskim radijem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Evo, vidi se lagano gore da je sve osim stanice ostalo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leteci Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Ja sam u svoj 206 stavio 1DIN i na displayu izgubiš samo ime stanice, sve ostalo (temperatura i sat i ne sjećam se točno kaj još ima) ti ostaje! Super, još samo ostaje naći neki koji bi se uklopio u ovu gore unutrašnjost. :thumbsup: BTW, koja je ovo pjesma gore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Joj, ne sjećam se više... prije par godina je to bilo! Možda "Pitao sam prolaznike..."? Vidiš kako se Alpine lijepo uklopio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leteci Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Joj, ne sjećam se više... prije par godina je to bilo! Možda "Pitao sam prolaznike..."? Vidiš kako se Alpine lijepo uklopio... Ovdje mi se super uklapa, ali u + osvjetljenje je više žuto-narančasto, pa ne znam šta bi moglo unutra, da otprilike odgovara tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Jesi siguran? Pa ima tipke sa strane, sumnjam da baš preko radia ide... Ma glupost, sat se rikta sa tipkama sastrane i nikaj ne gubiš. Nema veze sat sa serijskim radijem! Znači ovako debili moji Na 207 kad izvadi seriski cd player gubiš namještavanje sata, nemreš mjenjat kontrast, gubiš jednu funkciju na board compu. Sve se to može rješiti sa tim adapterom koji košta oko 800 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Debili? Kaj si se ti u široke gaće obukao jutros? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Imaš PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leteci Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Znači ovako debili moji Na 207 kad izvadi seriski cd player gubiš namještavanje sata, nemreš mjenjat kontrast, gubiš jednu funkciju na board compu. Sve se to može rješiti sa tim adapterom koji košta oko 800 kn To bi bio onaj isti adapter kao i za komande na volanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Da, tako je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now