SFEN Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 ako znate nekog za preporučit,a da su normalne neke cijene.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papa Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 isap...zasad niko drugi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 imas tu na forumu MK power Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 isap...zasad niko drugi... Yap potpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 mk power definitivno Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 imas tu na forumu MK power također preporuka za njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 (edited) Tko ima iskustva sa Durlenom ? http://www.durlen.com/ Radio mi je starome najobicniji auspuh prije dosta godina i dosta mi se svidja kako je to slozeno i za koju cijenu .. Edited March 8, 2010 by meshin Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 dooks je radio na alfi pa pogledaj po topicima i bio je super zadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOC 323 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 MK............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikica Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 isap, definitivno Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 bio sam kod isapa isto,mislim da cu tamo radit...u MK mi je pre skupo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
popsi Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 majstori u isapu su legende.. pjevuse laganice i rade otvoreni za komunikaciju.. moja preporuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 to mi se i svidja tam,na kraju ostali i jos sat vremena pricali s gazdom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 to mi se i svidja tam,na kraju ostali i jos sat vremena pricali s gazdom... i saznali da gazda kupio kceri , stan i auto i placa racune i bengu i dao joj je karticu i znamo kak se kcer zove ahahhahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 postoji kakav popust kod Isapa za gotovinu & forum?? zna netko okvirne cijene? recimo, od grane do topa sa srednjim loncem??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikica Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 mislim da nema neke razlike, ali cim malo popricas sa gazdom i pogotovo ako ima vise posla uvijek ubaci neki popust Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuby Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 kome dati u Rijeci auspuh da ga dovede u red? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 postoji kakav popust kod Isapa za gotovinu & forum?? zna netko okvirne cijene? recimo, od grane do topa sa srednjim loncem??? Postoji: "Posl'o me Bagi." :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Postoji:"Posl'o me Bagi." :thumbsup: tako je i u vezi mene kod Laste ali onda taj koji se narucio mora meni javit pa ja potvrdim Zecu ili Lasti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Ja kod ISAP-a sa 10 auta sam dosao, na 9ih je relativno sfušao Cijene su nikakve, jeftinjara, ali posao je u skladu sa time.. meni ofrlje jako. Nego, tko ima iskustva većeg sa Durlenom ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jashim Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Meni je durlen 2x radio auspuh, prvi put kad sam ubacio XE-a u corsu, kompletan, a drugi put kad sam ubacio turbaka do zadnjih lonaca. Zadovoljan sa poslom, a cijena ok, svaki put je dao neki popust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Meni je ISAP par puta montirao zadnji lonac na skodilaku i nebi proslo 6 mjeseci, opet sam se vratio kod njega, stalno su mu pucali spojevi... Pa njihovi lonci, pa bosal, pa ovo, pa ono, uvijek isto... nakon toga stavio sam kod Laste inox srednji i zadnji i do prodaje auta je bio ok.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Meni je durlen 2x radio auspuh, prvi put kad sam ubacio XE-a u corsu, kompletan, a drugi put kad sam ubacio turbaka do zadnjih lonaca. Zadovoljan sa poslom, a cijena ok, svaki put je dao neki popust Tnx.. :thumbsup: Treba mi kompletan auspuh, te netko tko ce to lijepo odraditi u cijelosti, sa svim detaljima; nosacima, spojevima, varovima, pozicioniranjem i sl. Te cini mi se da cu probati kod njega Lako je samo uzeti cijev, popigati i zavariti je, to mogu i sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Ja kod ISAP-a sa 10 auta sam dosao, na 9ih je relativno sfušao Cijene su nikakve, jeftinjara, ali posao je u skladu sa time.. meni ofrlje jako. Nego, tko ima iskustva većeg sa Durlenom ?? Ja sam par puta kod njega slagao auspuh... Radi bolje nego lastovčić 10x i 10x jeftinije... :thumbsup: U isap-u sam bio jednom i čine mi se ok... Varili su mi nešto što nema veze sa auspuhom... i pitam koliko sam kriv... oni ništa... ostavio im 50kn za cugu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 (edited) U isap-u sam bio jednom i čine mi se ok... Varili su mi nešto što nema veze sa auspuhom... i pitam koliko sam kriv... oni ništa... ostavio im 50kn za cugu... Upravo tako sam i ja naletio bar 5-puta .. daj samo šelnu tu, gumicu ovdje, popikaj ovo. Kolko sam kriv..? Nista! Evo onda za cugu Znaci Durlen it is.. EDIT: itko iskustva sa Bernardićem ? Prije oho-ho godina sam bio kod njega i kroz priču mi se činio dobar majstor http://www.bernardic.com/ Edited March 10, 2010 by meshin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now