Fox Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 kakvi su vam to auti kad im smeta benzin, ja da se popisam u svoga on ce ic i osvajat sampionate novi sklopljeni iz jednog dijela u tvornici a ne iz pet razlicitih :lol: :lol: :lol: .
fire Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 kakvi su vam to auti kad im smeta benzin, ja da se popisam u svoga on ce ic i osvajat sampionate tocno to se i ja pitam. Sto sve znali stavljati u aute, pogotovo za prvo paljenje. Npr gorivo staro preko pola godine ne najbolje uskladisteno i upali bez problema.
killercivic Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 u firmi imam hrpu službenih auta benzinaca, dizela od ganc novih do starih svakakvih marki i točeni su uvjek i isključivo na ini, prešli su milijone kilometara i nikad nijedan nije imao problema s gorivom, osim kad se neko zajebe pa natoči benzin u dizel i tak
Alfaludak Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 novi sklopljeni iz jednog dijela u tvornici a ne iz pet razlicitih :lol: :lol: :lol: . zato moj ne stuca, ne nacukava, ne boji se kljuca ujutro i ne treba grijat prije klanja i ne boji se automacke autopraone :D:D:D:D
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now