Fox Posted April 13, 2010 Author Share Posted April 13, 2010 kakvi su vam to auti kad im smeta benzin, ja da se popisam u svoga on ce ic i osvajat sampionate novi sklopljeni iz jednog dijela u tvornici a ne iz pet razlicitih :lol: :lol: :lol: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 kakvi su vam to auti kad im smeta benzin, ja da se popisam u svoga on ce ic i osvajat sampionate tocno to se i ja pitam. Sto sve znali stavljati u aute, pogotovo za prvo paljenje. Npr gorivo staro preko pola godine ne najbolje uskladisteno i upali bez problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 u firmi imam hrpu službenih auta benzinaca, dizela od ganc novih do starih svakakvih marki i točeni su uvjek i isključivo na ini, prešli su milijone kilometara i nikad nijedan nije imao problema s gorivom, osim kad se neko zajebe pa natoči benzin u dizel i tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 novi sklopljeni iz jednog dijela u tvornici a ne iz pet razlicitih :lol: :lol: :lol: . zato moj ne stuca, ne nacukava, ne boji se kljuca ujutro i ne treba grijat prije klanja i ne boji se automacke autopraone :D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Odnijet ću danas/sutra do eNcode 0.5l Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now