TomiTraktor Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ma mislim da previse brijete to za Glocka. Covjek je bio na gumama za suho. Jel itko zna tocno kako je glock gubio vrijeme? Nadite mi negdje da je u zadnjem sektoru zadnjeg kruga izgubio PUNO vise vremena nego do tad i sve ok. moguce zato sto je samo zadnji sektor bio mokar
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ma mislim da previse brijete to za Glocka. Covjek je bio na gumama za suho. Jel itko zna tocno kako je glock gubio vrijeme? Nadite mi negdje da je u zadnjem sektoru zadnjeg kruga izgubio PUNO vise vremena nego do tad i sve ok. 12 jebenih sekundi I onda je shvatio TIMO! NE! Život je više od ovog...treba strepiti većim stvarima... I dok je tako uzeo da prolista Kulu Stražara, stigli su ga ostali
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 TT; AFAIK i Kubica je ostao na slickovima pa nekim čudom nije imao tih problema. A Glock izgubio 12 sekundi.
Bojan Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 koja je ovo KARINA!!!! jebote,kako to da nitko,al jebote, NITKO nije kontao da je glock propustio hamiltona osim ovih u mclarenovom boksu... onako,u istom trenutku, ovi u ferrarijevom bosku se vesele i skacu, i ovi u mclarenovom boksu... glock je propustio hamiltona...iz kojih razloga,ne znam...al sigurno je:doh::doh:
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Opet ovaj msporis! NIJE SE TU RADILO O GUMAMA NEGO O ŽIVOTU I SMRTI! Jesi kad bio u situaciji da voziš na slikovima po kiši i da su gume 0,000001 sekundi od katarze i da te Bridžston pogodi u oko? Ako nisi - NEMOJ ČOVJEKA SUDIT!
priba Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ma vozio je 7 krugova na tim gumama.....bez gubitka pozicije i svega nema razgovora
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 PA pogledajte Glockov krug Dobar fotošop - bravo! PA čovjek nije baš neka klasa igrača šta, ne može on vozit ko ovi...ima nešto sporije vrijeme, jebiga da je brži bio bi prvak ili blizu - jebemu... Čovjek je onako, solidan...nije baš najbolji i to...
Lacko Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Cek ljudi pa nemojte bit ludi ! Tip je ocito i namjerno to napravio !! Nema isprike nikakve !! Ovo je lakrdija ! Ovo je UZAS
alessio Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ma yebo vas i mercedes i hamilton....a oni sugavci iz toyote, zajedno sa onim smecem glockom dabogda sljedece sezone boda ne uvatili....smradovi jedni korumpirani... nije bitno ko je pobijedia massa ili hamilton ili neko drugi....ali koji kur.ac ne vozi posteno pa ko koga....hebo in pas mater svima....forumula je postala gora od nase prve nogometne lige- politika, lova i namistanja..... gade mi se:yucky::yucky::yucky::yucky::yucky::yucky:
platinum Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 uzas KAKO SAM LJUT!!!!!!!!! da je sad srednji vijek s gustom bih onog š..ka glocka stavio na lomacu i to 6 puta,pa nek gori gad. UZAS KAKO SAM LJUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Don-0007 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Vidio se zadnji zavoj, kako je Glock klizao kad je dao gas!!! Zato neznam čemu tolika vika... pa po onim strminama i oštrim zavojima bilo je teško vozačima na intermedijima, a kamoli Glocku na potpuno potrošenim gumama... Sjetimo se SPA kako je Heidfeld prolazi vozače s kišnim gumama kad su svi ostali bili na gumama za suho...
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Cek ljudi pa nemojte bit ludi ! Tip je ocito i namjerno to napravio !!Nema isprike nikakve !! Ovo je lakrdija ! Ovo je UZAS Gle opet... KAKO NAMJERNO BOKTE!!!!11! Jel ima on svoj život! kako ga možeš sudit! Ako je on odlučio da želi usporit u životu - ko smo mi da ga sudimo! Pratit ću kako će se protiv onako inače dosta opuštenih i hladnih brazilaca proć od hotela do aerodroma
priba Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 a zaostatak je nabildal upravo na zadnja dva zavoja....sprdačina
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Vidio se zadnji zavoj, kako je Glock klizao kad je dao gas!!! Zato neznam čemu tolika vika... pa po onim strminama i oštrim zavojima bilo je teško vozačima na intermedijima, a kamoli Glocku na potpuno potrošenim gumama... Sjetimo se SPA kako je Heidfeld prolazi vozače s kišnim gumama kad su svi ostali bili na gumama za suho... Uzeo si mi riječ....ne, uzeo si mi pasus iz usta! Baš sam to htio napisat. Ovo je čista situacija čista ko suza u Masinom oku
platinum Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 moram jos jednom rec jer cu inace eksplodirat. onaj šupak glock i šupačka tojota nisu za drugo nego da rade šupačke aute i nikad vise u formuli 1. JAO KAKO SAM LJUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
priba Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Pratit ću kako će se protiv onako inače dosta opuštenih i hladnih brazilaca proć od hotela do aerodroma pa s nogama naprijed.....hihi....sad kad se brazilska mafija digne:doh:
obie Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 yebenti onog glocka, da ga sad na ulici vidim sve bi mu noge polomia.... 6 krugova je vozia normalno da bi u zadnjem krugu mora vozit sporo.... ma SRANJE ako ne bude sankcija, sljedecu sezonu necu ni gledat
Lacko Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Gle opet... KAKO NAMJERNO BOKTE!!!!11! Jel ima on svoj život! kako ga možeš sudit! Ako je on odlučio da želi usporit u životu - ko smo mi da ga sudimo! Pratit ću kako će se protiv onako inače dosta opuštenih i hladnih brazilaca proć od hotela do aerodroma Ja sam već nazvo Jocu Amsterdama i Golubovića pa će da mu smestimo jedan skuter pred kuću !
2fast Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Vidio se zadnji zavoj, kako je Glock klizao kad je dao gas!!! Zato neznam čemu tolika vika... pa po onim strminama i oštrim zavojima bilo je teško vozačima na intermedijima, a kamoli Glocku na potpuno potrošenim gumama... Sjetimo se SPA kako je Heidfeld prolazi vozače s kišnim gumama kad su svi ostali bili na gumama za suho... Ti si fakat smiješan, kaj te McLaren plaća ili? Očito je da je čokoladni dječak naslov dobio na tako smiješan način da je to jednostavno nevjerojatno. A ti i dalje čupaš neka glupa objašnjenja... ko da slušam Katolički radio... "Sjetimo se... davnih vremena... bla bla bla..."
Josey Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 e kolko ovaj pamukoberac ima srece, eeeeeeeeeeeeeeeeej pa ovo treba u anale zapisat
platinum Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ti si fakat smiješan, kaj te McLaren plaća ili? Očito je da je čokoladni dječak naslov dobio na tako smiješan način da je to jednostavno nevjerojatno. A ti i dalje čupaš neka glupa objašnjenja... ko da slušam Katolički radio... "Sjetimo se... davnih vremena... bla bla bla..." potpis na tvoje rijeci RESPECT
Njave Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 (edited) Vidio se zadnji zavoj, kako je Glock klizao kad je dao gas!!! Zato neznam čemu tolika vika... pa po onim strminama i oštrim zavojima bilo je teško vozačima na intermedijima, a kamoli Glocku na potpuno potrošenim gumama... Sjetimo se SPA kako je Heidfeld prolazi vozače s kišnim gumama kad su svi ostali bili na gumama za suho... Neznam jel mi smjesnije ovo "strminama i ostrim zavojima" ili ovo sa potrosenim gumama. Srecom pa ne voze tuda 250-260 konstantno, pa se moraju brinut o strmim i opasnim zavojima. Nije to crna tocka u Tusilovicu di ce mu bosanski sleper pun plocica i ljepila za plocice prijeci na drugu stranu. Pa covjek je prije toga 8 krugova vozio bez takvih problema, i bas zadnji krug u zadnjem zavoju on odluci usporiti, da nebi jel kao sto Riker kaze, pukla mu guma ... da mu se slucajno ne dogodi nesto u sportu di se redovito voze preko 300km/h po stazi :rofl::rofl: Edited November 2, 2008 by Njave
Josey Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 a da ne pricamo d auopce nije padala velika kisa ajmo adresu od gloka da mu posaljemo jednog sa skuteron
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now